piracy

Re: Απάντηση: piracy

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω,χρόνια νόμιμος συνδρομητής της νόβα,γιατί με θεωρούν εν δυνάμει πειρατή αν έχω δικό μου δέκτη!Γιατί δεν μπορώ να δω τα HD κανάλια?

Μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.

Game over. Τα HD καναλια ειναι πλεον διαθεσιμα και στα γνωστα λημερια των CS.

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!!!

Επόμενο δεν είναι? Όταν σέρνεις τους έρμους τηλεθεατές-συνδρομητές επί τετράμηνο με μία κλασική πιλοτική φάση, προσφέρεις λίγα πράγματα για πολλά-πολλά-πολλά λεφτά τότε ωθείς στην -κατά τα άλλα ανεπίτρεπτη- πειρατεία. Το ερώτημα τώρα είναι: θα σκαρφιστείς νέα μέτρα που θα πλήξουν ακόμη περισσότερο τους εν δυνάμει συνδρομητές σου? Μία σύνδεση με router για online έλεγχο του τι κάνει η κάρτα, ο δέκτης, ο τηλεθεατής τους έμεινε...

Καλά κρασιά και στην υγεία μας!

Ότι και να λέμε και 20 ευρώ να το είχαν το πακέτο η πειρατεία θα υπήρχε.... οπότε τσάμπα κουβέντες κάνουμε...

Και μην ξαναλέμε τα ίδια, είναι εταιρεία, κοστολογεί το προϊόν της "τόσο", αν θέλουμε το αγοράζουμε..... δεν μας υποχρεώνει κανένας..

οι δράκουλες πίνουν το αίμα της νοβας, για πόσο όμως ακόμα είναι το θέμα, γιατί όταν αποφασίσουν να γυρίσουν όλες τις κάρτες σε καππα, πάπαλα ο δράκουλας..
Κι όμως, το ίδιο πίστευαν και πριν. Ότι μόλις γυρίσουν όλες τις κάρτες v2 και v4, θα έληγε το θέμα πειρατεία μέσω έξυπνων καρτών. Και δε χρειάστηκαν παρά 4-5 μήνες για να έχουμε πάλι το ίδιο. Η νέα τρύπα φαίνεται να είναι στις κάρτες epsilon. Μιλάμε για πάνω από 100.000 συνδρομητές με τέτοιες κάρτες, που θεωρητικά μπορούν να αναβαθμιστούν over the air και να λήξει το θέμα χωρίς αλλαγή καρτών. Όμως η διαδικασία κολλάει, και είτε η over the air αναβάθμιση δε μπορεί να γίνει με επιτυχία είτε το πρόβλημα είναι ... τα μαρούλια. Για να αλλάξει 100.000 συνδρομητές σε επόμενη έκδοση του συστήματος, θα πρέπει να πληρωθούν περίπου 2 εκατομμύρια ευρώπουλα στην Irdeto.

Αφού το πάντρεμα δε μπορεί να περιορίσει την πειρατεία, θεωρώ αναγκαίο να δοθεί το δικαίωμα και σε συνδρομητές σκέτης κάρτας να αποκτήσουν πρόσβαση στις υπηρεσίες HD.

Απάντηση: Re: piracy

Αφού το πάντρεμα δε μπορεί να περιορίσει την πειρατεία, θεωρώ αναγκαίο να δοθεί το δικαίωμα και σε συνδρομητές σκέτης κάρτας να αποκτήσουν πρόσβαση στις υπηρεσίες HD.

+1000

Μπά ... Τους έχουν μείνει κι άλλα ... Και όπως μου τιτίβισε ένα πουλάκι, έρχονται σύντομα ...

Αφού γνωρίζεις, γιατί δεν μας λες κι εμάς? Αλλιώς μην το γράφεις καθόλου :ernaehrung004: !

Αφού γνωρίζεις, γιατί δεν μας λες κι εμάς? Αλλιώς μην το γράφεις καθόλου :ernaehrung004: !

Εχω ώς αρχή μου να μην δημοσιεύω λεπτομέρειες για πράγματα που δεν μπορώ να δώ ιδίοις όμμασι ή να αποδείξω ...

