Pioneer PDP-LX5080/508XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: pioneer 508 lx

Φιλε LefteriS, ο Αϊ Βασιλης ηταν γενναιοδωρος μαζι σου φαινεται φετος :2thumb22sup:
Καλωριζικη και καλες θεασεις. Κατεβασε παντως και το break-in DVD και βαζε το να παιζει που και που για να στρωσει καλυτερα ο φωσφορος στο πανελ, τωρα που ειναι καινουρια η τηλεοραση, ωστε να ελαχιστοποιησεις την παραμικρη πιθανοτητα burn-in στο μελλον.

Απάντηση: Re: pioneer 508 lx

Χρηστο, καλημερα και καλη χρονια :ernaehrung004:
Δηλαδη εννοεις οτι σου αφηνει προσωρινο σημαδι εαν παιξει σε τηλεοπτικο καναλι για πανω απο 2 ωρες?? Αυτο στο εκανε απο την αρχη που την αγορασες?
ΝΑΙ! Απο την αρχή παρόλο που την έστρωσα συνεχίζει να το κάνει..
Εχει πολύ φωτεινότητα(παράξενο για PLASMA) τρομερή ευκρινεια και βάθος.

ΝΑΙ! Απο την αρχή παρόλο που την έστρωσα συνεχίζει να το κάνει..
Εχει πολύ φωτεινότητα(παράξενο για PLASMA) τρομερή ευκρινεια και βάθος.

Οντως παραξενο μου ακουγεται...

Οντως παραξενο μου ακουγεται...
Η τηλεόραση παίζει με isolator και κορυφιαίας ποιότητος καλωδια ρεύματος
και καθεται σε ενα RACK της audio-design δηλαδή παίζει μπούνια αλλα εχει αυτό το πρόβλημα..

Re: Απάντηση: Re: pioneer 508 lx

και καθεται σε ενα RACK της audio-design δηλαδή παίζει μπούνια αλλα εχει αυτό το πρόβλημα..

Ε δεν εχεις και παραπονο καθοτι ................... η κατασταση της υγειας της δεν ειναι κρισιμη και παραμενει και σταθερη:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: pioneer 508 lx

Ε δεν εχεις και παραπονο καθοτι ................... η κατασταση της υγειας της δεν ειναι κρισιμη και παραμενει και σταθερη:flipout:
Σίγουρα ναι η καλύτερη της είναι τα δορυφορικά ειδικά τα HD..:flipout:

δηλαδη Χρηστο,ποιο ακριβως το "κερδος" αλλαζοντας το καλωδιο του ρευματος?

Αυτοι ειναι χαιενταδικοι οροι οπου για να παρεις το Max απο τα εργαλεια σου πρεπει το ρευμα που θα ταιζεις τα μωρα σου να ειναι οσο το δυνατον αριστης ποιοτητος , τασεως , φασεως κ.λ.π.
Το ιδιο ισχυει για ολες τις ηλ.συσκευες πανω κατω για να πιασουν το μαξιμουμ της αποδοσης .
Οσο για το πως μπορεις να δεις τα ωφελη ειναι μια αλλη ιστορια η οποια προυποθετει συχνα , μπικικινια , γνωσεις και "λασκαρισμενη βιδα " σε ανεπιστροφη βαλβιδα.
Δυστηχως ομως οταν εχεις φτασει σε αυτο το σημειο ...........δεν μπορεις να ανεχτεις να κανεις κι αλλοιως .
Ειναι η φαση οπου το 'πιαστο αυγο και κουρευτο" ειναι must και οχι ανεκδοτο.
Με λιγα λογια .........αστο καλυτερα , καλα εισαι κι ετσι .

Αυτοι ειναι χαιενταδικοι οροι οπου για να παρεις το Max απο τα εργαλεια σου πρεπει το ρευμα που θα ταιζεις τα μωρα σου να ειναι οσο το δυνατον αριστης ποιοτητος , τασεως , φασεως κ.λ.π.
Το ιδιο ισχυει για ολες τις ηλ.συσκευες πανω κατω για να πιασουν το μαξιμουμ της αποδοσης .
Οσο για το πως μπορεις να δεις τα ωφελη ειναι μια αλλη ιστορια η οποια προυποθετει συχνα , μπικικινια , γνωσεις και "λασκαρισμενη βιδα " σε ανεπιστροφη βαλβιδα.
Δυστηχως ομως οταν εχεις φτασει σε αυτο το σημειο ...........δεν μπορεις να ανεχτεις να κανεις κι αλλοιως .
Ειναι η φαση οπου το 'πιαστο αυγο και κουρευτο" ειναι must και οχι ανεκδοτο.
Με λιγα λογια .........αστο καλυτερα , καλα εισαι κι ετσι .

για συσκευες ηχου το ηξερα ,αλλα για εικονας οχι....

