Pipo X7

Agnostos-x

Banned
3 December 2014
76
Παντως κανενας δεν ξερει τι αλλαζει στο καθε bios σωστα?

Το οτι το προιον ειναι κινεζικο εχει και τα μειον του και μερικα απο αυτα ειναι οτι δεν λενε λεπτομερειες για αρκετα πραγματα που αφορουν το εν λογο προιον.

nscovria

Established Member
7 February 2009
124
Re: Απάντηση: Pipo X7

Φυσικα και παιζει 1080p ταινιες,για το wi-fi δεν μπορω να σου πω γιατι το modem ειναι 5 ποντους διπλα του.Αλλωστε το εχω συνδεσει με καλωδιο.Παντως με εχει ξεκοβελεψει η ελλειψη virtual keyboard.
Το pipo w6 εχει ενα πολυ βολικο κουμπακι που το πατας και εμφανιζεται το keyboard.Μηπως υπαρχει τροπος να εμφανιστει και στο pipo x7???
Την αναβαθμιση δεν βλεπω να την περναω αφου θα γυρισει την γλωσσα στα κινεζικα και τρεχα να βγαλεις ακρη μετα.
Για μενα κακασχημο ειναι,το εχω βαλει και διπλα στο beelink r89 και μου μπαινουν σκεψεις να το κρυψω καπου.

kgian

Senior Member
5 June 2008
442

Θέλω να κάνω 3 πράγματα με το Pipo, αν μπορείς να δοκιμάσεις κάποο από αυτά.

1)Να παίξει από το δίκτυο κάποιο mkv 15-20GB

2) Παιχνίδια με steam in home streaming

3) Mame, να το τρέχει το ίδιο...

Agnostos-x

Banned
3 December 2014
76
Μπορεις να κανεις και πολλα αλλα μιας και ειναι windows platform οπως να κατεβαζεις τορρεντ, σερφαρεις στο ιντερνετ, τρεχει ενα προγραμμα συνεχως και αλλα πολλα που δεν μου ερχονται αυτη τη στιγμη.

Παντως το μονο που δεν θα μπορει να κανει ειναι να παιζει πολυ βαρια παιχνιδια που ειναι καθαρα για gaming-pc's αλλωστε μονο γι' αυτο το λογο δεν το αγοραζεις ετσι.

kgian

Senior Member
5 June 2008
442

Μπορεις να κανεις και πολλα αλλα μιας και ειναι windows platform οπως να κατεβαζεις τορρεντ, σερφαρεις στο ιντερνετ, τρεχει ενα προγραμμα συνεχως και αλλα πολλα που δεν μου ερχονται αυτη τη στιγμη.

Παντως το μονο που δεν θα μπορει να κανει ειναι να παιζει πολυ βαρια παιχνιδια που ειναι καθαρα για gaming-pc's αλλωστε μονο γι' αυτο το λογο δεν το αγοραζεις ετσι.

Τα ξέρω όλα αυτά φυσικά, το θέμα είναι πόσο καλά κάνει αυτά που ζητάω...

lord

AVClub Enthusiast
18 November 2010
1,219
ξανθη

nscovria
στην αναζητηση γραψε osk μετα θα πατησεις το πληκτρο με το windows logo διπλα στο alt και κρατωντας το πατημενο θα πατησεις εντερ

leo06

Supreme Member
14 October 2007
6,879
Πάτρα

Φυσικα και παιζει 1080p ταινιες,για το wi-fi δεν μπορω να σου πω γιατι το modem ειναι 5 ποντους διπλα του.Αλλωστε το εχω συνδεσει με καλωδιο.Παντως με εχει ξεκοβελεψει η ελλειψη virtual keyboard.
Το pipo w6 εχει ενα πολυ βολικο κουμπακι που το πατας και εμφανιζεται το keyboard.Μηπως υπαρχει τροπος να εμφανιστει και στο pipo x7???
Την αναβαθμιση δεν βλεπω να την περναω αφου θα γυρισει την γλωσσα στα κινεζικα και τρεχα να βγαλεις ακρη μετα.
Για μενα κακασχημο ειναι,το εχω βαλει και διπλα στο beelink r89 και μου μπαινουν σκεψεις να το κρυψω καπου.

δεξί κλικ στη γραμμη εργασιών-ιδιότητες-γραμμές εργαλείων-πληκτρολόγιο αφής

pathfinder

AVClub Addicted Member
28 October 2007
1,526
Πικέρμι
Παράγγειλα και εγω από το Gearbest, σαν προπαραγγελία πριν κανα 2 βδομαδό 4 κουτάκια (για μενα και φίλους) και το παραξένο ειναι οτι στην αρχή μου εβγαζε 90,93ευρώ το καθένα, τώρα βγάζει 95,74 και στην τράπεζα δείχνει χρέωση 98 ευρώ περίπου ( η πληρωμή μέσω paypall). Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν τα παρακάτω

Dear Michael ,

Thank you very much for your inquiry.

We are sorry the rest are the handing fee,it is taken by paypal.
If you have any further queries, please do not hesitate to contact me.

