Pioneer VSX 422

Re: Απάντηση: Re: Pioneer VSX 422

Μονο αναλογικο τι σημαινει? Στο καντραν του δλδ? Απλως επειδη στο βιβλιαρακι εδειχνε τις επιλογες λες και της κοιτας σε οθονη και οχι μια-μια οπως εμφανιζονται στο καντραν...

Re: Απάντηση: Re: Pioneer VSX 422

Ακυρο ενταξει, το βρηκα και στις οδηγιες, λεει πως με το απλο composite Μονο δινει σημα στην τηλεοραση. Ευχαριστω παιδια.

Επισης γιατι οταν βαζω το Surround σε Pro Logic 2 ή NEO:6 μου το γυρναει σε PCM οταν ανοιγω το PS3. Δεν υποστηριζει η κονσολα τετοια φορματ? Αν εχω την κονσολα συνδεδεμενη με HDMI στο receiver, τοτε παιρνει ο receiver ετοιμο αποκωδικοποιημενο ηχο?

Καλός είναι ο ενισχυτής, μην ανησυχείς. Ούτως ή άλλως στο συγκεκριμένο budget δεν υπάρχουν διαφορές με τους υπόλοιπους που αναφέρεις.

Δύο προτάσεις για ηχεία στο budget σου:

http://www.odes.gr/index.php?option...page_new.tpl&product_id=3576&category_id=1268

http://www.audioshow.gr/index.php?p...id=43&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

Τα πρωτα ποια ειναι, επειδη το λινκ ειναι σπασμενο?

Επισης καλα λογια εχω ακουσει για Roister και magnat στις χαμηλες κατηγοριες χρηματων. Συμφωνει η κοινοτητα?

Να ρωτησω, τα ηχεια πρεπει στο συνολο τους εκτος του μπασου να ειναι σετ, ή μπορω να κανω οτι remix θελω? Μεχρι στιγμης εχω κανει ενα παντρεμα σαλατα με παλια ηχεια Sony απο Home Cinema και Τηλεοραση, αλλα επειδη το μπροστινο αριστερο ακουγεται καπως καμμενο (πρεπει να το καψα με τον αρχικο του ενισχυτη επειδη το παιζα συνεχως με τερμα ενταση και μπασο οταν ημουν πιτσιρικι), σκεφτομαι να αλλαξω το μπροστινο σετ.

Ναι, όντως δεν φαίνονται τα ηχεία του 1ου link, αλλά τώρα δεν θυμάμαι ποια σου είχα προτείνει.

Τα ηχεία της εμπρός κύριας τριάδας (L-C-R) θα πρέπει να είναι της ίδιας μάρκας και σειράς, για θέματα ταιριάσματος και ακουστικού χαρακτήρα. Τα surround δεν σε περιορίζουν. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ηχεία απ' το παλιό σου σύστημα.

Ρε παιδιά sorry για την ασχετοσύνη μου, αλλά προσπαθώ να συνδέσω τον συγκεκριμένο ενισχυτή με την tv για να βλέπω το μενού στην tv, στην έξοδο του ενισχυτή video out βαζω rca καλώδιο κίτρινο και στην tv ( samsung ue37d550) επειδή δεν έχει ξεχωριστή έξοδο αλλά έναν αντάπτορα που καταλήγει σε μπλε-κίτρινο-κόκκινο, την άλλη άκρη την βαζω στο κίτρινο αλλά δεν μου βγάζει εικόνα στην tv, τι λάθος κάνω ?

Πρέπει να βρεις μία είσοδο με κίτρινο χρώμα που πιθανόν να γράφει composite ή A/V.

Και πρέπει εν συνεχεία να επιλέξεις και απ' το τηλεχειριστήριο την είσοδο αυτή της τηλεόρασης.

Κώστα καλησπέρα,
εκεί το βάζω το καλώδιο, αλλά η υποδοχή της tv έχει έναν αντάπτορα όπως η φωτό και σε αυτόν βάζω ένα μονό rca κίτρινο και την άλλη άκρη ( κίτρινο) στο out του ενισχυτή. Μήπως πρέπει να πάρω καλώδιο με μία άκρη κίτρινη και στην άλλη 3πλό με μπλε-κόκκινο-κιτρινο όπως οι υποδοχές του αντάπτορα ?

