Pioneer SC-LX 75 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

θα αλλαχθει και το sub αν αυτο εννοεις Νικο.Αλλ παλι θα κανω μια παυση γιατι εφυγαν αρκετα μεχρι στιγμης σε συντομο χρονικο διαστημα..

Φιλε μην ξεχασεις να συμπληρωσεις το ειδικο εντυπο (Κιτρινο χαρτι - που λεει 3 For Free) για την 3 ετη εγγυηση της Intersys και να το στειλεις αμεσα με συστημενο η' Courrier ωστε να εισαι καλυμμενος οτι το λαβανε και δεν χαθηκε!

Αραγε ποσα μελη στο φορουμ εχουν αυτον τον ενισχυτη?
Καλο θα ηταν να μας πουν την γνωμη τους τοσο σε ακροαση (επιδοσεις - συμβουλες κ.τ.λ) , οσο και σε αξιοπιστια που ρωτας!

Blind Guardian μολις τωρα επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν οτι η αποδειξη αγορας ειναι και η τριετη εγγυηση.Επισης πανω στην αποδειξη αναγραφει τον κωδικο της συσκευης και στις παρατηρησεις:τριετης εγγυηση.Παντως αυτο το κιτρινο χαρτι που αναφερεις,3 for Free,δεν το βρηκα στη συσκευασια..

Απάντηση: Re: Pioneer SC-LX 75 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

θα αλλαχθει και το sub αν αυτο εννοεις Νικο.Αλλ παλι θα κανω μια παυση γιατι εφυγαν αρκετα μεχρι στιγμης σε συντομο χρονικο διαστημα..

Όχι βρε... για το πηγάδι λέω να σφραγιστεί.

Τα 248 δεν κατεβαίνουν αρκετά χαμηλά? 30Hz λένε. Κράτα αυτό που έχεις για συνοδεία-μπούγιο, εκτός και αν είσαι φαν του "ωστικού κύματος" οπότε βουρ! :music-smiley-005:

Βασικά να βρεις μια οικονομική λύση, έστω και φορητή αλλά στιβαρή (πχ κόντρα πλακέ με μόνωση), για το πηγάδι. Πιο μεγάλη βελτίωση θα δεις, ειδικά στον δικάναλο που έχεις επενδύσει.

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Pioneer SC-LX 75 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Όχι βρε... για το πηγάδι λέω να σφραγιστεί.

Τα 248 δεν κατεβαίνουν αρκετά χαμηλά? 30Hz λένε. Κράτα αυτό που έχεις για συνοδεία-μπούγιο, εκτός και αν είσαι φαν του "ωστικού κύματος" οπότε βουρ! :music-smiley-005:

Βασικά να βρεις μια οικονομική λύση, έστω και φορητή αλλά στιβαρή (πχ κόντρα πλακέ με μόνωση), για το πηγάδι. Πιο μεγάλη βελτίωση θα δεις, ειδικά στον δικάναλο που έχεις επενδύσει.

βέβαια σφραγισματάκι δεν το λες... Πιό πολύ με τη γέφυρα του ποταμού Κβάι φέρνει χεχε

Blind Guardian μολις τωρα επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν οτι η αποδειξη αγορας ειναι και η τριετη εγγυηση.Επισης πανω στην αποδειξη αναγραφει τον κωδικο της συσκευης και στις παρατηρησεις:τριετης εγγυηση.Παντως αυτο το κιτρινο χαρτι που αναφερεις,3 for Free,δεν το βρηκα στη συσκευασια..

Άμεσο τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία (Intersys) για επιβεβαίωση οτι ο σειριακός αριθμός του ενισχυτή ανταποκρίνεται σε συσκευή που έχει εισαχθεί απο την επίσημη αντιπροσωπεία και τι ισχύει για να έχεις την τριετή εγγύηση. Όταν είχα ρωτήσει εγώ την αντιπροσωπεία μου ειχαν πεί ρητά οτι για να ισχύει η τριετής εγγύση πρέπει να αποστείλω το ειδικό έντυπο. Ενημέρωσέ μας.

Άμεσο τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία (Intersys) για επιβεβαίωση οτι ο σειριακός αριθμός του ενισχυτή ανταποκρίνεται σε συσκευή που έχει εισαχθεί απο την επίσημη αντιπροσωπεία και τι ισχύει για να έχεις την τριετή εγγύηση. Όταν είχα ρωτήσει εγώ την αντιπροσωπεία μου ειχαν πεί ρητά οτι για να ισχύει η τριετής εγγύση πρέπει να αποστείλω το ειδικό έντυπο. Ενημέρωσέ μας.
Αυτο εννοω!!! Μπραβο!!! Εμενα παντως η Ηχοεκφραση οταν μου το πουλησε συμπληρωσε αυτο το εντυπο και μετα το εστειλα στην intersys. Τωρα για τον φιλο δεν ξερω..... Παντως παιζει πολυ παραεισαγωγης εξω.... Αχρειαστα να ειναι ολα αυτα , αλλα γιατι να μην εχει ολα τα ωφελη? 1250 ευρω πληρωσε , δεν ειναι και λιγα για τα σημερινα δεδομενα...

