Μπορεις να κανεις και πολλα αλλα μιας και ειναι windows platform οπως να κατεβαζεις τορρεντ, σερφαρεις στο ιντερνετ, τρεχει ενα προγραμμα συνεχως και αλλα πολλα που δεν μου ερχονται αυτη τη στιγμη.
Παντως το μονο που δεν θα μπορει να κανει ειναι να παιζει πολυ βαρια παιχνιδια που ειναι καθαρα για gaming-pc's αλλωστε μονο γι' αυτο το λογο δεν το αγοραζεις ετσι.
Φυσικα και παιζει 1080p ταινιες,για το wi-fi δεν μπορω να σου πω γιατι το modem ειναι 5 ποντους διπλα του.Αλλωστε το εχω συνδεσει με καλωδιο.Παντως με εχει ξεκοβελεψει η ελλειψη virtual keyboard.
Το pipo w6 εχει ενα πολυ βολικο κουμπακι που το πατας και εμφανιζεται το keyboard.Μηπως υπαρχει τροπος να εμφανιστει και στο pipo x7???
Την αναβαθμιση δεν βλεπω να την περναω αφου θα γυρισει την γλωσσα στα κινεζικα και τρεχα να βγαλεις ακρη μετα.
Για μενα κακασχημο ειναι,το εχω βαλει και διπλα στο beelink r89 και μου μπαινουν σκεψεις να το κρυψω καπου.
Παράγγειλα και εγω από το Gearbest, σαν προπαραγγελία πριν κανα 2 βδομαδό 4 κουτάκια (για μενα και φίλους) και το παραξένο ειναι οτι στην αρχή μου εβγαζε 90,93ευρώ το καθένα, τώρα βγάζει 95,74 και στην τράπεζα δείχνει χρέωση 98 ευρώ περίπου ( η πληρωμή μέσω paypall). Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν τα παρακάτω
Dear Michael ,
Thank you very much for your inquiry.
We are sorry the rest are the handing fee,it is taken by paypal.
If you have any further queries, please do not hesitate to contact me.
Best Regards
Cici
Χρησιμοποιείω πολλές φορες το paypal και ποτε δεν μου έτυχε αυτό! Έτυχε σε κανεναν άλλον αυτό? Τους είπα οτι αμα δεν φτιάξουν το λάθος θα τα ακυρώσω...
Και σε εμένα έγινε το ίδιο. Παρήγγειλα 3 τεμάχια (ένα για μένα και 2 για φίλους) στις 18 & 19 Ιανουαρίου. Το Gearbest μου έδειχνε ότι θα πληρώσω χωρίς μεταφορικά και χωρίς εξτρά χρέωση για paypal, τις εξής τιμές : 75, 85 και 90 ευρώ αντίστοιχα για τα τρία. Τελικά οι χρεώσεις μέσω paypal ήταν 81, 91 και 97 ευρώ. Αν φύγουν άμεσα τα μηχανάκια γιατί ακόμη δείχνει ότι "Processing" και έρθουν σύντομα χαλάλι τους, δεν με πειράζουν τα 6 ευρώ, αλλιώς αν αργήσουν πολύ την πατήσαμε.Παράγγειλα και εγω από το Gearbest, σαν προπαραγγελία πριν κανα 2 βδομαδό 4 κουτάκια (για μενα και φίλους) και το παραξένο ειναι οτι στην αρχή μου εβγαζε 90,93ευρώ το καθένα, τώρα βγάζει 95,74 και στην τράπεζα δείχνει χρέωση 98 ευρώ περίπου ( η πληρωμή μέσω paypall). .