Pipo S1 7" RK3066 dual core tablet

...Το ξανασκέφθηκα, το έβαλα στου κινητού και φόρτισε μια χαρά, απλά πιο αργά γιατί έχει τα μισά mA.

Ήρθε το s3. Μέτρια κατασκευή βέβαια, αλλά καλή οθόνη, καλούτσικο response, γενικά αισθάνεσαι ότι άξιζε και με το παραπάνω τα λεφτά του.
Υπάρχει κάποιο rom με 4.2 κάπου;

4.2 για RK3066 δεν υπαρχει. Αν σου εχει ερθει με κινεζικο firmware (εχει μεσα κινεζικες εφαρμογες δηλαδη), μπορεις να βαλεις ειτε την αγγλικη εκδοση ειτε μια custom rom απο εδω.

γιατι να πας σε κινεζο οταν με 230 και κατι ψιλα περνεις nexus7?Εχει και στις αγγελιες με 200 ευρω.

Απάντηση: Re: Pipo S1 7" RK3066 dual core tablet

γιατι να πας σε κινεζο οταν με 230 και κατι ψιλα περνεις nexus7?Εχει και στις αγγελιες με 200 ευρω.

Που?

Τελικά 10αρι θα ξαναπάρει.
Πάντως από το cube ut30 δεν μείναμε ευχαριστημένοι ειδικά το ηχείο ήταν απίστευτα σιγανό.

Παρελαβα σημερα και σαν πρωτη εικονα ειναι πολυ cool και responsive, μπραβο στον κινεζο!!!

Μεγειές! Αν γίνεις root μην ξεχάσεις το Volume+ - αν και νομίζω ότι παίζει και χωρίς τώρα τελευταία...

το pipo S1 PRO τι λεει ?
Το εχω βρει 100 ευρω... αξιζει ν ασχοληθω μαζι του?

Εχει "κανονικο" google play store Κλπ ?
Τι αναβαθμισεις παιρνουν αυτα συνηθως και απο που ?

Ναι έχει και κανονικό Google Play ( Store)
Έχει λίγο μικρή ανάλυση 1024*600 (ανώτερη του Non Pro μοντέλου) και 1GB RAM αυτοί είναι και οι δύο κυριότεροι συμβιβασμοί ΙΜΗΟ. Και τα υπόλοιπα 8GB μπορεί να είναι λίγα ανάλογα τη χρήση, οι κάμερες μικρής ανάλυσης …
Αλλά δε νομίζω ότι είναι θέμα – στα λεφτά του τι περισσότερο να ζητήσεις?

Μεγειές! Αν γίνεις root μην ξεχάσεις το Volume+ - αν και νομίζω ότι παίζει και χωρίς τώρα τελευταία...

Καλημέρα!

Κανα καλο link για root? οσο για volume τι εννοεις?

Καλημέρα!

Κανα καλο link για root? οσο για volume τι εννοεις?

Το volume+ (η paid έκδοση αλλά την βρίσκεις εύκολα..) είναι εφαρμογή για να δυναμώσει το ηχείο και κάνει θαύματα αλλά δουλεύει μέχρι Android 4.1.1 επίσης free και για 4.2 υπάρχει μια viper fx, από το xda forum.

το pipo S1 PRO τι λεει ?
Το εχω βρει 100 ευρω... αξιζει ν ασχοληθω μαζι του?

Εχει "κανονικο" google play store Κλπ ?
Τι αναβαθμισεις παιρνουν αυτα συνηθως και απο που ?

http://www.buyincoins.com/item/18697.html 7αρακι θρύλος, στα κινέζικα, το εχω 8 μήνες, τρελή υποστήριξη 4.2.2, ανάλυση 1280χ800 εξαιρετική οθόνη ,το δυνατότερο wifi σε συσκευή που πέρασε από τα χέρια μου και μπαταρία για 6-8 ώρες (5000mha), και καλούτσικη κάμερα για ταμπλέτα .......δηλαδή μαύρα χάλια :p

Last edited:
τελικα χτυηπησα 2 , ενα για μενα κι ενα για φιλο μου!
Συμπαθητικο φαινεται.... πως βγαζουμε τις κινεζικες εφαρμογες ?

Πληροφοριες για root κλπ που βρισκουμε ?

τελικα εκανα root το s1 pro… εδω καποιες οδηγιες .

"Διαδικασία rooting (thanks to Vondroid)
Η διαδικασία αυτή είναι γενική για τα RK3188 Android 4.2.2 tablets και δουλεύει με όλες τις διαθέσιμες ROMs. Προϋποθέτει εγκατεστημένους Rockusb drivers στο σύστημα, κάτι που λογικά θα το έχετε κάνει ήδη προκειμένου να flashάρετε την τελευταία επίσημη Αγγλική ROM (οδηγίες για το RKBatchTool εδώ).

1. Κατεβάζετε και αποσυμπιέζετε αυτό το αρχείο στον υπολογιστή σας.
2. Ενεργοποιείτε την κατάσταση USB Debug από τις ρυθμίσεις του Android και συνδέετε το S1 pro στον υπολογιστή.
3. Τρέχετε το TPSparkyRoot.bat και ακολουθείτε τις οδηγίες. Μετά από 3-4 reboots, το tablet είναι πλέον rooted.

Σε περίπτωση που το SuperSu.apk δεν μπορεί να εγκατασταθεί μέσω του batch file, απλά εγκαταστήστε το με τον ApkInstaller στο S1 pro , συνδεθείτε στο Internet και τρέξτε το (ώστε να ενημερωθεί στην τελευταία έκδοση) και είστε έτοιμοι