Pipo X7

Σημερα ειδα οτι στο geekbuying εχουν βγαλει ενα firmware για το pipo x7 για αυτους που αντμετωπιζουν προβλημα με την ενεργοποιηση των windows καλο ειναι να την εχουμε και εδω: http://blog.geekbuying.com/index.ph...ware-released-20150316fix-activation-problem/
Επισης στο ποστ μου #618 μην το επιχειρεσετε να βαλετε το firmware απο το Χ7S θα παθετε BRICK δοκιμαστηκε απο τον
kyrie στο freaktab http://freaktab.com/forum/tv-player...248-new-dual-boot-pipo-x7?p=494685#post494685

ήρθε επιτέλους και το δικό μου ( για φίλο) μετά από 18 μέρες αναμονής στο τελωνείο Θεσσαλονίκης όπου φορολογήθηκε με 30 + 12 τα μεταφορικά . Δηλαδή 42 καπέλο . Έπαιξα μαζί του καμιά 3 - 4 ώρες , σεταρισμα , update κλπ και δεν παρατήρησα τίποτα περίεργο απ αυτά που λέτε. Αύριο θα το δώσω στον κάτοχο του. Εγώ εχω πάρει πριν 3 μήνες ένα VOYO Mini PC και ειμαι απόλυτα ικανοποιημενος

Απάντηση: Re: Pipo X7

ναι , κι απ οτι ακούω περνάνε ολα πλέον και οτι στοιχίζει πάνω απο 40 το φορολογούν . Θα γίνουμε ΚΡΑΤΟΣ επιτέλους. Έχω κι ενα android box που ειναι παρκαρισμένο κι αυτο στο τελωνείο εδω και αρκετές μέρες .

Μένω Αθήνα και μόλις παρέλαβα 2 μαύρα pipo συνολικής αξίας περίπου 220 ευρώ. ΔΕΝ χρεωθήκα τίποτα ούτε πέρασαν τελωνείο.

Συνεχίζω να πιστεύω πως αυτή η χώρα δεν λειτουργεί και είναι μια κατάσταση που δεν θα διορθωθεί ποτέ. Απλά πήγε ένας εξυπνάκιας στο τελωνείο Θεσσαλονίκης και βαράει εκεί. Αν λειτουργούσε αυτό το κράτος θα υπήρχε κανονισμός για ολα τα πακέτα σε ΟΛΗ τη χώρα.

Συγγνώμη που σας απογοητεύω αλλά αν διαβάσετε στο forum του myphone στο νήμα για τις παραλαβές από Κίνα θα διαπιστώσετε και μόνοι σας το μπάχαλο που βασιλεύει στο κράτος αυτό...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης να επισημάνω κάτι που διαπίστωσα σχετικά με το περιβόητο χάσιμο του δικτύου όταν δεν υπάρχει HDMI. Τα 2 νέα κουτάκια που παρέλαβα έχουν το πρόβλημα και είναι μαύρα. Το πρώτο που είχα πάρει πριν κανα 2μηνο δεν το είχε το πρόβλημα και ήταν ασημί. Δεν ξέρω αν έχει σχέση απλά το αναφέρω.

Επίσης το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται και στα windows 10. Το ασημί pipo ΔΕΝ έχει πρόβλημα πουθενά άρα το πρόβλημα είναι hardware. Θα δοκιμάσω και με μεγαλύτερο τροφοδοτικό 3Α όταν έχω για να δω αν ξεπερνιεται.

τον Μάρτιο έφτασε νομίζω; Τέλος Φεβρουαρίου; Με 1.3 πλακέτα...τότε που ήρθαν των περισσότερων ήρθε και εμένα...

τον Μάρτιο έφτασε νομίζω; Τέλος Φεβρουαρίου; Με 1.3 πλακέτα...τότε που ήρθαν των περισσότερων ήρθε και εμένα...

Τότε ήρθε και μένα το πρώτο το ασημί χωρίς το πρόβλημα. Μάλλον η προβληματική παρτίδα ήταν στις παραλαβές τέλος Μαρτίου/Απριλίου και μετά...

Κι εγώ εκεί το εντοπίζω. Η παρτίδα που έφτασε Ευρώπη από Μάρτιο και μετά έχει το θεματάκι. Ευτυχώς έχει βρεθεί λύση με software. Κάποιοι αναφέρουν ότι με καλό τροφοδοτικό 3A λύνεται. Αν κάποιος μπορεί να δοκιμάσει, θα βοηθούσε.

