Pioneer VSX-919 or Denon AVR-1910??

Λογο της pioneer 500a που εχεις εγω θα επαιρνα τον 919 για να χρησιμοποιεις και με το ιδιο χειριστηριο

Κύριοι καλημέρα,

Κλείσαμε εχτές τον Denon και τα ηχεία. Μαζί με τα καλώδια πήγε το μπουγιουρντί 1260 Ευρώ. Θα τα παραλάβω αύριο το απόγευμα σπίτι. Τα στηνω, ανεβάζω φωτό και εντυπώσεις....

Απάντηση: Re: Pioneer VSX-919 or Denon AVR-1910??

Κύριοι καλημέρα,

Κλείσαμε εχτές τον Denon και τα ηχεία. Μαζί με τα καλώδια πήγε το μπουγιουρντί 1260 Ευρώ. Θα τα παραλάβω αύριο το απόγευμα σπίτι. Τα στηνω, ανεβάζω φωτό και εντυπώσεις....
αντε καλοριζικα και νασε καλα

Απάντηση: Re: Pioneer VSX-919 or Denon AVR-1910??

Κύριοι καλημέρα,

Καλορίζικα και καλές ακροάσεις.
Ενώ έχουν περάσει και τα Roister αλλά και ο 1910 από τα χέρια μου
δεν μπόρεσα (πρόλαβα) να τα ακούσω σε συνδυασμό.
Περιμένουμε λοιπόν τις δικές σου εντυπώσεις. :ears:

Κύριοι χαιρετώ σας

Εχτές έστεισα τα καινούργια μου αποκτήματα, έναν Denon AVR-1910 και ηχεία Roister HT-4000. Εγινε το calibration των ηχείων και οι πρώτες εντυπώσεις είναι οι εξής :
1.) Ο ενισχυτής για τα λεφτά του είναι πάρα πολύ καλός. Είναι αρκετά ευέλικτος και με τις πάμπολες ρυθμίσεις του, μπορείς να βρείς το ιδανικό στήσιμο για τον χώρο σου. Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή. Το μόνο που με δυσκόλεψε είναι το GUI. Είναι απίστευτα λιτό, και μου έδωσε την ιδέα ότι γύρησα πίσω σε λειτουργικό MS-DOS!!!Θέλει εξοικίωση και ψάξιμο πολύ. Επίσης το ελληνικό manual δεν σε βοηθάει. Εν συγκρίσει το manual το Pioneer -919 είναι ποιό βατό.
2.) Τα ηχεία έχουν απίστευτο design και σε συνδιασμό με το glossy black της KURO δένουν αρμονικά μεταξύ τους. Ηχητικά η απόδοσή τους είναι αρκετά καλή. Θα επανέλθω σε καμιά 10ρια μέρες όταν θα έχουν στρώσει κάπως. Το μόνο παράπονο είναι από το sub που το περίμενα ποιό δυνατό. Έχω βάλει την ένταση στο max και το crossover στα 150 (κοντά στο μέγιστο, as per manual).Βέβαια μπορεί μετά το στρώσιμο να παίξει ποιό δυνατά. Ίδωμεν....
3.) Φωτό από το όλλο σύστημα μέσα στο weekend

Περσσότερα details σε λίγες μέρες όταν θα τα ψάξω λίγο περισσότερο....