Επειδή όμως η πηγή είναι αρκετά αξιόπιστη, και για να προειδοποιήσω όσους απο εδώ ενδέχεται να επηρρεαστούν, το έγραψα, αλλά ασφαλώς χωρίς καμμία άλλη λεπτομέρεια ...

Αλλωστε αν διαβάσεις προσεκτικά τα πόστς του Πάνου (που ξέρει το αντικείμενο καλύτερα απο πολλούς, ακόμα και απο κάποιους που δουλεύουν στη Nova), θα καταλάβεις προς τα πού πάει το πράγμα ;)

Αν λοιπόν πρέπει να είμαι κατηγορούμενος για κάτι, αυτό είναι η διάθεσή μου να κρούσω τον κώδωνα. Και αυτή την κατηγορία, τη δέχομαι μετά χαράς.

Φιλικά (όπως πάντα),

Φίλιππος

αν θέλουμε το αγοράζουμε..... δεν μας υποχρεώνει κανένας..

Μα ΝΑΙ δε σε υποχρεώνει κανείς! Άμα θες να δεις τα ελεύθερα κανάλια που δεν τα πιάνεις καλά, δε σε υποχρεώνει κανείς, να κάτσεις και να τα βλέπεις ασπρόμαυρα με είδωλα και χωρίς ήχο. Άμα θες να δεις ένα ποδοσφαιράκι, δε σε υποχρεώνει κανείς – να μη δεις (τόσο απλό).

Μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.

Ε, μιας και είσαι ντάξει όταν καίγονται και τα χλωρά, να νιώθουμε όλοι όμορφα που μας αναγκάσανε να αγοράσουμε το μούφα δέκτη τους, ενώ άλλοι βλέπουν τα ίδια με δέκτη της αρεσκείας τους.

Τα ιδια και τα ιδια λετε ολοι σας εδω και μηνες. ν2 και ν4 και τα π@π@ρια του ναπολεοντα... και HD και δρακους και σερβιτορους δεν μπορουν να τα βαλουν μαζι τους. 100,000 συνδρομητες τους αλλαζει της καρτες και???? μετα απο κανα 2 μηνες, τσουπ θα ερθει η καμηλα..... 400.000 συνδρομητες εχει αλλα 6.000.000 ειναι τα ανεπισημα. Οποτε ενα πραμα να καταλαβετε ολοι σας:
1)Ειναι τυχαιο η πειρατεια στην εν λογο κυρα?
2)Ειναι τυχαιο οτι τα HD καναλια, τα βλεπει και η Μαρια απο την αλασκα?
3)Ειναι τυχαιο οτι υπαρχουν και δεκτες που κανουν διαζυγια?
4)Ειναι τυχαιο οτι εκει στα γραφεια της ολοι μερα κανουν διαφορα τεστ, και ειναι ενα βημα μπροστα απο ολους?
5)Αν ολα τα παραπανω ειναι τυχαια!!!!! ε, τοτε κατι δεν πα καλα με την μαρμαγκα.......
ολα τα παραπανω ειναι μια γνωμη δικια μου, τυχαιο; Δε νομιζω! ολα τα παραπανω μας κανουν στο συνολο 11888........
:marchmellow:

Εχω ώς αρχή μου να μην δημοσιεύω λεπτομέρειες για πράγματα που δεν μπορώ να δώ ιδίοις όμμασι ή να αποδείξω ...

Επειδή όμως η πηγή είναι αρκετά αξιόπιστη, και για να προειδοποιήσω όσους απο εδώ ενδέχεται να επηρρεαστούν, το έγραψα, αλλά ασφαλώς χωρίς καμμία άλλη λεπτομέρεια ...

Αλλωστε αν διαβάσεις προσεκτικά τα πόστς του Πάνου (που ξέρει το αντικείμενο καλύτερα απο πολλούς, ακόμα και απο κάποιους που δουλεύουν στη Nova), θα καταλάβεις προς τα πού πάει το πράγμα ;)

Αν λοιπόν πρέπει να είμαι κατηγορούμενος για κάτι, αυτό είναι η διάθεσή μου να κρούσω τον κώδωνα. Και αυτή την κατηγορία, τη δέχομαι μετά χαράς.