Best Regards

Cici

Χρησιμοποιείω πολλές φορες το paypal και ποτε δεν μου έτυχε αυτό! Έτυχε σε κανεναν άλλον αυτό? Τους είπα οτι αμα δεν φτιάξουν το λάθος θα τα ακυρώσω...

Agnostos-x

Banned
3 December 2014
76
Λογικα τωρα θα βγουνε πολλες του ειδους αρκει να ερθει και καμια ελλαδα και να υποστηριζεται απο καποια ελληνικη αντιπροσωπεια γιατι αν αγορασουμε καποιο windows tv media player απο εξωτερικο κει ειδικα απο κινα στην ουσια την αγοραζουμε χωρις καθολου εγγυηση.

vertical

Supreme Member
15 November 2011
3,438
Η pipo παρέχει εγγύηση στην Ισπανία αν δεν με απατά η μνήμη μου. Μην νομίζεις ότι ένα προϊόν που εισήχθη στην χώρα επίσημα θα επισκευασθεί εδώ. Έξω θα πάει και αυτό οπότε είναι χρονοβόρο. Χώρια που συνήθως εδώ οι αντιπροσωπίες με λίγες εξαιρέσεις είναι σαν να μην υποάρχουν. Απλά στο θέμα pipo θα χρεωθείς τα ταχυδρομικά για Ισπανία.

Agnostos-x

Banned
3 December 2014
76
Δεν ειπα οτι δεν εχει εγγυηση αλλα αν σου παθει κατι θα πρεπει να το στειλεις πισω στο εξωτερικο μιας και δεν εχει ελληνικη εταιρια που να το δεχεται και μετα να περιμενεις τι θα σου πουν στο εξωτερικο και τρεχα γυρευε.

wolfgr

AVClub Enthusiast
18 September 2011
714
δεν υποστηριζει openelec και δεν κανει passthrough HD audio (dtsMA κτλ) τελικα και αμετακλητα.Μιας και θα βγουν κι αλλα τετοια μηχανακια ας ελπισουμε να εχουν τετοιες δυνατοτητες καθως για κατω απο 100 ευρω ειναι πολυ καλες επιλογες.

genon

New member
21 June 2006
1
Απάντηση: Re: Pipo X7

Παράγγειλα και εγω από το Gearbest, σαν προπαραγγελία πριν κανα 2 βδομαδό 4 κουτάκια (για μενα και φίλους) και το παραξένο ειναι οτι στην αρχή μου εβγαζε 90,93ευρώ το καθένα, τώρα βγάζει 95,74 και στην τράπεζα δείχνει χρέωση 98 ευρώ περίπου ( η πληρωμή μέσω paypall). Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν τα παρακάτω

Dear Michael ,

Thank you very much for your inquiry.

We are sorry the rest are the handing fee,it is taken by paypal.
If you have any further queries, please do not hesitate to contact me.

Best Regards

Cici

Χρησιμοποιείω πολλές φορες το paypal και ποτε δεν μου έτυχε αυτό! Έτυχε σε κανεναν άλλον αυτό? Τους είπα οτι αμα δεν φτιάξουν το λάθος θα τα ακυρώσω...

Καλησπέρα.Εγω να δείς μπλέξιμο.Το έκανα παραγγελεία 15 Ιανουαρίου στα 89,96$ το paypal μου κράτησε 77.39 απο την κάρτα και με έβαλε σε κατάσταση pending και απο τις 22 Ιανουαρίου έχει αρχίσει το πανηγύρι.Το Gearbest μου λέει ότι δεν μπορεί να λάβει την πληρωμή μου,κάποιο πρόβλημα έχει λογαριασμός μου στο paypal,ίσως δεν έχει επαρκές υπόλοιπο,απαντώ ότι το paypal κράτησε απο εμένα 77,39 ήτοι 89,96$,μου λέει ότι κάποιο λάθος έκανε το paypal με την ισοτιμία και πάει λέγοντας.Μπλέξιμο κανονικό.

bagasas

New member
5 September 2010
76
Λαμία
Παράγγειλα και εγω από το Gearbest, σαν προπαραγγελία πριν κανα 2 βδομαδό 4 κουτάκια (για μενα και φίλους) και το παραξένο ειναι οτι στην αρχή μου εβγαζε 90,93ευρώ το καθένα, τώρα βγάζει 95,74 και στην τράπεζα δείχνει χρέωση 98 ευρώ περίπου ( η πληρωμή μέσω paypall). .
Και σε εμένα έγινε το ίδιο. Παρήγγειλα 3 τεμάχια (ένα για μένα και 2 για φίλους) στις 18 & 19 Ιανουαρίου. Το Gearbest μου έδειχνε ότι θα πληρώσω χωρίς μεταφορικά και χωρίς εξτρά χρέωση για paypal, τις εξής τιμές : 75, 85 και 90 ευρώ αντίστοιχα για τα τρία. Τελικά οι χρεώσεις μέσω paypal ήταν 81, 91 και 97 ευρώ. Αν φύγουν άμεσα τα μηχανάκια γιατί ακόμη δείχνει ότι "Processing" και έρθουν σύντομα χαλάλι τους, δεν με πειράζουν τα 6 ευρώ, αλλιώς αν αργήσουν πολύ την πατήσαμε.