Pioneer PDP-LX5080/508XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro PDP-5080XD

Στο fnac του Mall παίζουν δύο pioneer.
Η 428XD & η LX5080D.
Συνεπώς δεν μπορείς να δεις αυτήν που θέλεις εκεί.
Στο Πλαίσιο του ίδιου εμπορικού κέντρου έχουν μία 5080xd, αλλά είναι μέσα στο κουτί της. Πότε και αν θα την στήσουν άγνωστο...

Είσαι σίγουρος για αυτό ????? Με ένα τηλέφωνο στήνεται στο μπαμ!

E γιατί δεν το κάνετε ντε ?

(Μονο προσέξτε μην την βάλετε κοντά σε άλλες TV γιατί θα κοκκινίσουν από την στεναχώρια τους :flipout:)

E γιατί δεν το κάνετε ντε ?

(Μονο προσέξτε μην την βάλετε κοντά σε άλλες TV γιατί θα κοκκινίσουν από την στεναχώρια τους :flipout:)

Δεν είχαν την βάση....απο αύριο θα παίζει !!!

Πολλά λεφτά όμως ... και για ποιο λόγο? Για να τα βάψεις μαύρα ???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro PDP-5080XD

Βέβαια και είμαι, την είδα χθες και την περασμένη εβδομάδα (όταν αγόρασα δύο δωράκια: την panasonic lxd32 και την samsung 40f86 χθες. Άντε να δούμε πότε θα πάρω τηλεόραση για μένα...)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro PDP-5080XD

Βέβαια και είμαι, την είδα χθες και την περασμένη εβδομάδα (όταν αγόρασα δύο δωράκια: την panasonic lxd32 και την samsung 40f86 χθες. Άντε να δούμε πότε θα πάρω τηλεόραση για μένα...)

Είχες δίκιο....είδες τι μαθαίνει κανείς και απο πού ....!!!!!

Re: Pioneer Kuro PDP-5080XD

Πήγα και την είδα στο FNAC. Καταπληκτική τηλεόραση, πολύ καλή η χρωματική απόδοση ...... αλλά.......από τα 3 μέτρα ένιωσα ζαλάδες. Από τα 5 μέτρα ήταν ενοχλητική. Και εξηγώ: έπαιζε br ταινία. Αλλά η κίνηση ΔΕΝ ΗΤΑΝ ομαλή. Σαν να έλειπαν καρέ από την ταινία, σα να έκανε συνεχείς διακοπές η ροή της ταινίας. Σκέφτομαι μήπως ήταν το 24p και το έβλεπα για πρώτη φορά, καθώς είμαι συνηθισμένος στην κίνηση dvd.
Υπόψιν δεν έχω ξαναδεί br, μόνο τα demo που παίζουν οι τηλεοράσεις στα καταστήματα και στις οποίες η κίνηση ήταν ομαλότατη

Απάντηση: Pioneer Kuro PDP-5080XD

είσαι πιθανόν ο πρώτος που αναφέρει κάτι τέτοιο..

ή θα ήταν πρόβλημα στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης ή υπάρχει πραγματικά πρόβλημα στην κίνηση και δεν το έχει εντοπίσει κανείς απο αυτούς που την έχουν δει μέχρι τώρα..

για πείτε βρε παιδιά....

Ακριβως αυτο που λεει ο Νικος. Ηταν θεμα player κι οχι θεμα τηλεορασης. Μαλιστα στο τελευταιο τευχος του ΗΧΟΥ, στην παρουσιαση της μεγαλης αδερφης LX508, αντιμετωπιζει ο reviewer το ιδιο προβλημα και τονιζει οτι ειναι λογω του player.

Μάλλον έχουν επιλέξει λάθος ρυθμό ανανέωσης της τηλεόρασης σε σχέση με το σήμα που στέλνει το BDP. Κάποια από τις ρυθμίσεις Drive Mode και Purecinema θα είναι λάθος για το εισερχόμενο σήμα.

Από το μέτωπο των τιμών έχουμε καμία ενημέρωση ? Εξακολουθούν να ξεκινάνε από 3500 + οι 50άρες (5080XD) ή παίζουν και πιο χαμηλές τιμές ?