Φιλικά (όπως πάντα),

Φίλιππος

Δεν είσαι κατηγορούμενος για τπτ...ίσα-ίσα μάλλον το αντίθετο ισχύει!

Απλά μας ανάβεις ένα (πληροφοριακό και μόνο) φυτίλι και μας αφήνεις στα κρύα του λουτρού!:smash:

technisat;1487928Ε said:
μούφα[/FONT] δέκτη τους, ενώ άλλοι βλέπουν τα ίδια με δέκτη της αρεσκείας τους.

Αν ελεγες βλεπουν προς το παρον τα ιδια με δεκτη της αρεσκιας τους θα ηταν πιο σωστο.

Ας βάλει η νοβα την συνδρομή της στα 20 ευρώ κα θα βγάλει την χασούρα από τις πωλησεις. Τότε τέρμα οι κάρτες, τέρμα το cs, και το πρόβλημα πλέον δεν θα το έχει η νόβα αλλά οι καρτάδες και οι σερβεράδες. Σε μία χώρα που πλήτεται από την ανεργία και τους χαμηλούς μισθούς τα 62 ευρώ το μήνα είναι πάρα πολλά. Στον χρόνο θέλεις πάνω από το 1/10 του βασικού μισθού σου, δεν βγαίνει. Εκτός και αν η νόβα θέλει τις συνδρομές από τα καταστήματα και για τον απλό κόσμο τα παίρνει από τις κάρτες...δώσε μια για την γάτα, λίγα για τον τιτάνα, λίγα για τον δράκο..μαζεύονται και από εκέι...νομίζω καταλάβατε τι θέλω να πω.

Yperion;1488117
Το προς το παρόν που λες το είπε άλλο μέλος, και ήτανε μερικούς μήνες πριν ...

Ας βάλει η νοβα την συνδρομή της στα 20 ευρώ κα θα βγάλει την χασούρα από τις πωλησεις

είναι δυνατόν τώρα να κατέβει στα επίπεδα tring κ.α., πρέπει να ‛ναι επίπεδo SKY κλπ

suzakias
4)..
5)...
5+)
Κανουμε μια ερωτηση σε μια αρμοδια αρχη οπως παραδειγμα ΕΕΤΤ
Το αποτελεσμα;
τυχαίο; :beatnik2:

Last edited:

.... 400.000 συνδρομητες εχει αλλα 6.000.000 ειναι τα ανεπισημα.

6 εκατομμύρια δεν είναι όλες οι ελληνικές οικογένειες, εντός και εκτός Ελλάδος.

Ας βάλει η νοβα την συνδρομή της στα 20 ευρώ κα θα βγάλει την χασούρα από τις πωλησεις. Τότε τέρμα οι κάρτες, τέρμα το cs, και το πρόβλημα πλέον δεν θα το έχει η νόβα αλλά οι καρτάδες και οι σερβεράδες. Σε μία χώρα που πλήτεται από την ανεργία και τους χαμηλούς μισθούς τα 62 ευρώ το μήνα είναι πάρα πολλά. Στον χρόνο θέλεις πάνω από το 1/10 του βασικού μισθού σου, δεν βγαίνει. Εκτός και αν η νόβα θέλει τις συνδρομές από τα καταστήματα και για τον απλό κόσμο τα παίρνει από τις κάρτες...δώσε μια για την γάτα, λίγα για τον τιτάνα, λίγα για τον δράκο..μαζεύονται και από εκέι...νομίζω καταλάβατε τι θέλω να πω.

Η ίδια λάθος λογική ξανά και ξανά. Για να ρίξει την τιμή στο 1/3 σημαίνει πως θα πρέπει να τριπλασιάσει τους συνδρομητές για να μην έχει χασούρα. Δηλαδή από 380.000 που έχει τώρα να φτάσει στο 1.200.000 . Αυτά είναι νούμερα που είναι αδύνατο να υπάρξουν στην Ελλάδα. Εδώ ολόκληρο Sky Γερμανίας και έχει μόλις 2,5 εκατομμύρια συνδρομητές, και θα έχει η Nova 1,2 εκατομμύρια;