Pioneer VSX-423 με ηχεία Wharfedale vardus 400

Re: Απάντηση: Pioneer vsx-423 με ηχεια Wharfedale vardus 400

καλημερα παλι.. μηπως μπορειτε να μου πειτε τα watt αυτου του av Yamaha RX-V375 λεει 5 χ 100 αλλα ποσα ειναιπραγματικα? και αν ειναι καλυτερος απο τον pioneer 423... Σας ευχαριστω πολυ!!!

YAMAHA:
100W per Channel (6 ohms, 1 kHz, 0.9 % THD, 1 ch driven)
70W per Channel (6 ohms, 20Hz-20kHz, 0.09 % THD, 2 ch driven)
135W per Channel (6 ohms, 1kHz, 10% THD, 1ch driven, JEITA)

O Pioneer λέει για 130 αλλά δεν βρήκα περαιτέρω στοιχεία με τι παραμόρφωση, σε δικάναλη και στα 6Ωμ.
Αν είναι καλύτερος αυτό είναι σχετικό, δες τι προσφέρει ο καθένας ξεχωριστά και τι εσύ χρειάζεσαι, εκτός αν ρωτάς αν είναι καλύτερος σε ρεύματα, αυτό δεν μπορώ να στο απαντήσω παρά μόνο κάποιος που έχει δοκιμάσει-ακούσει και τους δύο. Από πιο παλιά μου εμπειρία οι Yamaha ήταν πιο τίμιοι όσον αφορά την ισχύ τους και γι αυτό είχα επιλέξει τότε τον 640, τώρα δυστυχώς δεν ξέρω τι ισχύει.

αν δεις και εσυ τα ιδια εχουν απο καλουδια το 8εμα ειναι τα ρευματα... δεν μπορω να βρω που8ενα του Pionner τα ρευματα... Εγω τον 8ελω για τα Wharfedale Vardus 300 και οχι τα 400!!! ταινιες 60% μουσικη 40%

To βλέπω βαρύ το ηχείο και για τους δύο ενισχυτές. Οπως είχε πει σε προηγούμενο ποστ φίλος εδώ, με δύο γούφερ είναι δύσκολο να κουνηθούν από τέτοιους ενισχυτές, συν ότι το συγκεκριμένο ηχείο έχει και χαμηλή ευαισθησία και χαμηλή αντίσταση. Τώρα αν δεν ακούς σε δυνατές εντάσεις μπορεί και να καλυφτείς, όμως αυτό είναι δικό σου θέμα, στη θέση σου θα κοίταγα για πιο εύκολο ηχείο στην οδήγηση.

Πόση απόδοση να έχει ένας ενισχυτής AB σε σχέση με τη μέγιστη κατανάλωση του τροφοδοτικού του; Οι παλιοί έλεγαν "πέτα τα μισά στη θάλασσα". Να φτάνει το 60% άραγε; Άντε πες ότι το φτάνει. Το διαιρείς στα οδηγούμενα κανάλια και θα το βρεις περίπου.

Απλά, ανάγκη για ίση και συνεχόμενη ισχύ σε όλα τα κανάλια ταυτόχρονα - πλην της περίπτωσης party mode - δεν πρόκειται να έχεις ποτέ.

Έχω δουλέψει τα vardus 400 αλλά με μεγαλύτερο ενισχυτή και έχω να πω μόνο τα καλύτερα λόγια. Φοβερά ηχεία. Σίγουρα όμως με τον 423 θα υπάρχει θεματάκι. Από την στιγμή που έχεις αποφασίσει για τα ηχεία και τα έχεια βρει σε καλή τιμή κοίτα μόνο αν αντέχουν τα οικονομικά σου να πας σε μεγαλύτερο ενισχυτή. Έναν καλο´ενιχυτή και 2 καλά front ηχεία δεν θα τα αλλάξεις ποτε. Για μένα κοίτα την σειρά 8 ή 9 της pioneer. Δεν σου λέω για ψηλότερα γιατί μεγαλώνει το χάσμα.

ακουσα σημερα τα vardus 300 με τον Yamaha 475 μπορω να πω οτι ακουσα αρκετα καλα και δυνατα... και ο 475 ειναι μονο 10 watt πιο πολυ απο τον 375. 70 watt o ενας 80 ο αλλος! δεν ξερω ποια ειναι τα standard σας αλλα στα δικα μου αυτια επαιξε πολυ ωραια!!! τα ακουσα και με sub Yamaha YST-RSW300 και χωρις! για τη μουσικη που ακουω ( metal ) μηπως 8α ηταν καλο να παιξω λιγακι με sub? λιγακι ομως...