Pioneer SC-LX85 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Εντάξει, για να τον φτάσεις να καίει 1500W πρέπει να παίζουν όλα τα κανάλια στο φουλ, πράγμα που σημαίνει 7.1 stereo δηλαδή.. πάρτι. :p

Σε τέτοια φάση λογικά θα έχεις πάρει τα περιφερειακά στο χέρι, οπότε θα έχεις καταλάβει ότι πρέπει να χαμηλώσεις.. :flipout:

Υπό Κ.Σ. αναλόγως την ένταση που ακούς δεν πρέπει να πιάνεις ούτε τα μισά, και αυτά στα peaks.

Πως τον βλεπεις _tzo_ μετα απο ενα μηνα κατοχης?
Σχετικα με αυτο τον ηχο που ακουγες τι ηταν τελικα?
Εχω παραγγειλει τον SC LX 75 και φοβαμαι μην εχω τιποτα προβλημματα.
Γενικα τι εχετε ακουσει , οι συγκεκριμενοι ενισχυτες εχουν βγει αξιοπιστοι?
Δεν εχουμε και αλλον κατοχο 75 η' 85 στο φορουμ να μας πει.

Eχουμε , αλλα δεν λέει κουβέντα γιατι του άρεσε πιο πολύ ο lx83 που είχε πριν και ντρέπεται να το γράψει δημοσίως :p

Re: Απάντηση: Pioneer SC-LX85 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Πως τον βλεπεις _tzo_ μετα απο ενα μηνα κατοχης?
Σχετικα με αυτο τον ηχο που ακουγες τι ηταν τελικα?

Μετά από 9 μήνες εννοείς. Κορυφαίο μηχανάκι είναι ο 85, τουλάχιστον ως προ που τον χρησιμοποιώ. Τα τελικά του στάδια δεν τα σύνδεσα ούτε για δοκιμή.
Για τον ηψίσυχνο θόρυβο, έχω τόσα μηχανήματα στο ρακ, που πρέπει να τα έχω σβηστά όλα, και να σκύψω πάνω στον 85 για να θυμηθώ πώς ακουγόταν. Εγώ το ξέχασα, τώρα μου το θύμησες. Μην τρελαίνεσαι. Εκτός κι αν τον έχεις στο κομοδίνο σου, δίπλα στο κεφάλι σου και σε απασχολεί τόσο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer SC-LX85 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

OK Thanks για την γρηγορη απαντηση.
Δεν ειμαι τοσο ψειρας που να με απασχολει τοσο.
Πιο πολυ απο σβησιματα και τετοια θεμματα με ενδιαφερει.
Αν διαβασει κανεις ενα Thread στο AV Forums θα διαβασει για περιπτωσεις που εσβηνε ο ενισχυτης κ.τ.λ
Παντως εγω για να ειμαι ηρεμος τον παραγγειλα με 3ετη εγγυηση Intersys.
Thanks και παλι!

Το AirPlay που διαθέτει ο 85 είναι μόνο για τον ήχο ή περνάει και την εικονα...;
Με ενδιαφέρει να Μπορώ να δω τα trailers απο imdb και YouTube με AirPlay απο iPad/iPhone στην τηλεόραση/προβολεα.
Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ το boxee box το οποίο σου δίνει την δυνατότητα να στείλεις εικονα και ηχο μαζι ή μόνο τον ήχο, απο τις iOS συσκευές..

το airplay που εχω ατον marantz ειναι μονο για ηχο, φανταζομαι αναλαγα και στον 85
Κρίμα... Μεγάλη ευκολία το AirPlay για να βλέπεις video και trailers, αλλιώς χρειάζεσαι apple tv ή το boxee box (το οποίο είναι και πολυ καλύτερο απο το apple tv)
Αλλα ας μας ενημερώσει και κάποιος κάτοχος του 85 για σίγουρα..

Κρίμα... Μεγάλη ευκολία το AirPlay για να βλέπεις video και trailers, αλλιώς χρειάζεσαι apple tv ή το boxee box (το οποίο είναι και πολυ καλύτερο απο το apple tv)
Αλλα ας μας ενημερώσει και κάποιος κάτοχος του 85 για σίγουρα..

Καλομαθημένε! Μόνο ήχος περνάει και info για τα μουσικά κομμάτια.

http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Home/AV-Receivers/Airplay

Σκέφτομαι να αγοράσω τον Pioneer SC-LX85 και προσωρινά μέχρι να πάρω/φτάσουν τα ηχεία να συνδέσω πάνω του, στις εξόδους προενίσχυσης τα Creative S750 του υπολογιστή.
Γίνεται ή θα κάψω τις εισόδους; Να περιμένω να μου έρθουν όλα μαζί άμα είναι.

Σκέφτομαι να αγοράσω τον Pioneer SC-LX85 και προσωρινά μέχρι να πάρω/φτάσουν τα ηχεία να συνδέσω πάνω του, στις εξόδους προενίσχυσης τα Creative S750 του υπολογιστή.
Γίνεται ή θα κάψω τις εισόδους; Να περιμένω να μου έρθουν όλα μαζί άμα είναι.

Γίνεται....

Σκέφτομαι να τον αγοράσω από το Audioshow.
Έχει αγοράσει κάποιος από εκεί;
Τί παίζει με την τριετή εγγύηση της Intersys;
Δεν αναφέρει κάτι στην σελίδα και με βάζει σε σκέψεις παραεισαγωγής.

Επειδη μενω πειραια, το audioshow ειναι μια χαρα καταστημα. Απλως ρωτησε οταν πας για την εγγυηση αν ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας που κατα 99% ειναι.

Το Audioshow ανήκει στους επίσημους συνεργάτες της Intersys. H τριετής εγγύηση δεν γνωρίζω αν εξακολουθεί να παρέχεται απ' την εταιρεία. Και δικαίωμα για 3ετή εγγύηση είχαν όσοι αγόραζαν απ' το δίκτυο των Platinum distributors. Θα πρέπει να ρωτήσεις. Κάνε καλύτερα ένα τηλέφωνο στην Intersys.

Τον 85 τον πηρα απο το audio show η εγγυηση ειναι 3ετης πρεπει ομως να κρατησεις το κουτι με τους κωδικους.Κανε ομως μια ερωτηση ισως εχει αλλαξει κατι μετα απο τοσο καιρο.

Σκέφτομαι να τον αγοράσω από το Audioshow.
Έχει αγοράσει κάποιος από εκεί;
Τί παίζει με την τριετή εγγύηση της Intersys;
Δεν αναφέρει κάτι στην σελίδα και με βάζει σε σκέψεις παραεισαγωγής.

Έστειλλα e-mail σχετικά με την εγγύηση και μου απάντησαν τα εξής:

"Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο SC-LX85 ΕΙΝΑΙ 2 ΕΤΗ.
ΕΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΝΙΣΧΥΤΟΥ.
ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΡΑΔΙΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΓΥΗΣΗ AUDIO SHOW."

Μια χαρά μου φαίνεται και αυτό παρόλο που δεν είναι προφανώς από Intersys.
Τόσα χρόνια δεν μου έχει χαλάσει κάτι που έχω αγοράσει. Δεν πιστεύω να γίνει κάτι τώρα...

Άρα, θα έχει και 85 με εγγύηση Intersys αν ρωτήσεις (σε υψηλότερη τιμή φαντάζομαι από την τιμή της παραεισαγωγής).