Pioneer pdp 5080xd VS Panasonic 50PZ800

Απάντηση: Re: Pioneer pdp 5080xd VS Panasonic 50PZ800

"As a result of its great connectivity, excellent LCD panel, range of picture tweaks, highly competent video processing, and the degree of control it affords the user in configuring its picture, we can safely say that the 40ZF355D is one of the best HDTVs we've reviewed this year. The only other recent displays we've reviewed that can currently match Toshiba's effort are the Sony KDL-40W4000 and Samsung LE40A656"

Απο το τεστ του HDTvtest.co.uk της 40ZF355....καλο ειναι να μην εχεις επιλεκτικη μνημη....:grandpa:

Οσο για το αλλο με το μαυρο δεν το καταλαβα καλα , αμφισβητησε κανεις οτι η Kuro εχει καλο μαυρο? Απλως σχολιασα την ακροτητα των θεσεων σου...

Re: Απάντηση: Pioneer pdp 5080xd VS Panasonic 50PZ800

Είμαι πολύ μπερδεμένος και δεν έχω κατασταλάξει ακόμα.
Φλερτάρω πολύ με την W4000. Δεν μπορώ όμως να παραβλέψω την ποιότητα της εικόνας μιας καλής πλάσμα.
Η αλήθεια είναι οτι έχω δει μόνο μια τηλ. lcd στημένη με σωστό σήμα σε σπίτι και μάλιστα την 47άρα 9732 και μου άρεσε.
Όσες έχω δει σε καταστήματα με απογοήτευσαν.
Αλήθεια η 52W4000 πώς θα παίζει σε σύγκριση με τη philips που είδα;

Όσο για την αναμενόμενη σειρά 9 της pio φοβάμαι οτι δεν θα μπορώ να τη φτάσω οικονομικά έχω κάνει τόσες αγορές τον τελευταίο χρόνο (HTPC 2000 , από μέρα σε μέρα περιμένω τον denon 4308 2200 dila 4900 , χρειάζομαι οθόνη προβολής) λέω να μην το παρακάνω.

H Αληθεια ειναι οτι εσεις η γενια των 7000 ευρω τα φερνετε καπως δυσκολα βολτα τωρα τελευταια:flipout::flipout::flipout:

Τομας πας να μας τρελανεις?
Εχεις δωσει 10 χιλιαρικα( βαζω και την οθονη ) σε 7 μηνες για την κ@βλαντζα και μιλας για περικοπες ?

ΥΣ
Κανονικα πρεπει να σβηστει το ποστ σου για προσβολη της δημοσιας αιδους:BDGBDGB53:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer pdp 5080xd VS Panasonic 50PZ800

Συμφωνω και εγω. Λυπησου μας και εμας τους φτωχους που δεν εχουμε λεφτα για Kuro και την βγαζουμε με LCD που εχουν χαλια κινηση και μαυρο και κακο scaler και deinterleacer!:Banane0:

Ο μόνος λόγος για να μην επιλέξεις την 5080XD ακυρώνεται από την απόσταση θέασης σου. Ακόμα και σε HD θα δείχνει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί (εκτός Pioneer) ανεξαρτήτως τεχνολογίας.

Εγώ θα πήγαινα ένα βήμα παραπάνω και θα προτιμούσα την LX5090. Αυτή την συζήτηση την είχα σήμερα με ένα φίλο και συμφωνήσαμε ότι είναι άδικο να πιάσεις την 5080 στα 2600 ενώ παίρνεις την 5090 στα 3000.

Εγώ θα πήγαινα ένα βήμα παραπάνω και θα προτιμούσα την LX5090. Αυτή την συζήτηση την είχα σήμερα με ένα φίλο και συμφωνήσαμε ότι είναι άδικο να πιάσεις την 5080 στα 2600 ενώ παίρνεις την 5090 στα 3000.

μονο 3000 ? με ηχειο/ηχεια ?

