Pioneer SC-LX79

sotant

Established Member
8 September 2006
274
Καλημερα

Αφου λυνω ενα ενα τα θεματακια του νεου μου av προσπαθω ακολουθωντας το manual να κανω χρηση του av navigator αλλα δεν τα εχω καταφερει ακομη εχει κανεις ασχοληθει με αυτη την εφαρμογη??

Ευχαριστω

Απάντηση: PIONEER SC LX 79

Είναι συνδεδεμένο το pc με τον av σε κοινό δίκτυο?

Τι ακριβώς κάνει η εφαρμογή?

Καλημερα και παλι...

O χειρισμος της συσκευης μπορει να γινει απο το pc η απο tablet κ.ο.κ

Δεν εχω καταλαβει που βαζω την ip του ενισχυτη .....

Re: Απάντηση: PIONEER SC LX 79

Καλημερα και παλι...

O χειρισμος της συσκευης μπορει να γινει απο το pc η απο tablet κ.ο.κ

Δεν εχω καταλαβει που βαζω την ip του ενισχυτη .....

Στον web browser του υπολογιστη σου ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: PIONEER SC LX 79

Στον web browser του υπολογιστη σου ?

Ναι αλλα δεν βρισκω ομως την εφραμογη για να βαλω επανω τον κωδικο

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PIONEER SC LX 79

Ναι αλλα δεν βρισκω ομως την εφραμογη για να βαλω επανω τον κωδικο

Βαλτην πανω στον web browser , οχι σε εφαρμογή!Ασε που μπορεί να υπαρχει σε appstore,play store.Για ψαξε pioneer av...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PIONEER SC LX 79

Βαλτην πανω στον web browser , οχι σε εφαρμογή!Ασε που μπορεί να υπαρχει σε appstore,play store.Για ψαξε pioneer av...

οκ thanks

Ενοείται οτι υπάρχει.
Στο Αppstore icontrolAV2013 για καινούριους Pioneer και icontrolAV για πιο παλιούς.

Last edited:
Re: PIONEER SC LX 79

Το AV navigator δεν είναι η εφαρμογή iControl AV. Καμία σχέση. Είναι ο οδηγός σεταρίσματος των pioneer. Στα περσινά και φετινά μοντέλα pioneer είναι ενσωματωμένη στον ενισχυτή και είναι προσβάσιμη μέσω δικτύου. Στα πιο παλιά μοντέλα ήταν σε CD-Rom, έκανες εγκατάσταση στο PC και πάλι μέσω δικτύου έκανες το σετάρισμα.

Το iControl AV είναι το app χρήσης για τους Pioneer.

Α, συγνώμη τότε, λάθος κατάλαβα, νόμισα οτι θέλει απλά να χειρίζεται τον Pioneer.

Απάντηση: Re: PIONEER SC LX 79

Nαι οντως ετσι ειναι απλα μεσα απο av navigator περικλειει και την εφαρμογη ICONTROLAV5.

Mια ερωτηση εαν μπορω να σου κανω ...ειδα πως δεν εχει αναλογικες εισοδους multichanel και απο οτι καταλα δεν θα μπορεωσω να εχω πολυκαναλο sacd με αναλογικη μορφη σωστα??

Καλημερα

Απο χθες αναρτηθηκε και το firmware update για το dts:x .
Yπαρχει καποιος να μας πει ποιο ειναι το ιδανικο setup για το συγκεκριμενο format .
Μεχρι τωρα σαν atmos το εχω δηλωσει 7.2.2 χρειαζονται ενεργοποιηση των front wide η front heigh η μπορει και ως εχει σαν 7.2.2 να λειτουργει το ιδιο καλα

Ευχαριστω

Last edited:
Καλημερα

Επανερχομαι στο θεμα εαν υπαρχει καποιος να μας πει ποιο ειναι το βελτιστο σεταρισμα ηχειων για dts:x
Η ερωτηση μου ειναι εαν μπορω να χρησιμοποιω τα front heght & top midle για dts x