Pioneer VSX 520 K

Re: Απάντηση: Pioneer VSX 520 K

Λοιπόν ο τυχερός είναι ο GEORGE.B

Του εύχομαι να τον χαρεί, και ας επικοινωνήσει μαζί μου να κανονίσουμε την παραλαβή.

Ευχαριστώ παιδιά, Νίκος.

Ευχαριστώ πολύ!! Απίστευτη τύχη!!!

Να 'σε καλά Νικόλα, θα επικοινωνήσω μαζί σου γιά να τα πούμε από κοντά!

Σας ευχαριστώ όλους γιά τις ευχές!

Τελικά ρε παιδιά, τι να πω... Τυχαίο να το χαρακτηρίσω...Όσες φορές έχω κάνει κάτι καλό, όπως έγραψε και ο φίλος παραπάνω, τις περισσότερες φορές τουλάχιστον γυρνάει πίσω...

Για παραλλαβή και νεώτερα θα σας ενημερώσω.

Και πάλι ευχαριστώ, καλό βράδυ.

μπραβο στον φιλο που το χαρισε κ συγχαρητηρια στον μεγαλο τυχερο,παντα τετοιες κινησεις ευχομαι παιδες.Η αυταπαρνηση πραγματικα ειναι το μονο που απεμεινε στον Ελληνα.

Μπράβο φίλε MadPax και πάλι πολλά συγχαρητήρια για την κίνηση σου.πάντα τυχερός να είναι και ο GEORGE.B που τον κέρδισε.

Mπραβο φιλε Γιωργο! Μακαρι οσες φορες κανεις κατι καλο να σου το επιστρεφουν στο πολλαπλασιο. Καλοακουστος να είναι.
Άλλη μια φορα μπραβο στον ΜadPax για την προσφορα του και ευχομαι να επιστρεψει το <<καλο>> και σ'αυτον !

Συγχαρητήρια στον νικητή και καλοάκουστος. Πολλά μπράβο στον συμφορουμίτη που το χάρισε.

Μπράβο σε όλους θα πω εγώ....!!! , γιατί πάνω από όλα δείχνουμε τι είναι τελικά ο Έλληνας!!

Μπράβο σε όλους θα πω εγώ....!!! , γιατί πάνω από όλα δείχνουμε τι είναι τελικά ο Έλληνας!!
Εννοεις οτι αμα δουμε τζαμπα ορμαμε με τα μουτρα ε; :Banane0:
(χιουμορακι για να προλαβω τυχον ετοιμοπολεμους)