για συσκευες ηχου το ηξερα ,αλλα για εικονας οχι....
Ολα με τη μετατροπη αυτης της κωλοενεργειας που σε καποια μορφη της λεγετε ρευμα εχουν να κανουν ,ειτε ειναι ηχος , ειτε εικονα .........ακομα και στη στηση:flipout:
Για αρχη ενα μαρκαρισμα της φασεως , τσεκ , αντιστροφη , τσεκ again και μετα παντα η φαση με την ιδια φορα φτανουν , αν προχωρησεις ποιο κατω ..............βαζεις υποψηφιοτητα για το τρελαδικο.

Λοιπόν χωρίς να είμαι υπερβολικός θα σου πω τις εντυπώσεις μου´
1) Με το isolator η εικόνα είναι πιο συμπαγής και καθαρή, τα χρώματα πιο κορεσμένα και στις γρήγορες σκηνές δεν θολώνει.
2)με το καλώδιο ρεύματος λίγο καλύτερα ακόμα..
Εννοειται οτι παίρνω απο τον πίνακα ρεύμα με ξεχωριστό καλώδιο για τα μηχανήματα.

Ολα με τη μετατροπη αυτης της κωλοενεργειας που σε καποια μορφη της λεγετε ρευμα εχουν να κανουν ,ειτε ειναι ηχος , ειτε εικονα .........ακομα και στη στηση:flipout:
Για αρχη ενα μαρκαρισμα της φασεως , τσεκ , αντιστροφη , τσεκ again και μετα παντα η φαση με την ιδια φορα φτανουν , αν προχωρησεις ποιο κατω ..............βαζεις υποψηφιοτητα για το τρελαδικο.
Αν τα καταφέρεις δουλεύουν ολα αυτά πρέπει να παιδευτείς και λιγάκι..:damnyou:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: pioneer 508 lx

1) Με το isolator η εικόνα είναι πιο συμπαγής και καθαρή, τα χρώματα πιο κορεσμένα και στις γρήγορες σκηνές δεν θολώνει.
Εννοειται οτι παίρνω απο τον πίνακα ρεύμα με ξεχωριστό καλώδιο για τα μηχανήματα.

Εγω Δημητρη στα πα , εσυ δεν ακους και σε τρωει ο κωλος σου ............και γω γραμμη ξεχωριστη απο τον πινακα εχω :flipout::flipout::flipout:

isolator...???

Εγω Δημητρη στα πα , εσυ δεν ακους και σε τρωει ο κωλος σου ............και γω γραμμη ξεχωριστη απο τον πινακα εχω :flipout::flipout::flipout:

κατσε βρε μηπως μαθουμε κατι παραπανω....:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: pioneer 508 lx

Το συγκεκριμένο που χρησιμοποιώ λέγεται Balanced Isolator Transformer. Είναι ένα μετασχηματιστής 5Κw με ηλεκτροστατική θωράκιση (χωρίς φίλτρα) το οποίο το βρήκα σε κάποιο παλιό τεύχος του περιοδικού "ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ".
Το έκανα παραγγελία σε μια εταιρεία και μου το έφτιαξε.
Υπάρχουν και έτοιμα Isolator τα οποία μπορείς να τα προμηθευτείς από τα μαγαζιά που πουλάνε στερεοφωνικά.
Είναι όμως πολύ ακριβά.

Οριστε , και τωρα που εμαθες κατι παραπανω τι καταλαβες ?
Αφου σε λεω καντη να απο κει με ελαφρα .....
c026.gif
αλλοιως σε βλεπω χωρισμενο .....................και τη θεση της συζυγου να εχει καταλαβει το τριφασικο ρευμα :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: pioneer 508 lx

Οριστε , και τωρα που εμαθες κατι παραπανω τι καταλαβες ?
Αφου σε λεω καντη να απο κει με ελαφρα .....
c026.gif
αλλοιως σε βλεπω χωρισμενο .....................και τη θεση της συζυγου να εχει καταλαβει το τριφασικο ρευμα :flipout::flipout:
Υπάρχει και η γείωση..χε..χε πλάκα κάνω!:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: pioneer 508 lx

Υπάρχει και η γείωση..χε..χε πλάκα κάνω!:flipout::flipout::flipout:
Κοιταξε , εγω μπορω να καταλαβω ..........................οτι θες ακομα και το μιξερ που εχεις να κοβει "μπουνια" και το κυριωτερο : οσο και να θες , δεν μπορεις να κανεις αλλοιως γιατι θα εχεις εφιαλτες μεχρι να το κανεις να λειτουργει στο max .
Ποσο μαλλον για το ΜουΜουεδικο εξοπλισμο σου που μπορει να κοστιζει ακριβοτερα απο μια γκαρσονιερα .:worshippy:

Απλα προσπαθω να τον αποτρεψω απο την κοινωνικοοικονομικη καταστροφη :FSGSFGS4:

Re: pioneer 508 lx

χμμμμ....
σωστα τα βλεπω αλλα λιγο μακρινα για εμενα...

εγω τα εχω λιγο μπαχαλο αφου σε ενα πολυ/ζο 5θεσεων ασφαλειας,εχω προσθεσει 2 ανταπτορες και βγαινουν 9 πριζες συνολο...!!!
επιπλεον το σπιτι εχει χαλια γειωση(ή δεν εχει καθολου...).
νομιζω οτι κατι πρεπει να κανω....