Pioneer VSX-421 Ερώτηση!!!!!

onisim

Senior Member
23 May 2011
332
Αθήνα
Σκέφτομαι να πάρω το παραπάνω ενισχυτή και να συνδέσω πάνω του τα Yamaha NS-P270 Black Home Cinema για να φτιάξω ένα οικονομικό Ηome cinema μαζί με την Panasonic 50u30 που ήδη έχω!
http://www.audioshow.gr/index.php?p...ategory_id=17&option=com_virtuemart&Itemid=65
http://www.audioshow.gr/index.php?p...ategory_id=43&option=com_virtuemart&Itemid=65
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι ο ενισχυτής θα μπεί σε ένα έπιπλο ΙΚΕΑ που θα του αφήνει λίγο χώρο να αναπνέει (σίγουρα λιγότερο από αυτό που αναφέρει ο κατασκευαστής στο manual)!
Θα έχω σοβαρά προβλήματα υπερθέρμανσης?
Σκέφτομαι στην πλάτη του επίπλου να κάνω μια πατέντα και να βάλω έναν 24mm Fan από pc για εξαγωγή της θερμότητας! Θα βοηθήσει?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

Αν δεν του βάλεις τον ανεμιστήρα δεν τον βλέπω ζωντανό. Και οπωσδήποτε ο ανεμιστήρας, σκοπός είναι να στέλνει τον αέρα μέσα στον ενισχυτή, ή να τραβά τον αέρα μέσα από τον ενισχυτή.

....ο ενισχυτής θα μπεί σε ένα έπιπλο ΙΚΕΑ που θα του αφήνει λίγο χώρο να αναπνέει (σίγουρα λιγότερο από αυτό που αναφέρει ο κατασκευαστής στο manual)!
Θα έχω σοβαρά προβλήματα υπερθέρμανσης;

Πόσο χώρο θα έχει δεξιά - αριστερά και από πάνω; Το έπιπλο δεν είναι ανοικτό πίσω;

Δεξια αριστερα γυρω στα 7cm!
Το επιπλο πισω δεν ειναι ανοικτο!
Αλλα αυτο θα το αλλαξω θα φτιαξω μια πλατη με σιτα για να κουμπωσω εναν 20 αναμιστηρα αλλα και για να μπαινοβγαινει ο αερας! Επίσησ σκέφτομαι και μια κατασκευη για το ραφι που θα ακουμπαει ο ενισχυτης με ενάν 2ο ανεμιστηρα 20cm!

H σύνθεση που εχω σκεφτεί είναι καλη; Για οικονομική πάντα!
Η χρήση που το θελω είναι για ταινίες οχι τερμα ο ήχος αλλά για καλυτερη αίσθηση σε σχεση με τα ηχεια της tv! Εάν έχετε καποιες αλλες προτάσεις το πολύ μέχρι 500 ευπροσδεκτες

Τα kenwood kS-5200HT μαζί με το KENWOOD Subwoofer SW-40HT-B βγαίνουν στα 250 ?
Αξίζουν?
Sorry για τα πολλά Post αλλά με το ψάξιμο έχω χαθεί και δεν είμαι και πολύ γνώστης?

Απ' ότι βλέπω πρόκειται για πάρα πολύ φθηνά ηχεία που προφανώς προορίζονται για τελείως entry level συστήματα.

Οσον αφορά την ποιότητά τους, όπως καταλαβαίνεις δεν μπορεί να γίνει συζήτηση......

Ευχαριστω για την απαντηση σου!
Φυσικά και δε περιμένω στα λεφτα που δίνω να παρω κατι το εξαιρετικό....! Στη ζωή οτι πληρωνεις παίρνεις! Δεν εχω την απαιτηση να τα συγκρίνω με τα σαφως πολυ καλυτερα ηχεία που προτείνουν τα μελη του forum σε αλλα νήματα! Στα λεφτα που δίνω βρήσκω τα yamaha & τα kenwood και θα ηθελα να ξερω ποια ειναι καλυτερη επιλογή....! Επισης τι είναι καλυτερο. Ενεργιτικό ή παθητικό woofer?
Ευχαριστώ

φιλε μου για να μην ταλαιπωρείσαι τσάμπα. Τα ηχεια ειναι αρκετά πιο πολυπλοκη αγορα απο την τηλεόραση.
ΕΙναι καθαρα υποκειμένικο θέμα. Πηγαινε σε ενα μαγαζι και ακουσε μερικά
κομάτια να συγκεκριμενοποιήσεις το χρηματικό ποσό που έχεις σκοπό να χαλάσεις. Τεραστιο ρόλο παίζουν και οι εντασεις που θες να ακους τις ταινίες.
Πηγαινε μεχρι τα public,Κωτσοβολο Η ό,τι αλλο εχει η γειτονιά σου και δες αν σε καλυπτουν οι home-theater-in-a-box λυσεις. Αν δεις οτι δεν σε καλυπτουν καθορισε ενα νεο Μπατζετ και ψωνιζε κοματι κοματι. Ενισχυτη , L-R για αρχη, sub ,Κεντρικο ,δορυφορους αργοτερα

Ευχαριστώ φίλε μου! Μεταξυ koda & magnet εσύ τι θα προτεινες; Επειδη το budget μου είναι χαμηλο θέλω να καταληξω σε καποια αξιόπιστη και οσο είναι δυνατόν ποιοτική εταιρεία! Γενικά δε θα ακούω τερμα! Θέλω απλα να αναβαθμισω τον ηχο που εχω τώρα!

Τελικά αγοράστηκε ένα πληρες set της denon
Το DHT-1311XP έναντι 399 ! Πιστεύω πολύ καλή επιλογή σε σχέση με την τιμή πάντα!

Ευχαριστώ φίλε μου!
Μα ρωτήσω και κάτι τελευταίο!
Τα πίσω ηχεία δεν ειναι 2 δρόμων!
Αξιζει η αγορά 2 front οπως για παραδειγμα τα sc-m37 τις denon, και να βάλω τα front του σετ πίσω; Κερδίζω σε ποιότητα ήχου ή είναι ανούσια αγορά! Τα ηχεία τα θέλω μόνο για ταινίες