Pipo X7

εχετε δικιο. δεν με αφηνει για αγορα θα περιμενω μια εβδομαδα να ανοιξουν οι τραπεζες....

ουτε μ αυτο ξεκιναει αυτοματα... μαλλον ειναι καμια ασυμβατοττητα με τα windows 10. δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει,οπως και να χει ευχαριστω

Απάντηση: Re: Pipo X7

Σε ενα intel nuc ειχα παρομοιο θεμα με cpu σχεδον συνεχεια κοντα στο 40%,ηταν bug στο windows update .Googlαρε το και με απλες εντολες απο cmd παραθυρο λυθηκε το προβλημα.

Και πως μπορω να το κάνω αυτο φίλε μου αν μπορείς να με βοηθήσεις
Πως το ψάχνω κ τι κατεβάζω
Ακομα κ μετά την εγκατάσταση εκ νέου ,συνεχίζω να εχω καποια θεματάκια με την cpu

Παιδια άλλη μια απορία όπως εχω αναφέρει εχω στην TV μου στις 3 εισόδους hdmi 3 συσκευές με ίδια kodi 14.2 σε διαφορετικές πλατφόρμες
Το pipo x7 windows 8.1, rasp pi2 openelec , minix x8-h android...
Επειδη το πιπο θα ειναι κ κατεβαστηρι ( του εχω βάλει κ μια καρτούλα 32 giga) συνδέονται κ τα 3 με Ethernet στο ίδιο router,
Πως εγώ θα "δω" απο το rasp η το μινιξ αυτο που εχω κατεβάσει στο πιπο ώστε να το παίξω στο αντίστοιχο kodi
Γίνεται ; Και αν ναι πως με απλα λογάκια για να μπορω να το καταλάβω
Σας ευχαριστω κ παλι

μονο ελληνικους εχω και τωρα που γραφω δεν δουλευει ουτε στο zidoo...να υποθεσω πως εχει προβλημα η υπηρεσια

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύ
το προβλημα παρουσιαζεται μονο στις σειρες,στις ταινιεσ λειτουργει μια χαρα
Εχθες το αντιμετωπισα και εγω σε μια σειρα και κατεληξα στο συμπερασμα οτι δεν φταιει η υπηρεσια αλλα οταν υπαρχει μεγαλο πληθος υποτιτλων
απο το επεισοδιο στη προκειμενη περιπτωση 5 σελιδες υποτιτλων εκανε σχεδον 3 λεπτα να δωσει τους υποτιτλους.

Παιδια άλλη μια απορία όπως εχω αναφέρει εχω στην TV μου στις 3 εισόδους hdmi 3 συσκευές με ίδια kodi 14.2 σε διαφορετικές πλατφόρμες
Επειδη το πιπο θα ειναι κ κατεβαστηρι ( του εχω βάλει κ μια καρτούλα 32 giga) συνδέονται κ τα 3 με Ethernet στο ίδιο router,
Πως εγώ θα "δω" απο το rasp η το μινιξ αυτο που εχω κατεβάσει στο πιπο ώστε να το παίξω στο αντίστοιχο kodi
Σας ευχαριστω κ παλι

Καποιος παιδια που να γνωρίζει;

Χτες και προχτές είδα 3 ταινίες απο το pipo. 2 την Τετάρτη την μια μετά την άλλη και άλλη μια χτες. Μέγιστη θερμοκρασία που έπιασε 70C και μετά που άρχισε να διαχέεται η θερμοκρασία στο αλουμινένιο κουτί υποχώρησε στους 60 περίπου. Οι ταινίες 16GB η κάθε μια, παίξανε χωρίς κολλήματα και σκαλώματα μέσω του ethernet με kodi.

Δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος!

Re: Απάντηση: Pipo X7

Σας ευχαριστω κ παλι

Πολύ απλά θα κάνεις κοινόχρηστο τον φάκελο που θα αποθηκεύονται τα τορεντς σου

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pipo X7

Πολύ απλά θα κάνεις κοινόχρηστο τον φάκελο που θα αποθηκεύονται τα τορεντς σου

Ευχαριστω για την απάντηση το θεμα ειναι πως το κάνω αυτο στο πιπο κ μετά πως μέσω xbmc το κάνω στο rasp και στο μινιξ,δηλ πως θα βλέπουν αυτο τον φακελο

Ναι εχει βγει δικαίωμα αναβάθμισης στα 10 σε μενα εχει ερθει μετα απο αναβαθμιση πριν 2 μερες.

To εχω το μηχανακι ανα μηνα,ε ειναι απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει,τρεχει αψογα οτι ταινιες και να βαλω,ειτε απο σκληρο,ειτε απο το net,χωρις κολληματα σκαλωματα κτλ χαριτωμενα.Μονο το nova go δεν μπορω να φτιαξω ακομα,αλλα δεν πολυασχοληθηκα ειναι η αληθεια.....
Αψογο το μηχανακι λοιπον,συστηνεται ανεπιφυλακτα προς ολους!!!!

Χθες για πρώτη φορά μετά από την αγορά του είχα θεματάκι. Εκεί που έπαιζα μέσω δικτύου ένα MKV, η εικόνα πάγωσε ενώ οι υπότιτλοι συνέχιζαν να τρέχουν. Βγαίνω από το Kodi, κοιτάω δεν είχε δίκτυο. Μετά από ένα restart μου έκανε το γνωστό κουλό που βλέπει ασύρματο και μετά από ένα ακόμη, είδε δίκτυο. Γενικώς η υλοποίηση του δικτύου μέσω USB είναι το μόνο αρνητικό που έχω δει στο μηχανάκι.

Χθες για πρώτη φορά μετά από την αγορά του είχα θεματάκι. Εκεί που έπαιζα μέσω δικτύου ένα MKV, η εικόνα πάγωσε ενώ οι υπότιτλοι συνέχιζαν να τρέχουν. Βγαίνω από το Kodi, κοιτάω δεν είχε δίκτυο. Μετά από ένα restart μου έκανε το γνωστό κουλό που βλέπει ασύρματο και μετά από ένα ακόμη, είδε δίκτυο. Γενικώς η υλοποίηση του δικτύου μέσω USB είναι το μόνο αρνητικό που έχω δει στο μηχανάκι.
Καθε σοβαρο μηχανακι που σεβεται τα κυκλωματα του το κανει αυτο μια στις τοσες............:worshippy:

Σε καποιες φασεις στο πιπο κολλάει το συμπαν κ ας ειναι στην αναμονή,εχει καποιος αναλογη εμπειρία;

Καθε σοβαρο μηχανακι που σεβεται τα κυκλωματα του το κανει αυτο μια στις τοσες............:worshippy:

Για 80 ευρώ που το πήραμε αυτό δεν είναι τίποτε. Εδώ δίνεις 500+ κι έχεις θέματα, όπως το λες δηλαδή.

Εμένα δεν κάνει τίποτα το πιπο. Δουλεύει απροβλημάτιστα. Βέβαια το ανοίγω για να δω ταινία και μετά το ξανακλείσω.

Και σε μεανα εχει τύχη αυτο αρκετές φορές!μετα από κανα δυο restart στρώνει.