Last edited:
Παιδια ειχατε απολυο δικιο!!Μολις ειδα τα μηνυματα σας,θορυβηθηκα και πηρα τηλεφωνο στην intersys.Λοιπον,καταρχην παρα το οτι γραφει ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ στο site του,ειναι ΨΕΜΜΑ!Εχει σταματησει εδω και ενα χρονο να προμηθευεται απο την Intersys κι η οτι εχει απο Pioneer ειναι προ ετους Stock η κανει παραεισγωγη.Οποτε προσοχη.
Οσο για την περιπτψση μου,ευτυχως,ανηκω στην πρωτη περιπτωση,σε αυτη του stock,αφου τους διαβασα τον serial και ειναι απο δικη τους εισαγωγη.
Βεβαια εντυπο σαν αυτο που μου αναφερετε,μου το ζητησε και ο υπευθυνος,δεν υπηρχε στη συσκευασια,οποτε μαλλον,οπως τα βλεπω,η τρειετης εγγυηση ειναι μουφα οπως μου γραφει ρητα το τιμολογιο του Καλογεροπουλου!Βεβαια θα με ενημερωσουν για αυτο σιγουρα εως την τριτη...
Καλα που εχω και εσας εδω μεσα μαγκες....:))))
Οσο για τα γεφυρωματα,τα σφραγιμσατα και τις μασελες,δε γινεται τιποτα,στο χωρο μου,μαλλον αποκεφαλισμο θελει ο χωρος,αλλα ελα που οι μεσιτες λογω ελλειψης σπιτιων,οπως παω με διωχνουν,εσεις οι καλαμπουρτζιδες για το σπιτακι μου!!Που να ξερεται ΤΙ μαγικο surround κανει αυτος ο χωροχρονος που εχω!

Η 3ετης εγγυηση μπορει να ειναι απο τον Καλογερόπουλο - οχι αναγκαστικα απο την αντιπροσωπεία.

Κανείς δεν τον εμποδίζει να δώσει όση εγγύηση θέλει.

Τωρα απο εκει και πέρα πόσο ''εμπιστεύεσαι'' την δική του εγγύηση ειναι δικό σου θέμα.

Γενικά ειμαι πολύ επιφυλακτικός με αυτά αλλά εν προκειμένω ο Γιώργος στον Καλογερόπουλο εχει καλή ιστορία στο customer support....

Βεβαια οι καιροι ειναι πολύ δυσκολοι πλεον οποτε it's up 2 u....

Παιδια ειχατε απολυο δικιο!!Μολις ειδα τα μηνυματα σας,θορυβηθηκα και πηρα τηλεφωνο στην intersys.Λοιπον,καταρχην παρα το οτι γραφει ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ στο site του,ειναι ΨΕΜΜΑ!Εχει σταματησει εδω και ενα χρονο να προμηθευεται απο την Intersys κι η οτι εχει απο Pioneer ειναι προ ετους Stock η κανει παραεισγωγη.Οποτε προσοχη.
Οσο για την περιπτψση μου,ευτυχως,ανηκω στην πρωτη περιπτωση,σε αυτη του stock,αφου τους διαβασα τον serial και ειναι απο δικη τους εισαγωγη.
Βεβαια εντυπο σαν αυτο που μου αναφερετε,μου το ζητησε και ο υπευθυνος,δεν υπηρχε στη συσκευασια,οποτε μαλλον,οπως τα βλεπω,η τρειετης εγγυηση ειναι μουφα οπως μου γραφει ρητα το τιμολογιο του Καλογεροπουλου!Βεβαια θα με ενημερωσουν για αυτο σιγουρα εως την τριτη...
Καλα που εχω και εσας εδω μεσα μαγκες....:))))
Οσο για τα γεφυρωματα,τα σφραγιμσατα και τις μασελες,δε γινεται τιποτα,στο χωρο μου,μαλλον αποκεφαλισμο θελει ο χωρος,αλλα ελα που οι μεσιτες λογω ελλειψης σπιτιων,οπως παω με διωχνουν,εσεις οι καλαμπουρτζιδες για το σπιτακι μου!!Που να ξερεται ΤΙ μαγικο surround κανει αυτος ο χωροχρονος που εχω!

