Pioneer VSX-1018 ή Yamaha RXV-861; Δίλημμα τρελό!

Johnson

AVClub Enthusiast
12 March 2009
913
Mainly:Andalucia/Europe
Λοιπόν,γειά σας.

Στο προηγούμενο θέμα μου,αυτό συγκεκριμένα,είχα ζητήσει προτάσεις/γνώμες για ένα ηχοσύστημα.

Όπως και αναφέρω,το ηχοσύστημα θα συνδεθεί σε pc με optical ή coaxial στην κάρτα ήχου,και προορίζεται για 80% μουσική και 20% ταινίες.
Τα πάντα θα τα κάνει το pc,τα upscale κτλ είναι εντελώς περιττά.

Μετά από πρόταση,κατέληξα στον yamaha rxv-663,όμως κατάλαβα ότι η ισχής του δεν είναι για πολλά-πολλά...

Κατέληξα τώρα να είμαι ανάμεσα σε Pioneer VSX-1018 και Yamaha RXV-861.

Τι έχετε να πείτε; Δεν με νοιάζει τι λέει ο κάθε ενισχυτής από hdmi και τέτοια,το μόνο που με νοιάζει στον ενισχυτή,αυτό είναι η δύναμη 60% και η ποιότητα άλλα 40%,τα άλλα όπως image upscale,hdmi,color ρυθμίσεις και τέτοια,με αφήνουν παντελώς αδιάφορο.

Έχω βρεί τον Yamaha RX-V861 στα 637 από perfectshop,και τον Pioneer στα 680 από e-show.

Το όλο σύστημα θα είναι:

Magnat Quantum series:ένα 613,δύο 603,δύο 605,και ένα Yamaha YST-SW515.

Από εμφάνιση ο Pioneer θα έλεγα ότι είναι κούκλος.:BDGBGDB55:

Θα προτιμούσα να μέναμε μόνο ανάμεσα σε αυτούς τους δύο,γιατί εκτός από το ότι έχω ξεφύγει εντελώς στο θέμα χρημάτων και θα πάρω ένα-ένα,αλλά θα φάω και μεγαλύτερο μπέρδεμα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.-bye-

Ωραίος,ευχαριστώ!-bye-

Προς τον pioneer πάω,κοίταξα και τον lx50 αλλά δυστυχώς τέλειωσε το περιθόριο του "βάλε άλλα λίγα".:flipout:

[κάγκουρας mode on]
Να ρωτήσω και κάτι άλλο αν ξέρει κανείς... Ο ενισχυτής έχει επιλογή για ρύθμιση μπάσων κτλ όπως οι παλιοί,ή μόνο δίνει ένταση και τα άλλα τα κάνει ο crossover των ηχείων;
Όχι γιατί εκτός από το yamaha,θα έχω και τα 8 woofer 6'5" των ηχείων,αν βαράνε περισσότερο όσο να'ναι θα υπάρχει κάποια διαφορά.:flipout: