Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα μάλλον αποτελεί μοναδικό περιστατικό ....... τα προβλήματα που αναφέρει ο φίλος Chrpep συνεχίζονται?
Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα μάλλον αποτελεί μοναδικό περιστατικό ...
Καλησπέρα. Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για την αγορά του συγκεκριμένου μοντέλου, τα προβλήματα που αναφέρει ο φίλος Chrpep συνεχίζονται?
Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα μάλλον αποτελεί μοναδικό περιστατικό ...
Παιδιά, το πρόβλημα που ανέφερα εμφανίζεται μόνο σε αυτό το σημείο της συγκεκριμένης ταινίας. Δεν έχω προσδιορίσει την αιτία, αλλά δε το σκαλίζω κιόλας αφού δεν έχει ξανασυμβεί. Έτσι κι αλλιώς ο ενισχυτής κάποια στιγμή θα πάει για firmware (lan) στο service οπότε θα ελεγχθεί κιόλας. Γενικότερα απο ποιότητα ήχου και χαρακτηριστικά είμαι ευχαριστημένος.
Παιδιά, το πρόβλημα που ανέφερα εμφανίζεται μόνο σε αυτό το σημείο της συγκεκριμένης ταινίας. Δεν έχω προσδιορίσει την αιτία, αλλά δε το σκαλίζω κιόλας αφού δεν έχει ξανασυμβεί. Έτσι κι αλλιώς ο ενισχυτής κάποια στιγμή θα πάει για firmware (lan) στο service οπότε θα ελεγχθεί κιόλας. Γενικότερα απο ποιότητα ήχου και χαρακτηριστικά είμαι ευχαριστημένος.
να ρωτήσω κι εγω... Εχει πρόβλημα οδήγησης με ηχεία 4Ω όπως τα μονιτορ RX8 ή τα spectrum Αρτεμις 6 Ω?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.