Δεν έχω καμία άποψη για το κατάστημα είτε είναι καλό, είτε κακό, είτε οτιδήποτε γιατί απλά δεν έχω ψωνίσει ποτέ απο εκεί. Αυτό που ξέρω (μπορούν να το επαληθεύσουν και τα άλλα παιδιά) είναι οτι για να έχεις τριετή εγγύηση απο την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία πρέπει να συμπληρώσεις και να αποστείλεις το ειδικό έντυπο. Αν δε το κάνεις και ο ενισχυτής χαλάσει, θα πρέπει να απευθυνθείς για επισκευή στο κατάστημα, απο το οποίο δεν γνωρίζω αν θα λάβεις καλύτερη ή χειρότερη εξυπηρέτηση σε σχέση με την αντιπροσωπεία. Επίσης σ'αυτή την περίπτωση δεν γνωρίζω αν ο ενισχυτής σου θα επισκευαστεί στην Ελλάδα με χρέωση στο κατάστημα, ή στο εξωτερικό (με ό,τι αυτό συνεπάγεται - πιθανά χτυπήματα, ενδεχόμενες καθυστερήσεις κλπ) και αν ισχύει το δευτερο, αν είσαι διατεθημένος να μπείς σε αυτή τη διαδικασία. Γι'αυτούς τους λόγους σου το τόνισα για το έντυπο. Ελπίζω βέβαια να σου βγεί σκυλί και η κουβέντα μας να είναι φιλοσοφικού χαρακτήρα, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, καλύτερα να είσαι πλήρως ενημερωμένος.

Χρηστο ευχαριστω πολυ για τις εκτενεστατες πληροφοριες αλλα κατα πασα πιθανοτητα ναι μεν θα εχω εγγυηση απο την ελληνικη αντιπροσωπεια,αλλα απο την αλλη θα ειναι απλα μονοετης και οχι τριετης..

Χρηστο ευχαριστω πολυ για τις εκτενεστατες πληροφοριες αλλα κατα πασα πιθανοτητα ναι μεν θα εχω εγγυηση απο την ελληνικη αντιπροσωπεια,αλλα απο την αλλη θα ειναι απλα μονοετης και οχι τριετης..
Τιποτα φιλε μου, οτι θες στην διαθεση σου. Ειμαι διαθεσιμος σε οποια ερωτηση θες.

Αν εχεις τσεκαρει s/n και ειναι απο Ελληνική αντιπροσωπεία, ζητα απο αυτους το χαρτί, θα στο δωσουν (μιλαω εκ πείρας).

Re: Απάντηση: Re: Pioneer SC-LX 75 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Τιποτα φιλε μου, οτι θες στην διαθεση σου. Ειμαι διαθεσιμος σε οποια ερωτηση θες.

Και συ Χρήστος? :flipout:

Ολοι οι Χρηστοι τελικα ειναι γαμω τα παιδια!
Spcav απο βδομαδα θα το κανω,ειπαν θα μου παρουν τηλεφωνο,μην τους τα.....
Απο εκει και περα τετοια λεπτομερεια στον ηχο δεν ειχαξαναματακουσει.Βεβαια ο πρωτος μου ενισχυτης ενας Onkyo tx-sr505 ηταν αρκετα entry level,οπως και ο Denon AVR 2311 που ηταν μικρομεσαιος δεν εχουν ΚΑΜΙΑ μια ΚΑΜΙΑ συγκριση με δαυτον.ΜΟλις τωρα νοικιασα τον Amazing Spiderman σε BluRay,για να δουμε...
P.S.Στο μηνυμα πιο πανω οπως καταλαβε ο Chrpep,τα ευχαριστω πηγαιναν σε αυτον..:-)
Στον αλλο Χρηστο του τα ειπα ο ιδιος αφου με τηλεφωνικη επικοινωνια προλαβε να με καθοδηγησει στις πρωτες μου αποριες.Γαυρος ο ανθρωπος τι περιμενεις!!

Να'σαι καλά! Χαίρομαι που σου αρέσει τόσο πολύ ο ενισχυτής! Περιμένουμε φωτό!

Και γω γαύρος είμαι! :flipout:

Ελπιζω να σας φερω το διπλο απο τη Σαλκε την Τεταρτη.Αλλα ας μη φυγουμε απο το θεμα.Σε σκηνες με βροχη για παραδειγμα,λιγο θελω να ανοιξω ομπρελλα!

Κοιτάζοντας τυχαία στο διαδίκτυο ανακάλυψα πως ο ενισχυτης μου (SC LX 75) όπως και ο LX55/LX85 έχουν και αυτοί το Chip Qdeo της Marvel. Αρα αυτο που διαφημίζουν στους νέους 56/76/86 υπήρχε και στους προηγούμενους απλά δεν το έλεγαν στα Specs τους.Σε αντίθεση με τους Αμερικάνους που στα ξαδερφακια τους SC 55/57 το έλεγαν. Το γνωρίζατε αυτο;

Last edited: