Εγω θα συμφωνησω με τον xlemp21.Αρκετα σπασιματακια στην αναπαραγωγη των ταινιων τοσο απο το δικτυο οσο και απο usb δισκους.Καμια σχεση με το pop corn a-410 και medx600.
Ισως πεσαμε σε ελλατωματικα προιοντα,τι να πω.
καπου κανεις λαθος συγνωμη κιολας για μενα ειναι απο τα καλυτερα μηχανακια που εχω πιασει τωρα τι συμβαινει με το δικο σου δεν μπορω να ξερω αν εισαι προθυμος να το ψαξεις εδω ειμαστε ολοι να βοηθησουμε.
κοιταξε και το gfx boost αν ειναι ενεργοποιημενο και ποσο τιμη εχει σε μενα ειναι 256mb.
Eγω παντως και τα αλλα παιδια δεν εχουμε πειραξει απολυτως τιποτα,σε ολα τρεχουν τα παντα αψογα,κανενα θεμα πουθενα,μιλαω παντα για genesis,και οχι καποια αλλα που εχουν θεμα απο μονα τους,μονο 4κ δεν εχω δοκιμαση,αλλα δεν εχω και tv,οποτε δεν υπαρχει λογος,το μονο που καναμε ειναι να να τα κανουμε pro τα win.Δωσε ενα link απο την foto,να δω τι εχεις σκαλιση φιλε.Πρεπει να μπεις στο bios πατωντας delete οταν το αναβεις μετα στην επιλογη advance - nortbridge - και εκει μεσα θα το βρεις κοιταξε και στο νημα του pipo x7s που εχω βαλει φωτογραφια και βαλτα οπως σε μενα αν ειναι ομως ιδια μην πειραξεις τιποτα και save changes ελπιζω αυτο να ειναι το προβλημα.
Για το shield δεν λεω πολυ καλο φαινεται αλλα καπου εχω μαλωσει με την τιμη του![]()
Φιλε μου εκατσα και ειδα ολοκληρη ταινια στα 1080Ρ χωρις κανενα θεμα,τωρα τι γινεται με το δικο σου δεν εχω ακομα καταλαβει.Η αλήθεια ειναι ναι είδα φως!!!!! Μεγάλη διαφορά εμφανέστατη για λιγο !!δυστυχώς κ εξηγούμε
Μέσω kodi 14.2 έβαλα το κλασικό animation big bunny σε 1080 p suround5.1
Στο πρώτο παίξιμο κ αφού είχα κάνει την αλλαγή στην ρύθμιση στο bios Ήταν η μέρα με τη νύχτα πολύ καλή κίνηση ομολογουμένως
Όπως κ τα rsp pi2 και x8 !!
Το κάθε παίξιμο διαρκούσε ούτε δίλεπτο με ενεργοποιημένο το frame interpolation της σονυ για να βλέπω ευκολότερα σπασίματα κ τυχών λαγκαρισματα που δεν τα είδα σε κανένα απο τα 3
Στο τρίτο δίλεπτο παντα συγκεκριμένης σκηνης(τα 2 πρώτα λεπτά της ταινιουλας) ενώ τα rasp pi2 k x8 συνέχιζαν κ συνεχίζουν μέχρι τώρα το ομαλότητα βίντεο ,το pipo παρέδωσε αρκετά λαγκαρισματα σπασίματα πως να το πω κ audio drops σε κάποιες περιπτώσεις!!
Σημειώση παίζουν όλα στο ίδιο δίκτυο με Ethernet όλα!!!
Και τους έδωσα να καταναλώσουν το ίδιο υλικό για να δω συμπεριφορές
Επίσης όλα εχουν το 14.2 kodi στο λειτουργικό τους κ οχι καποια σπέσιαλ βερσιον
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Με τα ίδια settings στο kodi σε ότι αφορά video play back...αυτά παιδια
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Και τώρα αυτή την στιγμή εχει φάει το κόλλημα της αρκούδας το kodi στο pipo
![]()
Φιλε μου εκατσα και ειδα ολοκληρη ταινια στα 1080Ρ χωρις κανενα θεμα,τωρα τι γινεται με το δικο σου δεν εχω ακομα καταλαβει.
Ενα αλλο ομως που εχω καταλαβει,ειναι οτι το kodi τρεχει καλυτερα σε android απο οτι σε windows,αυτο το βλεπω ακομα και σε laptop που το εχω περασμενο.
Αυριο θα κατσω να περασω φρεσκαδουρα τα 8.1,απο δικο μου iso,εχω την εντυπωση οτι κατι ισως να φταιει απο εκει,ετσι οπως το λες.
Και εσένα επίσης xloupasΔεν θα επρεπε να κανει συνεχεια updates εμενα μια φορα εκαναν και τα 2 απο 500 mb περιπου και τερμα απο εκει και υστερα μονο το windows defender κανει και αυτο αν το επιτρεψω εγω.
Υ.Γ. Και στο android τρεχουν εργασιες στο παρασκηνιο.
Καλημέρα κ παλι...Φίλε μου, το είπες και μόνος σου: "Pipo: cpu παίζει κ αυτή συνεχεια 50 60 70 % και memory κολλημένο στο 42%"
Οπότε κάποια διεργασία σου τρώει πολλή CPU. Αν την βρεις θα λυθούν όλα τα προβλήματά σου..
Με τέτοιο CPU load σε idle δεν πρόκειται να δεις προκοπή, ότι και να κάνεις στο BIOS. Έπρεπε να έχεις το πολύ 10%.
Στον Task Manager πάτα στο tab των Processes και μετά σόρταρε κατά CPU ώστε να δεις τι γίνεται. Αν δεν βγάλεις άκρη βάλε εδώ screenshot να δούμε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.