PIONEER SC-LX73 ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ?

ΧΡΗΣΤΟΣΜ

AVClub Enthusiast
29 June 2006
855
καλησπέρα , θα ήθελα να μάθω απο κατοχους του παραπάνω ενισχυτη εαν δεχετε banana plugs στις πίσω μπορνες γιατι απο την φωτογραφια δεν καταλαβαινω και πολλά.
Στο manual απο το site δειχνει να παιρνει γυμνό καλωδιο οπως ολοι οι παλιοι Yamaha (ακόμα τετοιο παιρνουν ?)
Εαν ξερει καποιος ας μας διαφωτήσει γιατι θα επηρεάσει την αγορα φιλου μου που εχει ετοιμα εργοστασιακα καλωδια τερματισμενα σε μπανανες !
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
-bye-

Last edited:
καλησπέρα , θα ήθελα να μάθω απο κατοχους του παραπάνω ενισχυτη εαν δεχετε banana plugs στις πίσω μπορνες γιατι απο την φωτογραφια δεν καταλαβαινω και πολλά.
Στο manual απο το site δειχνει να παιρνει γυμνό καλωδιο οπως ολοι οι παλιοι Yamaha (ακόμα τετοιο παιρνουν ?)
Εαν ξερει καποιος ας μας διαφωτήσει γιατι θα επηρεάσει την αγορα φιλου μου που εχει ετοιμα εργοστασιακα καλωδια τερματισμενα σε μπανανες !
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
-bye-

εννοείται ότι παίρνει. Απλά δεν ξέρω το μήκος του βύσματος, αν είναι 3 ή 4 ή 5mm. Πάντως και μεγαλύτερη να ναι η μπανάνα από το βύσμα δεν θα έχει πρόβλημα.

Απλώς η pioneer προτιμάει οι συνδέσεις να γίνονται με γυμνό καλώδιο αντί μπανανών ή δίχαλων

Βεβαίως και παίρνει μπανάνες αρκεί να πιέσει προσεκτικά το πλαστικό και αυτό θα ανοίξει!

Αν δεν κανω λαθος, πρεπει να αφαιρεσει την ταπα που ειναι στο κεντρο της μπορνας (αυτο εκανα στον 81 τουλαχιστον)

Μπορεί. Αλλά και να έχεις βάλει την 4άρα ενώ παίρνει 3άρα δεν υπάρχει πρόβλημα...απλώς θα εξέχει λίγο η μπανάνα από την μπόρνα. Εγώ την πάτησα έτσι στα ηχεία μου με μεγαλύτερη μπανάνα αλλά δεν έχω ακούσει (ούτε και όσοι έχουν έρθει σπίτι μου) κάτι το μεμπτό.