Pioneer PDP-LX5080/508XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Καλα ρε παιδια εχω παθει πλακα οπως πολλοι απο σας με αυτα που γραφονται για την LX508D. Καλοριζικη geosoy.
Αλλα μου κανει εντυπωση η τιμης της 6000 ευρω οταν η επισης πολυ καλη Pioneer PDP-5080XD εχει 3000. ΚΑι ρωτω λοιπον αξιζει τοσο μεγαλη δαιφορα λογο αναλυσης 1920χ1080 με 1366χ768?

Καλα ρε παιδια εχω παθει πλακα οπως πολλοι απο σας με αυτα που γραφονται για την LX508D. Καλοριζικη geosoy.
Αλλα μου κανει εντυπωση η τιμης της 6000 ευρω οταν η επισης πολυ καλη Pioneer PDP-5080XD εχει 3000. ΚΑι ρωτω λοιπον αξιζει τοσο μεγαλη δαιφορα λογο αναλυσης 1920χ1080 με 1366χ768?

Ευχαριστώ πολύ Στάθη,
Αξίζει η διαφορά των 2.000,4.000 εχει η XD....
Αλλά αν το πάρουμε και αλλιώς...αξίζει η XD τα 2.000 παραπάνω που κοστίζει απο μία αρκετά καλή πλάσμα ή TFT που κοστίζει 1500-2000...??
Επειδή όμως ποτέ δεν πρόκεται να βγάλεις άκρη με το συγκεκριμένο θέμα...ας το αφήσουμε...
Όπως είπαν κάποιοι φίλοι εδώ μέσα...ο καθένας παίρνει και πληρώνει αυτο που του αρέσει και αυτό που κρίνει ο ίδιος οτι αξίζει τα λεφτά,και οχί αυτό που νομίζουν οι άλλοι οτι αξίζει,και αυτό είναι το πιο σωστό...

Απάντηση: Re: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Ρε παιδιά εγω ασχετος ειμαι, αλλα επαθα ζημιά. Θα βγει το μπιουτι και σε 42"?
Ξερει κανεις τίποτε περι PIONEER PDP-LX428D????????????
Ειναι επείγον............................................................

Όχι δεν θα παίζει 42άρα LX. Μόνο 50'' και 60''.

ναι για να μην βλεπουμε τις ατελειες του υλικου η της τηλεορασης
τι απο δυο βλεπεις εσυ?

παραπονα βλεπω με το ps3!!

Εγώ αυτό που πρόσεξα είναι οτι απο κοντά ευχαριστιέσαι την ποιότητα και την λεπτομέρια που σου προσφέρει κατι αξιόλογο,όταν απομακρύνεσαι πάνω απο τα 3-4 μετρα τότε βλέπεις απλά μια εικόνα......

Δεν έχω παράπονα με το PS3...απλά πιστεύω οτι π.χ. το LX70 της Pio θα έχει τεράστια διαφορά.θυμάσαι που είχα πεί οτι θα πάρω το PS3 και αργότερα ενα καλύτερο player.......ε απο τότε μου έμεινε παράπονο...:7SFGSFG:
Έχει χάρη που προς το παρόν δεν μπορώ να διαθέσω άλλα 1500.....:award:

μην ξεχνας,και λεω την προσωπικη μου αποψη, οτι κορυφαια μηχανηματα θελουν και κορυφαιους "συνεργατες", για να αποδωσουν το 100% των δυνατοτητων τους.
αυτο τουλαχιστον λεει η πειρα μου απο τους υπολογιστες και απο οτι βλεπω ισχυει και εδω.

και εσυ ετσι οπως το πηγες σε βλεπω "αφραγκο" για πολυ καιρο:flipout:

υ.γ να κανουμε και λιγο πλακα,ετσι?

με τις photo,τι θα γινει?

Last edited:

μην ξεχνας,και λεω την προσωπικη μου αποψη, οτι κορυφαια μηχανηματα θελουν και κορυφαιους "συνεργατες", για να αποδωσουν το 100% των δυνατοτητων τους.
αυτο τουλαχιστον λεει η πειρα μου απο τους υπολογιστες και απο οτι βλεπω ισχυει και εδω.

και εσυ ετσι οπως το πηγες σε βλεπω "αφραγκο" για πολυ καιρο:flipout:

υ.γ να κανουμε και λιγο πλακα,ετσι?

με τις photo,τι θα γινει?

Δεν θέλω να προσβάλω την αντήλιψη σου....αλλά μην συγκρίνεις τα PC που για να τα εκμεταλευτεί κάποιος πρέπει να είναι πολύ καλός γνώστης κα τεχνικός.....με μία τηλεόραση που απλά σετάρεις κάποιες ρυθμίσεις και τελίωσε η υπόθεση,
Και πόσο μάλλον τα PC που μπορεί κάποιος να τα χρυσοπληρώσει χωρίς να δεί κάποιο αποτέλεσμα ή χώρις να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος που τα χρυσοπλήρώνει(π.χ...8800 GTX-ultra)...αν ξέρεις).......

