Παιδες θενκς, οταν επιστρεψω απο διακοπες σας περιμενω για test drive!
Τασο, οχι δεν φαινεται απο το μπαλκονι, αλλα δεν βλεπω ποτε tv εξω...
Τακη, καλωριζικη κι απο εμενα!
Απο ποση αποσταση βλεπεις? Βλεπεις απο την ιδια αποσταση που βλεπεις και τον προβολεα? Σου δινει καμια αισθηση κινηματογραφικης απολαυσης? Τα ρωταω γιατι ψηνομαι να την παρω κι εγω. Η αποσταση μου ειναι 3.5μ...Τι λες?
Μόνο ψήνεσαι; Από το Avatar σου καταλαβαίνω οτι έχουν πάρει φωτιά τα μπατζάκια σου..![]()
Πάρτην με κλειστά μάτια.... Αστέρι είναι. :music-smiley-005:
Τακη, καλωριζικη κι απο εμενα!
Απο ποση αποσταση βλεπεις? Βλεπεις απο την ιδια αποσταση που βλεπεις και τον προβολεα? Σου δινει καμια αισθηση κινηματογραφικης απολαυσης? Τα ρωταω γιατι ψηνομαι να την παρω κι εγω. Η αποσταση μου ειναι 3.5μ...Τι λες?
Α τόσο καλά ε?:afro:
Οκτώβρης γιορτή+Χριστούγεννα εκπτώσεις=Pioneer PDP 5080XD!!!!!!!!
Ε ρε γλέντια........:Banane0:
υ.γ θα το ρωτήσω κι ας με πάρετε με τις ντομάτες:
σε τηλεοπτικό σήμα τι λέει ?
Α τόσο καλά ε?:afro:
Οκτώβρης γιορτή+Χριστούγεννα εκπτώσεις=Pioneer PDP 5080XD!!!!!!!!
Ε ρε γλέντια........:Banane0:
υ.γ θα το ρωτήσω κι ας με πάρετε με τις ντομάτες:
σε τηλεοπτικό σήμα τι λέει ?
Ειμαι σίγουρος οτι θα είναι αστέρι και εκεί
Τελικά εμείς την 42άρα θα πάρουμε ?
Να ξεκινήσουμε κανένα power-buy ?
Σε τηλεοπτικο σημα ειναι αστερι...Συγκρινεται ανετα με CRT στα επιγεια και ειναι πολυ καλυτερη στα ψηφιακα/δορυφορικα..
Τοτε δεν την γλυτώνουμε την 50άρα... :ernaehrung004:
akren περίμενες τιποτα διαφορετικό ? Η συγκεκριμένη σειρά τηλεοράσεων έχει σαρώσει σε όλα τα συγκριτικά... Οπως αναφέρει και ο τύπος στο trustedreviews το μόνο πρόβλημα της Pioneer θα πρέπει να είναι αν μπορεί να παραγει αρκετές :Banane0::Banane0:
http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2007/08/11/Pioneer-508XD-50in-Plasma-TV/p1
Πανο θενκς!
Κοιτα, μην κοροιδευομαστε, στα 4,7 μετρα που βλεπω ειναι καλη για τηλεοραση και hd-videos αλλα οχι και για κινηματογραφο! Αν ομως κολλησεις κοντα της, ε, θα ειναι σαφως καλυτερα... Παντως, αν εχεις μαθει στις μεγαλες ιντσες, η tv φαινεται απελπιστικα μικρη...:7SFGSFG:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.