Pipo X7

vertical

Supreme Member
15 November 2011
3,438
Για όσους ενδιαφέρονται για διαθεσιμότητα, το email που έλαβα μετά από σχετική ερώτηση

Thanks for your order and waiting .
The PIPO X7 is extremely popular and we need a number of it to meet demand ,the first batch had sold out ,now we are trying our best to process them .but we will ship out the package according to your order date .
The factory lack of some material for the PIPO X7,it will be available before the Spring Festival holiday (2015-1-17οΌ‰,hope you can wait for it .
Once it is in our warehouse in advance ,we will send to you soon .
If you have any problem ,free to let us know in time .

Εννοεί 17/2. Υπό αυτές τις συνθήκες και ελέω νέου έτους στην Κίνα μάλλον το βλέπω για τέλος Μαρτίου να έρχεται.

Προσωπικά δεν με χαλάει και δεν βιάζομαι, σε αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις σχεδόν τίποτε καλύτερο δεδομένου ότι το θέλω κυρίως για το τηλεοπτικό κομμάτι του XBMC + browsing και skype.

xloupas

AVClub Enthusiast
13 March 2009
933
εχεις δικιο αλλα τελικα μου φαινετε εχουν ενα μηνυμα και το στελνουν σε ολους εκει στο geekbuying εμενα που εγινε 12/01 τα ιδια μου ειπαν αλλα βλεπω οτι κανουν διακρισεις και συγκεκριμενα στελνουν οπου θελουν αυτοι χωρις να κρατανε καποια προτεραιοτητα για παραδειγμα παραγγελια πυ εγινε 3 μερες μετα απο μενα στις 15/01 την εχουν ηδη στελει σε ενα παιδι απο ολλανδια τη να πεις :)

lord

AVClub Enthusiast
18 November 2010
1,219
ξανθη
http://trackitonline ru εβαλα τον κωδικο μου σ αυτο και μου βγαζει πως το πιπο ειναι στην αθηνα ενω τα ελτα και το track-trace εχουν κολλησει στην σιγκαπουρη,να το πιστεψω η οχι? εχει αργησει λιγακι η ειναι μεσα στα ορια οι 24 μερες?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

edit και τα ελτα μετα απο 2 ανανεωσεις το εμφανισε αθηνα

christaras1990

Established Member
10 December 2013
258
Αθηνα

xloupas

AVClub Enthusiast
13 March 2009
933
http://trackitonline ru εβαλα τον κωδικο μου σ αυτο και μου βγαζει πως το πιπο ειναι στην αθηνα ενω τα ελτα και το track-trace εχουν κολλησει στην σιγκαπουρη,να το πιστεψω η οχι? εχει αργησει λιγακι η ειναι μεσα στα ορια οι 24 μερες?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

edit και τα ελτα μετα απο 2 ανανεωσεις το εμφανισε αθηνα

Και μενα χθες μου στειλαν μηνυμα οτι το στειλανε απο 12/01 που ειχα κανει την παραγγελια αλλα δεν πιστευω μαλλον μουφα trackng number για να μην ακυρωσω την παραγγελια ειχαν πολλες ακυρωσεις με την συμπεριφορα τους απο χθες δεν εχει γινει καποια ενημερωση οτι εχει φυγει τι να πουμε κινεζοι ειναι αυτοι.

18 June 2006
8,269
Θεσσαλονίκη
Πριν μερικούς μήνες πήρα ένα NUC , το μικρο με τον celeron. Μια χαρά πάει το μηχανάκι . Τώρα όμως χρειάζομαι ένα ακόμη μικρο Pc και ψάχνοντας έπεσα πάνω σε αυτο . Δεν το θέλω ως media player αλλά ως pc για Internet, emails, music , κείμενα , downloading κλπ . Αν και απ οτι βλέπω παιζει και video σε 4Κ Αν κρίνω απο ένα TABLET Pipo W4 που πήρα πρόσφατα με 8.1 και που πάει ¨σφαίρα¨με 1 gb ram , τον ίδιο επεξεργαστή και 16gb σκληρό, λογικά το κουτάκι τούτο θα πάει εξίσου καλά και καλύτερα με 2 gb ram .
Είμαι έτυμος να κάνω κλικ και να το αγοράσω. Για πείτε καμία γνώμη.

xloupas

AVClub Enthusiast
13 March 2009
933
Re: Απάντηση: Pipo X7

Πριν μερικούς μήνες πήρα ένα NUC , το μικρο με τον celeron. Μια χαρά πάει το μηχανάκι . Τώρα όμως χρειάζομαι ένα ακόμη μικρο Pc και ψάχνοντας έπεσα πάνω σε αυτο . Δεν το θέλω ως media player αλλά ως pc για Internet, emails, music , κείμενα , downloading κλπ . Αν και απ οτι βλέπω παιζει και video σε 4Κ Αν κρίνω απο ένα TABLET Pipo W4 που πήρα πρόσφατα με 8.1 και που πάει ¨σφαίρα¨με 1 gb ram , τον ίδιο επεξεργαστή και 16gb σκληρό, λογικά το κουτάκι τούτο θα πάει εξίσου καλά και καλύτερα με 2 gb ram .
Είμαι έτυμος να κάνω κλικ και να το αγοράσω. Για πείτε καμία γνώμη.

