Pionneer VSX-820 + ηχεία JAMO S606 HCS3. Καλή επιλογή?

Kingly22

New member
29 August 2006
37
Πειραιάς
Καλή χρονιά σε όλους!!!
Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τη γνώμη όποιου μπορεί να γνωρίζει κάτι για τον συνδυασμό του ενισχυτή PIONEER VSX-820 με τα ηχεία JAMO S 606 HCS 3. Τα έχω αγοράσει και θα τα συνδέσω προς το τέλος του Γενάρη. Είναι καλή η επιλογή τους; Χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προσοχή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, αναρωτίεμαι μήπως τα Watts ενισχυτή δεν οδηγήσουν σωστά τα ηχεία... κάθε γνώμη, δεκτή!

Δε νομιζω οτι θα υπαρξει καποιο ιδιαιτερο προβλημα οδηγησης.Τα ακουσες πριν τα αγορασεις?

Είχα διαβάσει για αυτά, μου τα πρότειναν απο 'κεί που αγόρασα τον ενισχυτή και τα άκουσα λίγο στο κατάστημα από το οποίο και τελικά τα αγόρασα. Καλή & δυνατή η εντύπωση που μου άφησαν.
Τώρα λέω να τα βοηθήσω και με υπογούφερ. Διαβάζω στην επίσημη σελίδα της jamo (προτείνουν) το sub 250. Κοιτάζω και ένα κλικ πιο πάνω, το sub 300. Θα προτείνατε κάποιο άλλο;
Απο καλώδια σύνδεσης κάποια πρόταση;

Ευχαριστώ τα μάλα!

Απ οτι εχω καταλαβει (και διαβασει) τα καλωδια ειναι ψυλλος στ αχυρα.Για to sub, δεν εχω ακουσει/διαβασει κατι για το συγκεκριμενο..

Ευχαριστώ.
Κοίταξα κι εγώ σε κάποια sites για καλώδια και όντως... ούτε ψύλλος στ' άχυρα! Κάτι θα καταφέρω όμως... Ακαλωδίωτος, σίγουρα, δε θα μείνω!