Pioneer VSX-1018 ή Yamaha RXV-861; Δίλημμα τρελό!

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Johnson

AVClub Enthusiast
12 March 2009
917
Mainly:Andalucia/Europe
Λοιπόν,γειά σας.

Στο προηγούμενο θέμα μου,αυτό συγκεκριμένα,είχα ζητήσει προτάσεις/γνώμες για ένα ηχοσύστημα.

Όπως και αναφέρω,το ηχοσύστημα θα συνδεθεί σε pc με optical ή coaxial στην κάρτα ήχου,και προορίζεται για 80% μουσική και 20% ταινίες.
Τα πάντα θα τα κάνει το pc,τα upscale κτλ είναι εντελώς περιττά.

Μετά από πρόταση,κατέληξα στον yamaha rxv-663,όμως κατάλαβα ότι η ισχής του δεν είναι για πολλά-πολλά...

Κατέληξα τώρα να είμαι ανάμεσα σε Pioneer VSX-1018 και Yamaha RXV-861.

Τι έχετε να πείτε; Δεν με νοιάζει τι λέει ο κάθε ενισχυτής από hdmi και τέτοια,το μόνο που με νοιάζει στον ενισχυτή,αυτό είναι η δύναμη 60% και η ποιότητα άλλα 40%,τα άλλα όπως image upscale,hdmi,color ρυθμίσεις και τέτοια,με αφήνουν παντελώς αδιάφορο.

Έχω βρεί τον Yamaha RX-V861 στα 637 από perfectshop,και τον Pioneer στα 680 από e-show.

Το όλο σύστημα θα είναι:

Magnat Quantum series:ένα 613,δύο 603,δύο 605,και ένα Yamaha YST-SW515.

Από εμφάνιση ο Pioneer θα έλεγα ότι είναι κούκλος.:BDGBGDB55:

Θα προτιμούσα να μέναμε μόνο ανάμεσα σε αυτούς τους δύο,γιατί εκτός από το ότι έχω ξεφύγει εντελώς στο θέμα χρημάτων και θα πάρω ένα-ένα,αλλά θα φάω και μεγαλύτερο μπέρδεμα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.-bye-

Ωραίος,ευχαριστώ!-bye-

Προς τον pioneer πάω,κοίταξα και τον lx50 αλλά δυστυχώς τέλειωσε το περιθόριο του "βάλε άλλα λίγα".:flipout:

[κάγκουρας mode on]
Να ρωτήσω και κάτι άλλο αν ξέρει κανείς... Ο ενισχυτής έχει επιλογή για ρύθμιση μπάσων κτλ όπως οι παλιοί,ή μόνο δίνει ένταση και τα άλλα τα κάνει ο crossover των ηχείων;
Όχι γιατί εκτός από το yamaha,θα έχω και τα 8 woofer 6'5" των ηχείων,αν βαράνε περισσότερο όσο να'ναι θα υπάρχει κάποια διαφορά.:flipout: