Pioneer SC-LX73 A/V Receiver (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews....)

Δεν εχω ηχο True-HD - Dts-HD απο Ps3 και απο BD player με τιποτα.
PCM γραφει συνεχεια ο ενισχυτης στην οθονη οτι και να παιξω.
Καμια ιδεα;

Νεα απορια,εχω συνδεσει πανω στον ενισχυτη το BD player και το PS3 και οταν κλεισω τον ενισχυτη ο ηχος γυριζει στα ηχεια της τηλεορασης οταν παιζει το BD player αλλα με το PS3 δεν γινετε αυτο,μου παιζει μονο εικονα αλλα καθολου ηχο.
Τι ρυθμισεις να κανω; Απ'οτι διαβασα παλιοτερα ειχαν κ'αλλοι το ιδιο προβλημα.
To BD εναι συνδεμενο πανω στην εισοδο BD του ενισχυτη και το PS3 στην εισοδο HDMI 1.

Last edited:
Φιλε μου εγω εχω τον lx 81 λες να εχω προβλημμα με το 3d ? ειναι hdmi 1.4?

Φιλε μου εγω εχω τον lx 81 λες να εχω προβλημμα με το 3d ? ειναι hdmi 1.4?

Ο LX81 δεν υποστηριζει 3D. Τι συσκευη θελεις να συνδεσεις; Νομιζω υπαρχει λυση αρκει να εχεις 3D TV.

Last edited:
Sony vpl hw30es projector

Νομιζω πως σε αυτη την περιπτωση πρεπει να συνδεσεις την 3D πηγη σου με τον Projector και να δωσεις χωριστα ηχο στον ενισχυτη σου παλι απο την πηγη.
Αν δεν κανω λαθος υπαρχει ενα τετοιο 3D BD player Panasonic με δυο Hdmi πανω του γ'αυτη τη δουλεια.

Εχω ως πηγη media center pc ,μαλλον θα κανω οπως το ειπες οταν ερθη η στιγμη για τον προβολεα,θα στειλω εικονα απο την καρτα γραφικων και πιθανοτατα ηχο με οπτικη ειναι απο την μητρικη.

Εχω ως πηγη media center pc ,μαλλον θα κανω οπως το ειπες οταν ερθη η στιγμη για τον προβολεα,θα στειλω εικονα απο την καρτα γραφικων και πιθανοτατα ηχο με οπτικη ειναι απο την μητρικη.

Και ετσι μπορεις να το κανεις αν δεν θελεις να δωσεις παραπανω χρηματα σε player απλα να ξερεις πως με οπτικη θα εχεις μονο το βασικο "core" ηχο απο ενα DTS-HD ή True-HD και οχι ολη την πληροφορια.

Δεν εχω ηχο True-HD - Dts-HD απο Ps3 και απο BD player με τιποτα. PCM γραφει συνεχεια ο ενισχυτης στην οθονη οτι και να παιξω. Καμια ιδεα;

Αν το ps3 είναι το παλιό και όχι το slim, τότε ο ενισχυτής σωστά γράφει PCM.

Το BD Player ποιο είναι;

Και ετσι μπορεις να το κανεις αν δεν θελεις να δωσεις παραπανω χρηματα σε player απλα να ξερεις πως με οπτικη θα εχεις μονο το βασικο "core" ηχο απο ενα DTS-HD ή True-HD και οχι ολη την πληροφορια.

Αν παρω και τα δυο απο την καρτα γραφικων, DVI την εικονα απευθιας στον προβολεα και hdmi στο ενισχυτη για των ηχο θα ειναι οκ?

Αν το ps3 είναι το παλιό και όχι το slim, τότε ο ενισχυτής σωστά γράφει PCM.

Το BD Player ποιο είναι;

ΟΚ το ελυσα αυτο το θεμα με τον HD ηχο.
Οχι δεν ειναι το παλιο,το ειχα διαβασει πως το παλιο δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα, το slim εχω και για BD Sony-S580.
Αλλου ομως τωρα ειναι το θεμα μου,μολις κλεισω τον ενισχυτη παιζει ο ηχος στα ηχεια TV απο το BD σε αντιθεση με το PS3 που μολις κλεισω τον ενισχυτη παιζει μονο εικονα και καθολου ηχος! :nounder:
Καμια ιδεα;

Last edited:
Αλλου ομως τωρα ειναι το θεμα μου,μολις κλεισω τον ενισχυτη παιζει ο ηχος στα ηχεια TV απο το BD σε αντιθεση με το PS3 που μολις κλεισω τον ενισχυτη παιζει μονο εικονα και καθολου ηχος! :nounder:
Καμια ιδεα;
Έχω το Pioneer VSX-2020, Samsung PS63C700 και PS3 Slim. Μόλις δοκίμασα και ανοιγόκλεινα τον Pioneer και ο ήχος μεταφερόταν κανονικά από την TV στον ενισχυτή και πίσω κανονικά.

Έχω το Pioneer VSX-2020, Samsung PS63C700 και PS3 Slim. Μόλις δοκίμασα και ανοιγόκλεινα τον Pioneer και ο ήχος μεταφερόταν κανονικά από την TV στον ενισχυτή και πίσω κανονικά.

Ναι αλλα το Ps3 που το εχεις συνδεσει πανω στον A/V στην εισοδο BD ή HDMI;
Εγω εχω το BD player πανω στην BD εισοδο του A/V και το PS3 πανω στην εισοδο HDMI.
Το player παιζει κανονικα ηχο απο τα ηχεια (5.1) οταν ειναι ανοιχτος ο A/V και μολις τον κλεισω ο ηχος παει στην TV,απ'την αλλη το PS3 μολις κλεισω τον ενισχυτη δεν μου δινει ηχο στην τηλεοραση μονο εικονα.
Και στις δυο περιπτωσεις (οταν ειναι κλειστος) ειναι αναμμενο το μπλε λαμπακι Hdmi στον A/V.:nounder:
:vollkommenauf: Help! Τι μπορει να φταιει;

Και εγώ έχω το BD player στην BD είσοδο και το PS3 στην HDMI1.
Ποιά είναι η TV σου; Στην Samsung μου πρέπει να είναι εvεργοποιημένο το HDMI-CEC(Anynet+) για να δουλεύουν όλα σωστά και έχω στο setup της Receiver Off.
Στο PS3 έχω ήχο HDMI auto.

Τελικα το ελυσα το προβλημα μετα απο ψαξιμο...ειχε να κανει με ρυθμισεις.