& btw, σαν ποιοτητα κατασκευης (μιλαω τουλαχιστον εξωτερικα) καμια σχεση δεν εχουν οι νεες pioneer με εκεινες των 3-4 χρονων πριν.
(ναι, εννοω πολυ χειροτερες οι νεες)

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer pdp 5080xd VS Panasonic 50PZ800

Συμφωνω και εγω. Λυπησου μας και εμας τους φτωχους που δεν εχουμε λεφτα για Kuro και την βγαζουμε με LCD που εχουν χαλια κινηση και μαυρο και κακο scaler και deinterleacer!:Banane0:

Επειδή η ZF355 έχει καλύτερο δεν θα πει πως η W4000 έχει κακό.

Και επιτέλους γιατί τους τελευταίους 4 μήνες πρέπει σε όλα τα threads να συγκρίνονται τα πάντα με την W4000;

μονο 3000 ? με ηχειο/ηχεια ?

& btw, σαν ποιοτητα κατασκευης (μιλαω τουλαχιστον εξωτερικα) καμια σχεση δεν εχουν οι νεες pioneer με εκεινες των 3-4 χρονων πριν.
(ναι, εννοω πολυ χειροτερες οι νεες)

Για ποιότητα κατασκευής δεν έχω άποψη.
Για την τιμή εδώ και εδω.

Επειδή η ZF355 έχει καλύτερο δεν θα πει πως η W4000 έχει κακό.

Και επιτέλους γιατί τους τελευταίους 4 μήνες πρέπει σε όλα τα threads να συγκρίνονται τα πάντα με την W4000;

Γιατι ειναι φθηνο μαγαζι, γωνια οπου μπορει να κατσει ο καθενας στα τραπεζακια του χωρις να πληρωνει τον Φραπε Nestle σαν αποκρυφιστικο σκευασμα :flowers:

Για ποιότητα κατασκευής δεν έχω άποψη.
Για την τιμή εδώ και εδω.

Θενκς.
και φανταζομαι οτι μεχρι τα Χριστουγεννα θα εχει πεσει αρκετα.
(μεχρι ΜΑΧ 2500 ισως τα δωσω γαι την 5090 με το ηχειο της βεβαια)
Υπομονη λοιπον

Γιώργη εδώ η 5090 θα βγαίνει πάνω από 3500 και ο Θωμάς ψάχνει τηλεόραση μόνο για τηλεοπτικό σήμα και έχει απόσταση 5+ μέτρα. Για την συγκεκριμένη περίπτωση δεν νομίζω πως αξίζει η υπέρβαση.

Θενκς.
Υπομονη λοιπον

Μακάρι να βγω λάθος, αλλά νομίζω πως θα αργήσει πολύ να πέσει η τιμή της (5090+ βάση+ηχεία) κάτω από το τριχίλιαρο.

Last edited:
Θενκς.
Υπομονη λοιπον

50αρα Pioneer με 2500 euro ;;;

Γιατι ειναι φθηνο μαγαζι, γωνια οπου μπορει να κατσει ο καθενας στα τραπεζακια του χωρις να πληρωνει τον Φραπε Nestle σαν αποκρυφιστικο σκευασμα :flowers:

Μήπως μιλάς για την Panasonic PX80 ;

Η W4000 αν θυμάμαι καλά παραμένει η ακριβότερη 50hz LCD.

Γιώργη εδώ η 5090 θα βγαίνει πάνω από 3500 και ο Θωμάς ψάχνει τηλεόραση μόνο για τηλεοπτικό σήμα και έχει απόσταση 5+ μέτρα. Για την συγκεκριμένη περίπτωση δεν νομίζω πως αξίζει η υπέρβαση.

Γιώργο σήμερα μίλησα με ένα φίλο Dealer της Pioneer για να διασταυρώσω την τιμή, και μου είπε ότι η τιμή αντιπροσωπείας είναι γύρω στα 3400 με βάση και ηχεία όμως όλοι κάνουν μια έκπτωση και καταλήγουν κοντά στα 3000. Ελπίζω να γίνει το ίδιο και στην Ελλάδα.