20121120013.jpg]
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Κώστα καλησπέρα,
εκεί το βάζω το καλώδιο, αλλά η υποδοχή της tv έχει έναν αντάπτορα όπως η φωτό και σε αυτόν βάζω ένα μονό rca κίτρινο και την άλλη άκρη ( κίτρινο) στο out του ενισχυτή. Μήπως πρέπει να πάρω καλώδιο με μία άκρη κίτρινη και στην άλλη 3πλό με μπλε-κόκκινο-κιτρινο όπως οι υποδοχές του αντάπτορα ?

20121120013.jpg]
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

http://www.google.gr/imgres?um=1&hl=el&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:el:official&biw=1280&bih=852&tbm=isch&tbnid=NXEG344caDLUgM:&imgrefurl=http://www.avforums.com/forums/lcd-led-lcd-tvs/1569706-samsung-led-ue37d5000-wii.html&docid=q1ciQt9ZFidBaM&imgurl=http://www.avforums.com/forums/attachments/lcd-led-lcd-tvs/284248d1325709048-samsung-led-ue37d5000-wii-tv-image.jpg&w=1024&h=768&ei=XMGrUOrpKeLB0QXs4IHoAg&zoom=1&iact=rc&dur=354&sig=108690182639823272783&page=2&tbnh=139&tbnw=178&start=31&ndsp=37&ved=1t:429,r:62,s:0,i:256&tx=94&ty=76

ετσι είναι πίσω και μπαίνει το ανταπτοράκι που πόσταρα πριν

Επειδη πηρα και εγω αυτον, ξερει κανεις αν μπορεις να δεις το μενου του στην TV? Δεν μπορω να βγαλω ακρη απο της οδηγιες. Εχω συνδεση το PS3 στην εισοδο game Και εχω δωσει ενα δευτερο hdmi στην Output που το συνδεω απευθειας σε TV. Αλλα περα απο την εισοδο game που μου δειχνει το Ps3 δεν δινει καποια αλλη πηγη σημα να μου δειξει καποιο graphical interface του receiver στην TV για να το σεταρω...

Ρε παιδιά sorry για την ασχετοσύνη μου, αλλά προσπαθώ να συνδέσω τον συγκεκριμένο ενισχυτή με την tv για να βλέπω το μενού στην tv, στην έξοδο του ενισχυτή video out βαζω rca καλώδιο κίτρινο και στην tv ( samsung ue37d550) επειδή δεν έχει ξεχωριστή έξοδο αλλά έναν αντάπτορα που καταλήγει σε μπλε-κίτρινο-κόκκινο, την άλλη άκρη την βαζω στο κίτρινο αλλά δεν μου βγάζει εικόνα στην tv, τι λάθος κάνω ?

Παλληκάρια μου, μισό λεπτό γιατί θα με τρελάνετε......

Τώρα είδα ότι αυτό το κάνετε για να βλέπετε το menu του ενισχυτή στην τηλεόραση. Αυτό βρε σεις γίνεται μέσω HDMI. Πατώντας πρώτα το πλήκτρο [BD] στον ενισχυτή και εν συνεχεία το πλήκτρο [Home menu] έχετε το menu του ενισχυτή στην οθόνη σας. Εξυπακούεται πως πρέπει να επιλέξετε και την σωστή είσοδο HDMI της τηλεόρασης.

Ναι οντως, το λεμε και στην προηγουμενη σελιδα. Μονο analog, βλεπεις το μενου στην Τηλεοραση. Οποτε αν η τητλεοραση εχει μονο component in, Και δεν μπορει να συνδεσει το κιτνρινο σε καποια απο τις component εισοδους τοτε τρωει ακυρο.

Παντως μην αγχωενεσαι δεν εχει και πολλα υπομενου ο ενιχυτης αυτος γιανα θελει πληρη εικονα. Και με την μια γραμμη του καντραν μια χαρα κανεις πλοηγηση. Μετα τις αρχικες ρυθμισεις λιγες φορες θα χρειαστει να αλλαξεις κατι...

