Pioneer VSX-2020 vs Onkyo

Όσον αφορά το post το δικό μου με τις γερμανικές τιμές, είναι έτσι ακριβώς όπως τα περιέγραψα, διότι δέκα λεπτά νωρίτερα χθες το πρωί, είχε 700 ευρώ.
Όσον δε αφορά το δεύτερο σκέλος με την δυνατότητα διαπραγμάτευσης τιμών πληρώνοντας μετρητά, είναι εξάλλου και ο μόνος λογικός τρόπος αγοράς οιουδήποτε προϊόντος η υπηρεσίας, είναι επίσης αληθές.
Πρόσφατα μάλιστα, απέκτησα μια plasma τηλεόραση από τον Καλογερόπουλο, ήρθε το ίδιο μεσημέρι, εννοείτε χωρίς μεταφορικά. Είναι θέμα αρχής η άρνηση εκ μέρους μου αγοράς ογκώδους αντικειμένου πληρώνοντας μεταφορικά.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Καλησπέρα greenpeace!

Ίσως να τα έχουμε ξαναπεί και σε PM αλλά νομίζω πως οφείλω και εδώ να αναφέρω πως με τυπικούς ενισχυτές των 8Ω, δεν θα υπάρχει πρόβλημα στην οδήγηση των ΤΧ-Τ2SE. Τα ηχεία είναι εύκολα σε φορτίο και ψηλά σε ευαισθησία και μπορεί να τα ευχαριστηθεί ο καθένας, με οποιονδήποτε ενισχυτή των 8, των 6 και των 4Ω.

-bye-

Συγνώμη που απαντώ τόσο καθυστερημένα αλλά τώρα είδα το μήνυμα και κατα τύχη, μάλλον κάτι έχει η συνδρομή μου στο θέμα...
Με τα Τ2 δεν έχω πρόβλημα από παραμορφώσεις, αλλά έχω την αίσθηση ότι γίνεται λίγο μουντός ο ήχος σε ψηλές στάθμες. Μάλλον χρειάζομαι καινούργιο ενισχυτή για να αποδώσουν καλύτερα...
Μπορεί να φταίει βέβαια και ο χώρος μου (πλακάκια χωρίς μοκέτα στο πάτωμα)
Το κεντρικό με απασχολεί κυρίως, γιατί όπως είχαμε πει κάνει αυτά τα παράσιτα στο tweeter με το δισκάκι του hitech. Τα υπόλοιπα ηχεία, τόσο τα surround όσο και τα T2 δεν το κάνουν αυτό και δεν ξέρω αν έχει κάποια βλάβη το ηχείο ή αν φταίει ο ενισχυτής που δεν του δίνει αρκετό ρεύμα...
Αν λοιπόν είναι θέμα ενισχυτή, θέλω να είμαι σίγουρος ότι ο καινούργιος (ειδικά αν είναι ακριβός...) δεν θα μου δημιουργεί το ίδιο πρόβλημα στο 4ohm ηχείο...
Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια! :award:
-bye-

Λοιπόν τι είδα, περίπου κάνουν τα ίδια με την διαφορά πως ο Onkyo έχει περισσότερα Watts και είναι, ο Onkyo 18,4 κιλά ο Pioneer 13,1 κιλά , μέχρι εδώ είμαστε υπέρ του Onkyo . Τον Onkyo Γερμανία τον είδα 850  , σημαίνει πως σίγουρα θα σου δώσουν τιμή αν το ζήτησης 750  , ο Pioneer η καλύτερη τιμή που τον βρήκα Ελλάδα 945. Από Γερμάνια ψωνίζεις πολύ άνετα , τον παραλαμβάνεις σπίτι σου και τον πληρώνεις στον Courier έτσι αγόρασα και τον δικό μου Onkyo 5007.

Μπορείς να με ενημερώσεις από που αγόρασες από Γερμανία τον ενισχυτή σου;

Last edited by a moderator: