PIONEER VSX-1019 ME DALI ΗΧΕΙΑ ΟΚ?

thankin

Supreme Member
17 April 2009
5,923
thessaloniki
Καλησπέρα,
Θέλω να αλλάξω τον ενισχυτή που έχω denon-1707 με τον PIONEER VSX-1019. Τα ηχεία μου είναι dali concept 6 (main), το center, & dali concept 1 τα πίσω. Ο λόγος είναι η λύση του usb με το απευθείας κούμπωμα στο ipod και γενικά μου φαίνεται πολύ καλός valuemoney. Καταρχάς είμαι οκ από συνεργασία ηχείων και του pio? ; Έχει κάποιος φίλος να προτείνει κάτι καλύτερο στα λεφτά του, που ίσως πιστεύει ότι δένει καλύτερα και με τα ηχεία μου?

Ευχαριστώ

Το θέμα σου ανήκει στην Home Cinema-Γενικές συζητήσεις.

Το στέλνω εκεί.

Eυχαριστώ Φίλος! Κάποια άλλη εναλλακτικη? Οχι τον denon 1910, καθώς από το παλιό μου μοντέλο θεωρώ ότι έχουν πολύ δεδελώδες μενού, τουλάχιστον ο δικός μου. Αλήθεια το usb του pio παίζει απευθείας ταινίες ΗD (που φυσικά είναι καταβασμένες HD)?

..... Αλήθεια το usb του pio παίζει απευθείας ταινίες ΗD (που φυσικά είναι καταβασμένες HD)?

Οχι βέβαια. Από usb αναπαράγει μουσικά αρχεία mp3, wav και wma, και αρχεία φωτογραφιών jpeg. Και αυτά μόνο από αποθηκευτικό μέσο διαμορφωμένο σε FAT16/32.

ok καταλαβα , απλώς υπέθεσα επειδή έχοντας την εμπειρία απο την την tv μου samsung led b7000 όπου καρφώνεις απευθείας τον σκληρό στο usp βλέπεις τανίες, φανταστικα ότι κάτοιο παίζει και εδώ. Υπάρχει κάποιος άλλος ενισχυτ´ής που το usb του υποστηρίζει ταινίες?

thankin επειδή και εγώ έχω το ίδιο πολύ καλό κομπλέ σετάκι των Dali, θα πρότεινα να περιμένεις λίγο, ήδη η Pioneer παρουσίασε τα νέα της μοντέλα με HDMI 1.4 για να είναι 3D ready.