Pioneer PDP 42RXE 865 euro Κωτσόβολος...

@aime

Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει παίξει στο Κωτσόβολο και θα σου δώσουν "του κουτιού ". Αν έχει παίξει στο μαγαζί τότε καλύτερα να το ξανασκεφτείς...

Τ.

Για τι ανάλυση μιλάμε? Αν δεν είναι 720p ούτε να το σκέφτεσαι. Η παλιές οι τηλεοράσεις plasma υπέφεραν στην κίνηση και δεν είχαν καθόλου καλό μαύρο. Εγώ θα έδινα 100 – 200 παραπάνω και θα έπαιρνα το καινούριο μοντέλο της που συν της άλλης είναι και κορυφαίο στην τεχνολογία των plasma.

Η ανάλυση είναι 1024x768...

Κώστα τι λες???:smash: ...τι 100-200 ευρώ παραπάνω????....:smash:

το καινούργιο μοντέλλο της κάνει 1000 ευρώ παραπάνω...

Για τι ανάλυση μιλάμε? Αν δεν είναι 720p ούτε να το σκέφτεσαι. Η παλιές οι τηλεοράσεις plasma υπέφεραν στην κίνηση και δεν είχαν καθόλου καλό μαύρο. Εγώ θα έδινα 100 – 200 παραπάνω και θα έπαιρνα το καινούριο μοντέλο της που συν της άλλης είναι και κορυφαίο στην τεχνολογία των plasma.

Για ποιό μοντέλο μιλάς;

Όπως έγραψα κι αλλού, είδα σε φυλλάδιο του Σαραφίδη Panasonic 42PX60 κάτω από τα 900. Δεν ρίχνετε μια ματιά;

Εγω δεν εχω ιδεα απο plasmata αλλα θα πω τη γνωμη μου σαν αγοραστης.
Προσωπικα δεν θα αγοραζα τοσο παλια τεχνολογια ασχετα το αν ειναι ευκαιρια η οχι ,αν εχει εγγυημενη ποιοτητα η οχι . .

Στη συγκεκριμενη φαση η τεχνολογια αλλαζει ταχυτατα, αλλα νομιζω η τηλεοραση ειναι μια αγορα με καποιο βαθος χρησης τουλαχιστον 10ετιας.

Δηλαδη αυτοι που αγορασαν πλασμα ή lcd τηλεοραση πριν 2 χρονια τι πρεπει να κανουν το μοντελο που πηραν? Να το στειλουν στο εξοχικο? (και δεν μιλαμε για 14αρα αλλα για τηλεορασεις χιλιαδων ευρω).

Η σονυ 40D3000 (κορυφαια τωρα) στα 2000 η 2500 Ευρω σε 2 χρονια απο τωρα αν κυκλοφορει στα 600 δεν θα ειναι ευκαιρια για καποιον?

Το μονο προβλημα που βλεπω εγω ειναι η συνεχης εξελιξη και ωριμανση που παρατηρειται (η εστω το οτι μας δινουν με δοσεις την εξελιξη αυτη) αρα η δεν περνεις για 2-3 χρονια τηλεοραση μεχρι να σταθεροποιηθουν καποια πραγματα η πας για value4money αγορα ή αγοραζεις ότι πιο συγχρονο τη δεδομενη στιγμη και απο την... "επομενη" μερα κλαις τα λεφτα σου.

Τα 900 σχεδον ευρα που απαιτουντε για την αγορα της δεν ειναι και πολλα ,αλλα ουτε και λιγα και οσο ναναι τωρα πλεον , θες να εχει και τις ψηφιακες της ευκολιες . Ενα δεκτη ,2 hdmi βρε αδερφε . Βεβαια αν ψαχνεις να βρεις το καταλληλο plasma για σενα ισως και να εχει καποιο νοημα .....με την εννοια οτι σ αυτα ειχες καταληξει απο την αρχη. Αλλο δηλαδη να σε οδηγει η αναγκη και το γουστο σου .....και αλλο η Χ Ψ προσφορα του καθε μαγαζιου. Its up tou you .

Εκεί καταλήγω , πολύ σωστή η σκέψη σου. Ακόμα μιά σύγκριση με την Panasonic 42px70 είναι πολύ κραχτή. 865 με 1370 , 505 ευρώ διαφορά γιά 2 έτη διαφορά, 1 ΗDMI παραπάνω (ένας δορυφορικός δέκτης...), και ιδίως DVB-T είναι πολύ μικρή.... και που τέλος είναι δυνατόν η 10η γενιά της Panasonic να είναι ίδια ή χειρότερη της 6ης της Pioneer?

Re: Απάντηση: Pioneer PDP 42RXE 865 euro Κωτσόβολος...

άρα πας για την Panny....σωστά???

Στην αρχή (πριν ένα μήνα) ήμουν υπέρ philips 32pfl9632, χωρίς να τη δώ ή να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, απλώς από τα χαραχτηριστικά της.
Μετά είδα μου άρεζε και η PX70 αλλά μου την έσπαγε ότι απουσιάζουν ορισμένα πράγματα όπως 24p και ότι ο scaler δεν είναι και ο πιο καλλός.Μόνο στο μαύρο υπερέχει από όλους.
Μετά είδα την προσφορά του Κωτσόβολου για Pioneer, και τώρα άφρισα με την 428xd ή την 4280xd και άς κάνουν πάνω από 1000 ευρώ διαφορά από την Panny. Mε βλέπω τέλη του μηνός μάλλον με 4280. (η διαφορά είναι σε επιπλέον συνδέσεις ,PIP/PAP, usb και κάτι άλλα άσχετα, στην εικόνα ίδια με 428xd, έτσι δεν είναι?)
Κατέληξα σχεδόν 80%, δέ γαμιούνται τα 1000, δέν θα πάω ένα ταξίδι εξωτερικό... Έτσι και αλλιώς δεν θα την κρατήσω 7 χρόνια τουλάχιστον?

Re: Απάντηση: Pioneer PDP 42RXE 865 euro Κωτσόβολος...

Στην αρχή (πριν ένα μήνα) ήμουν υπέρ philips 32pfl9632, χωρίς να τη δώ ή να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, απλώς από τα χαραχτηριστικά της.
Μετά είδα μου άρεζε και η PX70 αλλά μου την έσπαγε ότι απουσιάζουν ορισμένα πράγματα όπως 24p και ότι ο scaler δεν είναι και ο πιο καλλός.Μόνο στο μαύρο υπερέχει από όλους.
Μετά είδα την προσφορά του Κωτσόβολου για Pioneer, και τώρα άφρισα με την 428xd ή την 4280xd και άς κάνουν πάνω από 1000 ευρώ διαφορά από την Panny. Mε βλέπω τέλη του μηνός μάλλον με 4280. (η διαφορά είναι σε επιπλέον συνδέσεις ,PIP/PAP, usb και κάτι άλλα άσχετα, στην εικόνα ίδια με 428xd, έτσι δεν είναι?)
Κατέληξα σχεδόν 80%, δέ γαμιούνται τα 1000, δέν θα πάω ένα ταξίδι εξωτερικό... Έτσι και αλλιώς δεν θα την κρατήσω 7 χρόνια τουλάχιστον?

Καλά κάνεις και εγω γκρινιάζω γκρινιάζω αλλά με βλέπω να χτυπήσω κανένα 50άρι πλασμα 8ης γενιάς (σε 1-2 μηνες μην τυχον βγουν τιποτα φιδια) και το πολύ πολύ να μην πάω πουθενα τα Χριστούγεννα

Μια ζωή την έχουμε που έλεγε και εκείνος ο σοφός :BDGBGDB55: