Εδώ και δύο μέρες έχω το εν λόγω tablet, είναι το δεύτερο Pipo μετά από το M1 (rockchip 3066,1gb/16gb με it's οθόνη 9.7'' 1024χ768 ). Το Μ6 έχει retina οθόνη 9.7'' 2gb/16gb rockchip 3188 και wifi n που υποστηρίζει και 5Ghz. Στα χαρτιά μιλάμε για μια ολοκληρωμένη αναβάθμιση στο ίδιο μέγεθος οθόνης και μπαταρίας. Τα πράγματα επί της ουσίας είναι ότι έχω ένα Μ1 με μια πάρα πολύ καλή οθόνη, που ήταν και αυτό που περίμενα. Η οθόνη έχει απαιτήσεις, που φέρνουν το τελικό αποτέλεσμα και αίσθηση που αποκομίσεις από το μηχανάκι στο επίπεδο του προκατόχου του. Προσωπικά δεν παίζω βαριά παιχνίδια οπότε για σερφαρισμα και βιβλία είναι μια χαρά χωρίς lag και λειτουργεί smooth. To wifi είναι από τα δυνατότερα που έχω δει, η μνήμη αρκεί και η οθόνη είναι η καλύτερη που είχα. Η ποιότητα κατασκευής που αισθάνομαι στο χέρια μου είναι ελαφρώς χειρότερη από το Μ1 γιατί η επιλογή να έχει πλαστικά τελειώματα στην πλάτη μπορεί να βοηθάει το wifi και το ζαγρε πλαστικό να μην γλιστράει από τα χέρια αλλά εμφανισιακά είναι χειρότερο και φτηνότερο από το κορυφαίο κινέζικο Μ1.Η μπαταρία φτάνει για τουλάχιστον 7 ώρες και με χρήση κατάλληλων προγραμμάτων ακόμα περισσότερο. Στα 190 ευρώ είναι μια τίμια επιλογή.
Last edited: