Pioneer SC-LX85 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Καλημερα.Παντως εγω απο την δικη μου ερευνα κατα την αγορα ενος 75 που πηρα κατεληξα στο οτι υπαρχουν καταστηματα υπο την ομπρελα της Intersys που εχουν και παραεισαγωγης και με εγγυηση προιοντα.
Σημερα παντως ξερω οτι οι LX ενισχυτες εχουν 3ετη εγγηση και ολα τα υπολοιπα 1 ετος.
Προτιμησα την Ηχοεκφραση γιατι τα λενε τα πραγματα με το ονομα τους και δεν ψευδονται.

Re: Απάντηση: Pioneer SC-LX85 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Ερώτηση πάλι.
Οι δύο έξοδοι για υπογούφερ βγάζουν το ίδιο σήμα
ή μπορείς να διαλέξεις δεξί + αριστερό μια διαφορετικό σήμα (αναλόγως την πλευρά των μπροστινών, περιφερειακών και πίσω ηχείων)
ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δεύτερο για Zone 2;

Να σας ρωτήσω κι εγώ κάτι με τη σειρά μου και ειδικά τον φίλο Diagrafeas που ίσως
γνωρίσει μιας και ανάφερε παραπάνω το κατάστημα Audio Show.

Είναι κι εμένα στις σκέψεις μου μια πιθανή αγορά του LX85.Το Audio Show κάνει άτοκες
δόσεις με πιστωτική κάρτα ή η παραπάνω τιμή είναι μόνο για μετρητοίς?
Γενικώτερα μήπως έχει κάποιος υπόψιν του αξιόπιστα μαγαζιά που να κάνουν άτοκες δόσεις?
Μιλάω σχετικά με αγορά πολυκάναλου ενισχυτή A/V Pioneer και πιθανόν του LX85.

Σας ευχαριστώ!

Εγω αγορασα περυσι τον LX73 απο τον Καλογεροπουλο με 3 ατοκες δοσεις σε πιστωτικη καρτα (και 3 χρονια εγγυηση INTERSYS)

ένα τηλέφωνο σου λύνει οποιοδήποτε πρόβλημα

http://www.audioshow.gr/index.php?p...oduct_id=6566&option=com_virtuemart&Itemid=65

Μερικές φορές τα πράγματα είναι απλά και οι λύσεις μπροστά μας,απλά δεν το βλέπουμε...

Η τριετής εγγύηση της Intersys απ'ότι κατάλαβα παίζει μόνο στους λεγόμενους platinum distributors της
Intersys.Ωστόσο η τριετής αυτή εγγύηση συμπεριλαβάνεται μέσα στην κανονική τιμή του ενισχυτή ή
χρεώνεται επιπλέον? Έχουμε δηλαδή τιμές ενισχυτών "δυο ταχυτήτων" ?

Η 3ετης εγγυηση της INTERSYS δεν χρεωνεται επιπλεον.

Απλα, πρεπει μεσα σε ενα μηνα απο την αγορα, να αποστειλεις - εγω το εκανα με συστημενη επιστολη - το ειδικο εντυπο της Εμπορικης Εγγυησης της INTERSYS στο οποιο αναγραφονται:
1. Μοντελο
2. Serial No.
4. Ημερομηνια Αγορας

Η 3ετης εγγυηση της INTERSYS δεν χρεωνεται επιπλεον.

Απλα, πρεπει μεσα σε ενα μηνα απο την αγορα, να αποστειλεις - εγω το εκανα με συστημενη επιστολη - το ειδικο εντυπο της Εμπορικης Εγγυησης της INTERSYS στο οποιο αναγραφονται:
1. Μοντελο
2. Serial No.
4. Ημερομηνια Αγορας

+ επιπλέον ότι θα πρέπει να αγοράσεις τον ενισχυτή σου από platinum distributor της Intersys,αν έχω καταλάβει καλά φίλε panos_k ! Για platinum distributor της Intersys από το φορουμ εδώ μου έχουν αναφέρει μόνο τον
Καλογερόπουλο.

Να σας ρωτήσω κι εγώ κάτι με τη σειρά μου και ειδικά τον φίλο Diagrafeas που ίσως
γνωρίσει μιας και ανάφερε παραπάνω το κατάστημα Audio Show.

Είναι κι εμένα στις σκέψεις μου μια πιθανή αγορά του LX85.Το Audio Show κάνει άτοκες
δόσεις με πιστωτική κάρτα ή η παραπάνω τιμή είναι μόνο για μετρητοίς?
Γενικώτερα μήπως έχει κάποιος υπόψιν του αξιόπιστα μαγαζιά που να κάνουν άτοκες δόσεις?
Μιλάω σχετικά με αγορά πολυκάναλου ενισχυτή A/V Pioneer και πιθανόν του LX85.

Σας ευχαριστώ!

Δεν έχω αγοράσει ποτέ από το συγκεκριμένο μαγαζί οπότε δεν ξέρω να σου πώ.

Μην ξεχάσετε την ερώτηση μου για τις εξόδους των Sub (μιας και ανέβηκε ψηλά...).

+ επιπλέον ότι θα πρέπει να αγοράσεις τον ενισχυτή σου από platinum distributor της Intersys,αν έχω καταλάβει καλά φίλε panos_k ! Για platinum distributor της Intersys από το φορουμ εδώ μου έχουν αναφέρει μόνο τον
Καλογερόπουλο.

http://www.intersys.gr/default.asp?pid=67&la=1&cat_id=21