Ναι οντως, το λεμε και στην προηγουμενη σελιδα. Μονο analog, βλεπεις το μενου στην Τηλεοραση. Οποτε αν η τητλεοραση εχει μονο component in, Και δεν μπορει να συνδεσει το κιτνρινο σε καποια απο τις component εισοδους τοτε τρωει ακυρο.

Παντως μην αγχωενεσαι δεν εχει και πολλα υπομενου ο ενιχυτης αυτος γιανα θελει πληρη εικονα. Και με την μια γραμμη του καντραν μια χαρα κανεις πλοηγηση. Μετα τις αρχικες ρυθμισεις λιγες φορες θα χρειαστει να αλλαξεις κατι...
Ναι εντάξει δεν εχεις και άδικο, απλά μου την σπάει που δεν μπορώ να έχω έστω και αυτή την μικρή δυνατότητα

Αν δεις καλα στην φωτο σου, το πρασινο ειναι και κιντρινο, οποτε αν συνδεσεις εκει το κιτρινο βυσμα και το αλλο στον ενιχυτη θα εχεις σημα. Το κοιταξα και στο ιντερνετ, και το επιβεβαιωνει και εδω μια σελιδα πως μερικες φορες η πρασινη υποδοχη του component λειτουργει και ως composite video εισοδος

http://www.highdefforum.com/cables-connections/82769-composite-cable-into-component-input.html

Αν δεις καλα στην φωτο σου, το πρασινο ειναι και κιντρινο, οποτε αν συνδεσεις εκει το κιτρινο βυσμα και το αλλο στον ενιχυτη θα εχεις σημα. Το κοιταξα και στο ιντερνετ, και το επιβεβαιωνει και εδω μια σελιδα πως μερικες φορες η πρασινη υποδοχη του component λειτουργει και ως composite video εισοδος

http://www.highdefforum.com/cables-connections/82769-composite-cable-into-component-input.html

Φίλε το πρόσεξα και έτσι έκανα την σύνδεση, αλλά σήμα στην tv δεν δίνει, μου δίνει επιλογή η tv να επιλέξω την θύρα, αλλά όταν την επιλέγω μου λέει ότι δεν βρίσκει σήμα!

Αν απο πλευρας ενισχυτη εχει γινει σωστει η συνδεση και το χεις βαλει και στα αντιστοιχο καναλι τηλεορασης, δλδ εκει που αναγνωριζει την εισοδο component και δεν παιζει, τοτε αδερφε λυπαμαι αλα δεν θα δεις προκοπη με αυτη τη τηλεοραση. :(

Αν απο πλευρας ενισχυτη εχει γινει σωστει η συνδεση και το χεις βαλει και στα αντιστοιχο καναλι τηλεορασης, δλδ εκει που αναγνωριζει την εισοδο component και δεν παιζει, τοτε αδερφε λυπαμαι αλα δεν θα δεις προκοπη με αυτη τη τηλεοραση. :(
Πρακτικά δεν με χαλάει κάτι στο όλο θέμα, μόνο από τεχνικής απόψεως μου την δίνει γιατί δεν λειτουργεί:twoguns:

Παιδιά καλημέρα, θα ήθελα την βοηθειά σας, τα μηχανηματα που έχω είναι τα εξής vsx 422 και samsung ue37d5500, μέχρι προτεινος έβαζα το stick στην tv και αφού πάταγα το auto surround στον ενισχυτή αν ήταν 5+1 ήχο το αρχείο έβρισκε μόνο του το φορματ και έπαιζε κανονικά και εμφάνιζε την ένδειξη στην οθόνη του ενισχυτή
2 μέρες τώρα δεν ξέρω τι διάολο πάτησα , τι έκανα γενικά και φυσικά δεν παίζει 5+1, πατάω το auto surround και η ένδειξη είναι συνεχώς στο digital. Οι συνδέσεις που έχω μεταξύ τους είναι οπτική ινα και hdmi ταυτόχρονα, τι λαλακία άραγε έχω κάνει ?