Αυτο μου ετυχε στη high End εκθεση με την 508lx.ΗΡΘΕ ομως ενας ο οποιος ειχε την 428 και μολις την ειδε τρελλαθηκε.εκατσε και τη ρυθμισε γιατι ηταν με τις εργοστασιακες ρυθμισεις και μετα παιδια ηταν αλλη τηλεοραση.ρυθμισε και το blye ray player της pioneer.

Επειδη πρέπει να αναζητάμε και της καλύτερη τιμή αφού έχουμε το καλύτερο προιόν,τι θα μου προτείνατε εαν έλεγα οτι θέλω να την αγοράσω από το www.expansys.gr (τυχόν αγοραστικές εμπερίες απο τον εν λόγω δεκτές).
Μήπως έχουμε καλύτερες τιμές από αλλού???
Μια σημείωση τελικά από το expansys η Pioneer KURO KIT PDP LX 5080 D μου έρχετε (περίπου) σε χρήματα όσο έχουν τα μαγιαζιά στην Ελλάδα την Pioneer KURO KIT PDP 5080 XD (tv+βαση+ηχεια).

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro PDP-5080XD

Επειδη πρέπει να αναζητάμε και της καλύτερη τιμή αφού έχουμε το καλύτερο προιόν,τι θα μου προτείνατε εαν έλεγα οτι θέλω να την αγοράσω από το www.expansys.gr (τυχόν αγοραστικές εμπερίες απο τον εν λόγω δεκτές).
Μήπως έχουμε καλύτερες τιμές από αλλού???
Μια σημείωση τελικά από το expansys η Pioneer KURO KIT PDP LX 5080 D μου έρχετε (περίπου) σε χρήματα όσο έχουν τα μαγιαζιά στην Ελλάδα την Pioneer KURO KIT PDP 5080 XD (tv+βαση+ηχεια).

Το μόνο ζήτημα με τα συγκεκριμένα καταστήματα είναι η άρνηση κάλυψης εγγύησης από τους επίσημους εισαγωγείς εν Ελλάδι.
Ένα δεύτερο, ίσως ήσσονος σημασίας είναι η πιθανότητα να στείλουν επανακατασκευασμένο προϊόν (refurbished), αν και τότε είναι υποχρεωμένοι βάσει νόμου να το δηλώσουν πριν την αγορά. Πάντως κάποιο μέλος του φόρουμ αγόρασε από το συγκεκριμένο δικτυακό κατάστημα και δήλωσε λίαν ικανοποιημένος.
Οπότε πέραν του ζητήματος κάλυψης εγγύησης εντός Ελλάδας, (σε περίπτωση προβλήματος θα απαιτηθεί - συνήθως - η αποστολή της τηλεόρασης στο εξωτερικό για επισκευή), δεν νομίζω πως έχεις να φοβάσαι κάτι άλλο...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro PDP-5080XD

Το μόνο ζήτημα με τα συγκεκριμένα καταστήματα είναι η άρνηση κάλυψης εγγύησης από τους επίσημους εισαγωγείς εν Ελλάδι.
Ένα δεύτερο, ίσως ήσσονος σημασίας είναι η πιθανότητα να στείλουν επανακατασκευασμένο προϊόν (refurbished), αν και τότε είναι υποχρεωμένοι βάσει νόμου να το δηλώσουν πριν την αγορά. Πάντως κάποιο μέλος του φόρουμ αγόρασε από το συγκεκριμένο δικτυακό κατάστημα και δήλωσε λίαν ικανοποιημένος.
Οπότε πέραν του ζητήματος κάλυψης εγγύησης εντός Ελλάδας, (σε περίπτωση προβλήματος θα απαιτηθεί - συνήθως - η αποστολή της τηλεόρασης στο εξωτερικό για επισκευή), δεν νομίζω πως έχεις να φοβάσαι κάτι άλλο...

Μπορεί να είναι και έτσι όπως τα λες αλλα το θέμα είναι ότι παλαιότερα δεν είχε γραφείο στην Αθήνα τώρα πλέον εχει να και τα στοχεία τους οπότε όσο και να μην θέλουνε δεν μπορούν να σου αρνηθούν σε κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο.
Τα στοιχεία τους είναι τα κάτωθι:eXpansys Greece
166A Kifissias
15126
Marousi
Athens
Greece
Τηλέφωνο: +30 211 212 5230
Φαξ: + 33 467 45 1225 [email protected]
Οσο για το ανακατασκευασμένο....διατηρώ τις επιφυλάξεις μου...η εν λόγω tv είναι μόνο 2 1/2 μηνών πότε να προλάβουν να έχουνα τέτοια??