Απάντηση: Re: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

H 5080XD εχει 3000 οπως σωστα προειπε ενας φιλος. Επομενως το ερωτημα ειναι εαν αξιζει κανεις να δωσει 6000 και να παρει την LX508XD, αφου με τα ιδια λεφτα αγοραζει 2 5080XD!! :grandpa:

Παντως Γιωργο, να δουμε ποτε θα μας δειξεις καμια φωτογραφια!!!!!! :twoguns:

Re: Απάντηση: Re: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

H 5080XD εχει 3000 οπως σωστα προειπε ενας φιλος. Επομενως το ερωτημα ειναι εαν αξιζει κανεις να δωσει 6000 και να παρει την LX508XD, αφου με τα ιδια λεφτα αγοραζει 2 5080XD!! :grandpa:

Παντως Γιωργο, να δουμε ποτε θα μας δειξεις καμια φωτογραφια!!!!!! :twoguns:

Δέ νομίω.....http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=7331

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Βρηκες αμεσως το φθηνο μαγαζι !!!! :flipout::flipout:

3100 υπαρχει αυτη στη Ροδο και μαλιστα η 508XD! ;)

Και δεν μου του έλεγες να πάρω 2 XD????????:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:
Δεν νομίζω πάντως...όπου και να είδα είναι απο 3.700-4.100.....
Αυτή με τα 3.000 πρέπει να είναι κατασκευής Made in Rhodos.....:flipout::flipout::flipout:

Και για να σταματίσει αυτός ο προβληματισμός που βλέπω οτι πολλοί τον έχουν.....θα το πώ για τελευταία φορά...
Όπως έχει δικαίωμα να λέει καποιος οτι αξίζουν τα παραπάνω λεφτά που έδωσε για την XD(4.000 αντί 2.000) και πού δικαίως το λέει γιατί όντως η XD έχει διαφορά με μία TV των 2.000........έτσι και έχει δικαίωμα να λέει τα ίδια αυτός που έδωσε 6.000 αντί 4.000....

Υπάρχουν πολλοί που είναι ευχαριστημένοι με μια TV που έχουν πάρει με 1500-2000....και νιώθουν όπως και εσείς(XD),νιώθουν οτι άδικα θα έδειναν 2.000 παραπάνω για κάτι που δεν έχει και τόσο μεγάλη διαφορά....
Τι θα τους λέγατε....?????

Last edited:
Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Μάλλον έχει να κάνει με το ποσό που θέλει ο καθένας να αφιερώσει για την αγορά τηλεόρασης. Αν κάποιος είναι διατεθειμένος να ξοδέψει 6000 φυσικά και τα αξίζει, εκτός κι αν υπάρχει κάτι καλύτερο με αυτά τα λεφτά ή αν οι διαφορές είναι πολύ μικρές με φθηνότερα μοντέλα. Δεν νομίζω πως ισχύει κάτι από τα παραπάνω στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Είμαι εναντίον της λογικής είναι 20% πιο ακριβή, άρα θα πρέπει να είναι και 20% καλύτερη. Το λογικό είναι πρώτα να καθορίζεις το budget σου και μετά να αποφασίζεις ποια τηλεόραση σε καλύπτει περισσότερο για τα χρήματα που θέλεις να δώσεις.

Re: Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Αρχιζω να πιστευω οτι τελικα ο geosoy δεν μας δειχνει φωτογραφιες γιατι η τηλεοραση δεν ειναι δικη του. Τις αλλες φωτογραφιες που μας εδειξε μαλλον τις πηρε σε καποιο μαγαζι...

:Banane0:

Φίλε Geosoy σορρυ που σε εμπλεξα αθελά μου σ' αυτη τη μουρμούρα των 6000ε, εγω πλάκα έκανα με το f-16 και μπράβο που εχεις την παιδεία να το αντιληφθεις.
Οσον αφορά καθ' εαυτη την τβ, σου ευχομαι να την χαρεις οσο ειχες σκοπό να την χαρεις οταν την απόκτησες. Μεγειά !!!
Ρώτησα για 42'', γιατι εκει που θα την βάλω η απόσταση εινια 2,5 μέτρα και ο διαθέσιμος τοίχος πίσω ειναι 1,05 μέτρα

:BDGBGDB55:
Αρχιζω να πιστευω οτι τελικα ο geosoy δεν μας δειχνει φωτογραφιες γιατι η τηλεοραση δεν ειναι δικη του. Τις αλλες φωτογραφιες που μας εδειξε μαλλον τις πηρε σε καποιο μαγαζι...

Υπομονή παιδιά...το PS3 έρχεται την δευτέρα,2 μέρες είχα πάρει δανικό του φίλου μου αλλά ντρέπομαι να του το ζητήσω ξανά τώρα που έχω την ψιφιακή.....

Stallis δεν τρέχει τίποτα...:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

This is the 1.000.000 Dollars question φιλε μου..

Μάλλον... για να δούμε... θα δούμε ?