Στη σελιδα #25 μιλαμε για το Voyo απο οτι λεγετε ανεβαζει υψηλες θερμοκρασιες διαβασε και στο freaktab τι λενε και μετα αποφασισε.
http://www.freaktab.com/showthread.php?22582-VOYO-MINI-PC

Agnostos-x

Banned
3 December 2014
76
Τελικα δεν υπαρχει καποιος που πραγματικα να εχει αγορασει το pipo x7 να μας πει πραγματικα τα υπερ και τα κατα αυτου του προιοντος.

lord

AVClub Enthusiast
18 November 2010
1,219
ξανθη
εμενα παλι απο τις 4 του μηνος ειναι αθηνα και εχθες εφυγε απο το αεροδρομιο....αθηνα-ξανθη μια εβδομαδα. ελλαντα!

xloupas

AVClub Enthusiast
13 March 2009
933
με το καλο να το παραλαβεις και να μας γραψεις εντυπωσεις καλοριζικο.

lord

AVClub Enthusiast
18 November 2010
1,219
ξανθη
να σαι καλα....ενα μηχανημα των 100 ευρω ειναι τι απιτησεις μπορεις να εχεις απο κατι τετοιο? φανταζομαι οι περισσοτεροι το αγορασαμε για το xbmc αντε και για καμια ματροσκα.ο φιτσ παλι απ οτι εχω καταλαβει περιμενει το πιπο να ειναι ανταξιο του med....προσωπικα για εμενα το kodi να παιζει απροβληματιστα αυτο θελω γι αυτο και το αγορασα,αν μπορει να σηκωσει και το splash pro ακομη καλυτερα

nscovria

Established Member
7 February 2009
124
Μετα απο πολλες μερες λογω υποχρεωσεων καταφερα να ανοιξω παλι το pipo και να το δοκιμασω καλυτερα.Μην ρωτατε εαν τρεχει εφαρμογες,τρεχει τα παντα.Βασικα οι εφαρμογες δεν καταλαβαινουν οτι ειναι tv box,θεωρουν οτι ειναι pc.Εγκατεστησα με επιτυχια,kodi,vlc,powerdvd,chrome,firefox,mame,utorrent(πολυ καλο download στο τερμα της γραμμης) κτλ.Τρεχει τα παντα αλλα δυστυχως ο επεξεργαστης δεν επαρκει.Σε σχεση με το laptop μου(intel ι3) ειναι η μερα με την νυχτα.Ενω στα μενου των windows παει σφαιρα,αργει στο downloading των εφαρμογων και κυριως στην εγκατασταση τους.Ακομα και οταν τρεχω το kodi αργει στα μενου και στο παιξιμο των ταινιων.Εβαλα και σε ενα 64 usb 2.0 δυο 1080p ταινιες με μεγαλο bitrate(the pirates-fury) και ξεκινησα τις δοκιμες.
Στο vlc παπαλα,ενα μωσαικο εβλεπα,μηπως υπαρχει hardware accelaration???Στο kodi τα πραγματα πηγαν καλυτερα.Το fury επαιξε χωρις προβληματα αλλα το the pirates(κινεζικο) ειχε συχνα ψιλοκολληματα.Οχι τιποτα τραγικο,βλεποταν ανετα η ταινια.
Εχει και ενσωματωμενη καρτα ηχου,μια intel SST,βασικα για να ακουσω ηχο απο την τηλεοραση επρεπε να την επιλεξω(samsung tv) απο τα audio playback devices.Ευτυχως την αναγνωρισε και επαιξε τον ηχο απο την τηλεοραση κανονικα.Οποτε μπορεσω θα συνδεσω και τον εξωτερικο δισκο που εχω γεματο hd ταινιες να δω τι γινεται.Τα 720p παντως το kodi τα παιζει νερακι.Δεν ξερω εαν φτιαξουν τα πραγματα με update,παντως αν μπορειτε παρτε κατι με ισχυροτερο επεξεργαστη.

Agnostos-x

Banned
3 December 2014
76
Με βαση οτι ειπαν οι ποιο σχετικοι απο εμενα καλυτερα να δωσετε λιγα λεφτα παραπανω και να αγορασετε καποιο
που να εχει intel celeron επεξεργαστη αφου απ' οτι λενε ειναι 2μιση φορες δυνατοτερος:
Βασικά οι Atom επεξεργαστές της Intel ήταν πάντα οι περισσότερο "ψόφιοι", καθότι είχαν προσανατολισμό στο χαμηλό κόστος και την χαμηλή κατανάλωση, εις βάρος πάντα των επιδόσεων.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο Celeron σκουπίζει το πάτωμα με τον Atom, παρότι ο Atom έχει διπλάσια cores και παραπλήσια συχνότητα λειτουργίας:

http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Atom+Z3736F+@+1.33GHz&id=2400

http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Celeron+2957U+@+1.40GHz

Ο Celeron έχει επίσης σχεδόν πενταπλάσια τιμή από τον Atom.. καθόλου τυχαίο..