Αυτο μου ετυχε στη high End εκθεση με την 508lx.ΗΡΘΕ ομως ενας ο οποιος ειχε την 428 και μολις την ειδε τρελλαθηκε.εκατσε και τη ρυθμισε γιατι ηταν με τις εργοστασιακες ρυθμισεις και μετα παιδια ηταν αλλη τηλεοραση.ρυθμισε και το blye ray player της pioneer.

Ναι το θυμαμαι... εγω ημουν αυτος.

Ειναι κριμα παντως η ιδια η αντιπροσωπεια να θαβει τα μηχανηματα της.

Ποσο μαλλον σε καταστημα λιανικης , οπου οι πωλητες (οι περισσοτεροι) ειναι ανιδεοι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro PDP-5080XD

Μπορεί να είναι και έτσι όπως τα λες αλλα το θέμα είναι ότι παλαιότερα δεν είχε γραφείο στην Αθήνα τώρα πλέον εχει να και τα στοχεία τους οπότε όσο και να μην θέλουνε δεν μπορούν να σου αρνηθούν σε κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο.
Τα στοιχεία τους είναι τα κάτωθι:eXpansys Greece
166A Kifissias
15126
Marousi
Athens
Greece
Τηλέφωνο: +30 211 212 5230
Φαξ: + 33 467 45 1225 [email protected]
Οσο για το ανακατασκευασμένο....διατηρώ τις επιφυλάξεις μου...η εν λόγω tv είναι μόνο 2 1/2 μηνών πότε να προλάβουν να έχουνα τέτοια??

Πάντως εγώ τους τηλεφώνησα πριν λίγο και ζήτησα να πάω στα γραφεία τους.
Η απάντηση που έλαβα ήταν "δεν έχουμε γραφεία στην Ελλάδα, διαβάστε τους όρους".
Μα λέω και η διεύθυνση Κηφισίας 166α τι είναι;
Απάντηση: "ελάτε κι αν μας βρείτε".
Κατόπιν της ανωτέρω συζήτησης, δεν τους θεωρώ σοβαρούς...

Καλημερα.Για που τουλαχιστον υπαρχουν αυτα τα μοντελα,απο το site της intersys γραφει Pioneer Platinum & Gold Dealers εκει εχει ολα τα καταστηματα με τα τηλεφωνα τους,οποτε μπορειτε να μαθετε αν ειναι και στημενες.Εγω παντως αγορασα πριν ενα μηνα την PDP-428XD KURO η οποια ειναι κορυφη,σε σχεση με μια 42αρα LG που ειχα.Καμια σχεση στην αποδοση του μαυρου,στο χρωμα του δερματος που τωρα ειναι φυσικο απο παστελ που ηταν στην αλλη.Ουτε πιξελαρισματα ουτε τιποτα,παρολο τα αθλια καναλια μας,και φυσικα τα αθλια FILMNET.

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro PDP-5080XD

Εγω παντως αγορασα πριν ενα μηνα την PDP-428XD KURO η οποια ειναι κορυφη,σε σχεση με μια 42αρα LG που ειχα.Καμια σχεση στην αποδοση του μαυρου,στο χρωμα του δερματος που τωρα ειναι φυσικο απο παστελ που ηταν στην αλλη.Ουτε πιξελαρισματα ουτε τιποτα,παρολο τα αθλια καναλια μας,και φυσικα τα αθλια FILMNET.

Κι εγώ από την 428XD είμαι σχεδόν απόλυτα ευχαριστημένος...
Το "σχεδόν" αναφέρεται στην κίνηση. Δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Σημειώνω οτι με την τηλεόραση δεν έχω ασχοληθεί καθόλου... Καμία ρύθμιση.
Αν μπορέσω, ρυθμίζοντάς την να πάρω και κίνηση "νερό" τότε θα μιλάμε για μηχάνημα που σκοτώνει.