Pioneer VSX-2020-K A/V Receiver (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

argy77

New member
14 July 2010
10
Καταρχάς να ευχαριστήσω όλα τα μέλη μιας και σε αυτό το forum έχω βρει πραγματικά λύσεις σε προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη. Μόλις σήμερα παρέλαβα από Θεσσαλονίκη τον Pioneer VSX-2020-K τον οποίο και θα συνδέσω με τα KEF-3005SE. Ακόμα δεν τον έχω συνδέσει μιας και είμαι δουλειά. Μια πρώτη παρατήρηση είναι ότι ο ενισχυτής και το Remote δεν έχουν φορεμένο το brushed aluminium bezel που όλοι βλέπουμε στο Site της Pioneer. Έχει παραλάβει κανένας τον ίδιο ενισχυτή?
Μου φαίνεται λίγο παραπλανητικό το να μας δείχνουν λάθος φωτογραφίες στο site. Πέρα από τις ασυναγώνιστες προδιαγραφές στο πεδίο ενισχυτών που κινείται τον διάλεξα επίσης και το εξαιρετικό look του.

Last edited by a moderator:
Re: Παραλαβή Pioneer VSX-2020-K

Θα φορτώσω εικόνες αργά το απόγευμα. Η εμφάνισή του είναι παρόμοια με του VSX-1020-K

Re: Παραλαβή Pioneer VSX-2020-K

Τελικά έκανα λάθος. Ο VSX-2020 έχει το aluminum feel και στην πρόσοψη του ενισχυτή όπως και στο remote. Ο φωτισμός δεν ήταν καλός στο γραφείο και δεν το προσεξα καλά. Sorry για την παραπληροφόρηση. Πάντως πρόκειται για εκπληκτικό μηχάνημα.

Εγινε μια μικρή αλλαγή στον τίτλο του νήματος.

Το παρών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως νήμα για τους κατόχους του συγκεκριμένου ενισχυτή.

1100 . δυστυχώς ακόμα δεν τον έχω συνδέσει και μάλλον αυτό θα αργήσει πολύ μιας και οι εργασίες στο νέο μου σπίτι δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Φίλος, καλησπέρα,
επειδή "ψήνομαι" να αγοράσω τον Pioneer VSX-2020-K, απο ποιο κατάστημα τον πήρες, γιατί θα ήθελα να πάω να τον δω. Σε παρακαλώ πες μου, Κατάστημα και διεύθυνση
Σου εύχομαι καλές ακροάσεις

Ελλαδα επισημως απο τελος Αυγουστου στην καλυτερη περιπτωση.
Υπαρχει διαθεσιμος μονο ο lx53 (ιδιος με τον 2020 + διαφορετικο σασι/οψη και μεσα στην συσκευασια υπαρχει το BT dongle).
Oταν θα ερθει ο 2020 θα εχει κατω απο 900ε.

Αν πας στον Καλογερόπουλο στο Ψυχικό, και θα τον ακούσεις και πιθανότατα θα βρεις και ετοιμοπαράδοτο.

Μάλλον είναι λανθασμένες οι πληροφορίες που έχεις, ο VSX-2020-K έχει έρθει επίσημα από πολλά καταστήματα εδώ και 10 μέρες. Η προτεινόμενη τιμή που δίνει η Pioneer είναι 1.100 και τέλος η μόνη διαφορά με τον LX-53 είναι το BT dongle όπου στον LX-53 εμπεριέχεται στη συσκευασία ενώ στον VSX-2020 πρέπει να αγορασθεί φυσικά με επιπλέον κόστος (90 ). Το Σασί των 2 είναι 100% πανομοιότυπο.

o 2020 αυτη τη στιγμη ΔΕΝ υπαρχει ετοιμοπαραδοτος απο τον ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ .
Αν προλαβε λιγο πιο πριν να εξοπλισει καποια μαγαζια, δεν αντιλεγω.
Ο lx53 εχει 3 χρονια εγγυηση + το BT.
1100 ειναι η προτεινομενη λιανικη.
Ο lx53 υπαρχει ΗΔΗ ετοιμοπαραδοτος σε καταστημα με 1000ε μετρητοις.
Ελληνικης αντιπροσωπειας φυσικα.
Εγω ειχα την δυνατοτητα και διαλεξα απο το ιδιο καταστημα τον γιγαντα sc-lx72 με 1000ε μετρητοις.
Αυτα.

Last edited:
O LX-53 αν δεν κάνω λάθος πουλάει στα 1300 - 1400 σαν πιο premium μοντέλο. Είσαι σίγουρος για τις τιμές που αναφέρεις;

Thanks. Θα με ενδιέφερε να μάθω τις τιμές... Αν και λίγο που ασχολήθηκα κατάλαβα ότι ο καθένας πουλάει όσο του κατέβει. Να σε ρωτήσω κάτι, ο VSX-2020 που αγόρασα ξέρεις αν σηκώνει καλά τα KEF 3005SE? Είναι τα ηχεία που αγόρασα αλλά δεν έχω καταφέρει να τα δοκιμάσω ακόμα.