Κι εγώ εκεί το εντοπίζω. Η παρτίδα που έφτασε Ευρώπη από Μάρτιο και μετά έχει το θεματάκι. Ευτυχώς έχει βρεθεί λύση με software. Κάποιοι αναφέρουν ότι με καλό τροφοδοτικό 3A λύνεται. Αν κάποιος μπορεί να δοκιμάσει, θα βοηθούσε.

Δεν γίνεται να δοκιμαστεί! Μάλλον να το πω διαφορετικά. Γίνεται αλλά πρέπει να κόψω καλώδιο και να το συνδέσω στο στοκ καλώδιο του φορτιστή που έρχεται με το pipo. Ο λόγος?

Το DC barrel 5.1mm που μπαίνει πίσω απ'το pipo είναι διαφορετικό απ'τα άλλα 5.1mm που υπάρχουν! Φοβερό? Αν τα μετρήσετε είναι όλα 5.1mm στο πάχος αλλά το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Είναι στο πάχος της "βελόνας" υποδοχής του pipo. Είναι πιο παχιά απ´τις άλλες όλες της αγοράς, οπότε και η τρύπα του βύσματος του pipo είναι πιο μεγάλη. Άρα πήγα να δοκιμάσω ένα φορτιστή απο ένα σκληρό 12V 5Α και δεν μπαίνει ενώ είναι το ίδιο βύσμα εξωτερικά. Κοίταξα και άλλα 3-4 που είχα και είναι όλα με μικρότερες τρύπες εσωτερικά.

Δεν θα μπώ στην διαδικασία να κόβω και να ράβω καλώδια. Αν το τρέξω headless θα κάνω την διαδικασία που έχει αναφερθεί ή θα πάρω ένα usb->ethernet giga connector να ξεμπερδεύω.

Και θα ξαναπώ: Είναι απίστευτοί αυτοί οι κινέζοι!

Μια λεπτομέρεια, εφόσον έχω nl tracking number, μου το φέρνουν σαν συστημένο η το πετάνε στην πόρτα?

Λογικά θα σου αφήσουν χαρτάκι για να το παραλάβεις από το Ταχυδρομείο...

Δεν γίνεται να δοκιμαστεί! Μάλλον να το πω διαφορετικά. Γίνεται αλλά πρέπει να κόψω καλώδιο και να το συνδέσω στο στοκ καλώδιο του φορτιστή που έρχεται με το pipo. Ο λόγος?

Το DC barrel 5.1mm που μπαίνει πίσω απ'το pipo είναι διαφορετικό απ'τα άλλα 5.1mm που υπάρχουν! Φοβερό? Αν τα μετρήσετε είναι όλα 5.1mm στο πάχος αλλά το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Είναι στο πάχος της "βελόνας" υποδοχής του pipo. Είναι πιο παχιά απ´τις άλλες όλες της αγοράς, οπότε και η τρύπα του βύσματος του pipo είναι πιο μεγάλη. Άρα πήγα να δοκιμάσω ένα φορτιστή απο ένα σκληρό 12V 5Α και δεν μπαίνει ενώ είναι το ίδιο βύσμα εξωτερικά. Κοίταξα και άλλα 3-4 που είχα και είναι όλα με μικρότερες τρύπες εσωτερικά.

Δεν θα μπώ στην διαδικασία να κόβω και να ράβω καλώδια. Αν το τρέξω headless θα κάνω την διαδικασία που έχει αναφερθεί ή θα πάρω ένα usb->ethernet giga connector να ξεμπερδεύω.

Και θα ξαναπώ: Είναι απίστευτοί αυτοί οι κινέζοι!

Βασικά δεν υπάρχει κάτι περίεργο. 5.5 x 2.5 είναι είναι ο connector. Είχα ένα παλαιότερο τροφοδοτικό που άλλαζαν τα connector-άκια κι έκανα μια δοκιμή.

Βασικά δεν υπάρχει κάτι περίεργο. 5.5 x 2.5 είναι είναι ο connector. Είχα ένα παλαιότερο τροφοδοτικό που άλλαζαν τα connector-άκια κι έκανα μια δοκιμή.

Ναι μάλλον έχεις δίκιο απλά είναι λίγο πιο σπάνιο και τα τροφοδοτικά που υπάρχουν στο internet για αγορά δεν αναγράφουν όλα τις ακριβές διαστάσεις του connector.

Τι έδειξε η δοκιμή σου? Τι τροφοδοτικό χρησιμοποίησες?