Pioneer PDP-LX5080/508XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

μιας που "αγωνιάτε" ας σας διασκεδάσω λίγο εώς να βγουν οι φώτο....

Ναι, εχουμε κατασπαραξει τα νυχια μας.......

"αγωνιάτε" ...............

Εισαγωγικά....να κάνω και ανάλυση ερμηνείας των εισαγωγικών..???:furious3:

Παιδιά η Πρωταπριλιά είναι μακριά ακόμα..

Νομίζω οτι το θέμα πρέπει να κλειδωθεί... Δεν είμαστε μικρά παιδιά.. ούτε μπορώ να δεχτώ οτι κάποιος (που υποτιθεται ειναι ψαγμένος) δινει 6000 ευρώ για τηλεόραση, ΔΕΝ εχει μια φωτογραφική μηχανή των 90 Ευρώ και καταφέρνει να έχει burn in προβλημα :furious3::furious3:

Συγνώμη αλλά δεν πειθομαι (και μακάρι να κάνω λάθος..)

είπαμε πλάκα ήταν το burn-in,
το βράδι οι φώτο....στο λόγο μου....
Και ναι δεν έχω φωτογραφική,δεν ασχολούμε με φωτογραφίες,που είναι το κακό...???
Οι φωτογραφίες υπάρχουν για να παγώνουν το χρόνο...
Για μένα δεν υπάρχει χρόνος......

Last edited:

Εγω λεω να μαζεψουμε λεφτα και να στειλουμε στον "κατοχο" μια ψηφιακη δωρο.:guitarist:

Μου θυμιζει την ιστορια με ενα τυπο (σε ενα ξενο φορουμ) που ελεγε οτι ειχε μια S class αλλα ακομη περιμενουμε τις φωτογραφιες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mini Review PIONEER PDP-5080XD

Τωρα ας ελπισουμε να αντιγραψει καμια LG η Samsung τα επιτευγματα της Pioneer (πραγμα που σιγουρα θα συμβει αργα η γρηγορα) μπας και δουμε "Κυro για το λαο".:Banane0:

Η Samsung με την Q96 νομίζω ότι είχε απειλήσει στα ίσα την Pioneer μέχρ που βγήκε η σειρα G8.

Απάντηση: Mini Review PIONEER PDP-5080XD

Ευχαριστούμε για το review Μανώλη :SFGSFGSF:

Στην πιο ακριβή 508 υποτίθεται ότι υπάρχουν παραπάνω ευκολίες στο menu για ISF calibration, αλλά από ότι είδα στο review σου πιστεύεις πως και αυτό της 5080 φτάνει και περισσεύει. Καλό νέο για τους υποψήφιους αγοραστές.

To ISF MODE είναι δυο MODE κλειδωμένα και κανένας δεν μπορεί να επέμβει σε αυτά μετά την ρύθμιση του τεχνικού. Δεν παράχει κάτι επιπλέον για ρύθμιση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mini Review PIONEER PDP-5080XD

Η Samsung με την Q96 νομίζω ότι είχε απειλήσει στα ίσα την Pioneer μέχρ που βγήκε η σειρα G8.

Μανωλη το ειχα ακουσει και εγω αυτο απο ανθρωπους που τις ειχαν δει διπλα διπλα. Πολλοι λενε οτι η Samsung ξεπερασε και την PX70.
Την σκεφτομουν πολυ σοβαρα την Q96 αλλα ειχε αργησει πολυ να την φερει στην Ελλαδα η Samsung (εξω κυκλοφορουσε απο Μαιο) , εδω ειχαν φερει μονο την C96 που ειναι μια πιο φθηνη εκδοση της Q96 χωρις το αντιανακλαστικο καλυμα και με 2 HDMI αντι για 3.
Επισης λογω χρησης XBOX θεωρησα καλυτερο να στραφω προς LCD (D3000).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mini Review PIONEER PDP-5080XD

Μανωλη το ειχα ακουσει και εγω αυτο απο ανθρωπους που τις ειχαν δει διπλα διπλα. Πολλοι λενε οτι η Samsung ξεπερασε και την PX70.
Την σκεφτομουν πολυ σοβαρα την Q96 αλλα ειχε αργησει πολυ να την φερει στην Ελλαδα η Samsung (εξω κυκλοφορουσε απο Μαιο) , εδω ειχαν φερει μονο την C96 που ειναι μια πιο φθηνη εκδοση της Q96 χωρις το αντιανακλαστικο καλυμα και με 2 HDMI αντι για 3.
Επισης λογω χρησης XBOX θεωρησα καλυτερο να στραφω προς LCD (D3000).

Γιάννη εαν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στην Q96 και στην PX70 η πρώτη θα ήταν η επιλογή μου και με διαφορά.

Απάντηση: Mini Review PIONEER PDP-5080XD

Γιάννη και Μανώλη, πραγματικά πολύ σημαντικό αυτό που λέτε για την Q96.

Τολμώ να πω ότι για κάποιον που θέλει να κινηθεί σε Plasma αλλά δεν μπορεί να ανέβει στα χρήματα των Pioneer, οι PX70 και Q96 είναι από τις πρώτες επιλογές.

Από την εμπειρία όλων των φίλων που παρακολουθούν πιο στενά την εξέλιξη των τιμών, πόσο πιστεύετε ότι μπορεί να πέσει η τιμή των Pioneer 508(0)XD και αντίστοιχα 428(0)XD;

Και το ρωτάω αυτό γιατί από όλα τα προαναφερθέντα αξίζει τελικά πραγματικά να κάνει κάποιος την (χρηματική) υπέρβαση και να αγοράσει Pioneer.

Re: Απάντηση: Mini Review PIONEER PDP-5080XD

Τωρα ας ελπισουμε να αντιγραψει καμια LG η Samsung τα επιτευγματα της Pioneer (πραγμα που σιγουρα θα συμβει αργα η γρηγορα) μπας και δουμε "Κυro για το λαο".:Banane0:

ΑΜΉΝ!

Εγώ νομίζω ότι η C96 που έχω την τύχη να είμαι κάτοχος είναι πολύ υποτιμημένη TV. Εγώ τυχαία την είδα σε ένα μαγαζί που πήγα να δω τις Sony και τις Panasonic και με εντυπωσίασε!