Όταν η καλύτερη LCD της αγοράς κάνει γύρω στα 3500 (ΚDL-52X3500) πως γίνεται να περιμένετε απο την καλύτερη ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ να κάνει κάτι λιγότερο ???????? παρακολουθώ τα γραφόμενα κάποιων εδώ μέσα και πραγματικά βλέπω μεγάλη μιζέρια πραγματικά χωρίς λόγο...

οι KURO είναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...Δεν είναι για όλους και δεν πρόκειται να γίνει

άκου να φτάσει 2500.... εδώ τόσο δεν έχει πάει η 5080 HD READY ...

Γιώργο σήμερα μίλησα με ένα φίλο Dealer της Pioneer για να διασταυρώσω την τιμή, και μου είπε ότι η τιμή αντιπροσωπείας είναι γύρω στα 3400 με βάση και ηχεία όμως όλοι κάνουν μια έκπτωση και καταλήγουν κοντά στα 3000. Ελπίζω να γίνει το ίδιο και στην Ελλάδα.

Μακάρι να γίνει όπως λες, αλλά δεν είμαι αισιόδοξος. Πέρσι στην Ελλάδα είχαμε την παγκόσμια πρωτοτυπία της αύξησης τιμής κατά 20%+ σε μοντέλο (5080/508XD) που κυκλοφορούσε ήδη 3-4 μήνες.

Εαν ειναι οντως πραγματικο, οτι παιζει τωρα στα 3050 (βαση του λινκ που εδωσε παραπανω ο Γιωργος), εκτιμω οτι σε ενα πενταμηνο, που θα βγει και το αλλο μοντελακι, ειναι λογικο η τιμη της να ειναι κοντα στα 2500.

Όταν η καλύτερη LCD της αγοράς κάνει γύρω στα 3500 (ΚDL-52X3500) πως γίνεται να περιμένετε απο την καλύτερη ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ να κάνει κάτι λιγότερο ???????? παρακολουθώ τα γραφόμενα κάποιων εδώ μέσα και πραγματικά βλέπω μεγάλη μιζέρια πραγματικά χωρίς λόγο...

οι KURO είναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...Δεν είναι για όλους και δεν πρόκειται να γίνει

άκου να φτάσει 2500.... εδώ τόσο δεν έχει πάει η 5080 HD READY ...

Οταν πηρα την 436 τον Δεκεμβρη του '05, την πληρωσα 3600.
Λιγους μηνες αργοτερα (αν θυμαμαι καλα το επομενο καλοκαιρι) οταν βγηκε η επομενη, στις 42", εκανε 3200 (την πηρε φιλος) και την δικη μου πλεον την εβρισκες (δυσκολα ομως) με 2600.

Τωρα, γιατι ειναι δειγμα μιζεριας η εκτιμιση που εκανα στο προηγουμενο μου ποστ, εσυ ξερεις.

Last edited by a moderator:
συγνώμη Ντίνο αν προσβλήθηκες απο την λέξη που χρησιμοποίησα για να παραθέσω την προσωπική μου άποψη για τα λεγόμενά σου, αλλά φοβάμαι πως θα επιμείνω σε αυτά που έγραψα και πιο πάνω...

Υ.Γ Πραγματικά ελπίζω να μην είμαι μεγαλύτερος απο εσένα πάντως...

συγνώμη Ντίνο αν προσβλήθηκες απο την λέξη που χρησιμοποίησα για να παραθέσω την προσωπική μου άποψη για τα λεγόμενά σου, αλλά φοβάμαι πως θα επιμείνω σε αυτά που έγραψα και πιο πάνω...

Υ.Γ Πραγματικά ελπίζω να μην είμαι μεγαλύτερος απο εσένα πάντως...

Oπως νομιζεις.

Ας μην χαλασω το νημα

μα δεν χαλάμε κάτι συζητώντας όμορφα και με πάθος... αντιθέτως έχει και πιο μεγάλο ενδιαφέρον