Pioneer Sa 706 πρόβλημα

spellbtd

New member
8 September 2013
32
Καλησπέρα. Έχω αυτόν τον ενισχυτή αλλά μου βγάζει πρόβλημα στην Right έξοδο( παραμορφώνει τον ήχο μετά από κάποιο επίπεδο- όχι δυνατό). Άλλαξα πλευρά στα ηχεία τα ίδια, δοκίμασα άλλα ηχεία πάλι το ίδιο. Και τα δυο ζεύγη ηχείων ήταν 4Ω. Απλά εδώ στο Αιγάλεω δεν τον αναλαμβάνει κανείς για επισκευή και δεν ξέρω αν αξίζει χρηματικά να τον επισκευάσω ή να ψάξω κάτι άλλο. (Δεν ξέρω αν δοκίμαζα ηχεία 8Ω δεν μου έβγαζε το πρόβλημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

http://www.hifiengine.com/library/pioneer/sa-706.shtml

Ο συγκεκριμενος ενισχυτης πασχει απο διαφορα θεματα το ενα ειναι η φθορα του χρονου και το αλλο ειναι μια πιθανη προηγουμενη επισκευη που εγινε με λαθος πραγματα .

Η επισκευη ενος τετοιυ μηχανηματος δεν ειναι κατι το οποιο θα πρεπει να κοστιζει πολυ πλην ομως οι απαιτησεις που πρεπει να εχει ο χρηστης απο το μηχανημα και την επισκευη πρεπει να ειναι βατες διοτι το μηχανημα αυτο ειναι μεν ενα κλασσικο μηχανημα vintage hifi με αρκετα καλουδια και σε καμμια περιπτωση δεν ειναι και δεν μπορει να γινει κατι παραπανω ακομα και εαν αυτος που το εχει θελει να επενδυσει πανω του ακροτητες του τυπου 500 ευρω .

Σαφως το κυνηγι της βλαβης μονο ειναι μαλλον κακη προσεγγιση και περα απο την βλαβη θα πρεπει να κοιταχτουν και ολα τα αλλα τα οποια μπορει μεν να μην ειναι χαλασμενα αλλα ειναι πιθανον να χαλασουν στο κοντινο μελλον .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος