Σε ενα intel nuc ειχα παρομοιο θεμα με cpu σχεδον συνεχεια κοντα στο 40%,ηταν bug στο windows update .Googlαρε το και με απλες εντολες απο cmd παραθυρο λυθηκε το προβλημα.
Εχθες το αντιμετωπισα και εγω σε μια σειρα και κατεληξα στο συμπερασμα οτι δεν φταιει η υπηρεσια αλλα οταν υπαρχει μεγαλο πληθος υποτιτλωνμονο ελληνικους εχω και τωρα που γραφω δεν δουλευει ουτε στο zidoo...να υποθεσω πως εχει προβλημα η υπηρεσια
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύτο προβλημα παρουσιαζεται μονο στις σειρες,στις ταινιεσ λειτουργει μια χαρα
Παιδια άλλη μια απορία όπως εχω αναφέρει εχω στην TV μου στις 3 εισόδους hdmi 3 συσκευές με ίδια kodi 14.2 σε διαφορετικές πλατφόρμες
Το pipo x7 windows 8.1, rasp pi2 openelec , minix x8-h android...
Επειδη το πιπο θα ειναι κ κατεβαστηρι ( του εχω βάλει κ μια καρτούλα 32 giga) συνδέονται κ τα 3 με Ethernet στο ίδιο router,
Πως εγώ θα "δω" απο το rasp η το μινιξ αυτο που εχω κατεβάσει στο πιπο ώστε να το παίξω στο αντίστοιχο kodi
Γίνεται ; Και αν ναι πως με απλα λογάκια για να μπορω να το καταλάβω
Σας ευχαριστω κ παλι
Παιδια άλλη μια απορία όπως εχω αναφέρει εχω στην TV μου στις 3 εισόδους hdmi 3 συσκευές με ίδια kodi 14.2 σε διαφορετικές πλατφόρμες
Το pipo x7 windows 8.1, rasp pi2 openelec , minix x8-h android...
Επειδη το πιπο θα ειναι κ κατεβαστηρι ( του εχω βάλει κ μια καρτούλα 32 giga) συνδέονται κ τα 3 με Ethernet στο ίδιο router,
Πως εγώ θα "δω" απο το rasp η το μινιξ αυτο που εχω κατεβάσει στο πιπο ώστε να το παίξω στο αντίστοιχο kodi
Γίνεται ; Και αν ναι πως με απλα λογάκια για να μπορω να το καταλάβω
Σας ευχαριστω κ παλι
Πολύ απλά θα κάνεις κοινόχρηστο τον φάκελο που θα αποθηκεύονται τα τορεντς σου
Καθε σοβαρο μηχανακι που σεβεται τα κυκλωματα του το κανει αυτο μια στις τοσες............:worshippy:Χθες για πρώτη φορά μετά από την αγορά του είχα θεματάκι. Εκεί που έπαιζα μέσω δικτύου ένα MKV, η εικόνα πάγωσε ενώ οι υπότιτλοι συνέχιζαν να τρέχουν. Βγαίνω από το Kodi, κοιτάω δεν είχε δίκτυο. Μετά από ένα restart μου έκανε το γνωστό κουλό που βλέπει ασύρματο και μετά από ένα ακόμη, είδε δίκτυο. Γενικώς η υλοποίηση του δικτύου μέσω USB είναι το μόνο αρνητικό που έχω δει στο μηχανάκι.
Καθε σοβαρο μηχανακι που σεβεται τα κυκλωματα του το κανει αυτο μια στις τοσες............:worshippy:
Χθες για πρώτη φορά μετά από την αγορά του είχα θεματάκι. Εκεί που έπαιζα μέσω δικτύου ένα MKV, η εικόνα πάγωσε ενώ οι υπότιτλοι συνέχιζαν να τρέχουν. Βγαίνω από το Kodi, κοιτάω δεν είχε δίκτυο. Μετά από ένα restart μου έκανε το γνωστό κουλό που βλέπει ασύρματο και μετά από ένα ακόμη, είδε δίκτυο. Γενικώς η υλοποίηση του δικτύου μέσω USB είναι το μόνο αρνητικό που έχω δει στο μηχανάκι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.