Pirates of the Caribbean 3 [Blu-Ray 2-Discs]

17 June 2006
25,399
Αθήνα
To είχα κάνει προπαραγγελία και μου ήρθε χτες από το play.

Επαθα μια μικρή ψυχρολουσία βλέποντας στο οπισθόφυλλο να αναγράφει ότι η εικόνα είναι 16:9/1.85:1 !!!

Εννοείται ότι το έβαλα κατευθείαν και ευτυχώς πρόκειται για τυπογραφικό λάθος.

Tip: Η αρχή του δεύτερου chapter όπου κάνει ένα panning η κάμερα από ψηλά και δείχνει την κρυφή πόλη στο λιμάνι το βράδυ, θα είναι η νέα σκηνή αναφοράς για κίνηση και contrast.....

Υπόψιν έχει και DTS. :SFGSFGSF:

3439885x.jpg

Υ.Γ. Δεν πιστεύω να ρωτήσει κανένας αν έχει ελληνικά.....να μην την κάνατε κοπάνα από τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών, να μαθαίνατε ξένες γλώσσες καλά.

Απάντηση: Pirates 3 - Bluray 2 discs

να υποθεσω οτι τα :
ψαρι γλωσσα
και η γλωσσα της πεθερας
πιανονται ως ξενες γλωσσες

Re: Pirates 3 - Bluray 2 discs

Απ' ότι φαίνεται το τυπογραφείο τα έκανε μούσκεμα με τα specs..

Το είδα και εγώ χτες το βράδυ, και έχει δίκιο ο Τάσος για την συγκεκριμένη σκηνή στο δεύτερο chapter. Πήγα να πετάξω τον 7700 μου..

Εννοεί πραγματικά Ελληνικό μαγαζί που θα το φέρει για αγορά :)

ΥΓ
Εγώ δεν κατάλαβα βέβαια αυτό που είπατε για την κίνηση... με δεδομένο ότι όλες οι ταινίες είναι 24fps, υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που μπορεί να γίνει για αυτό από το mastering ?

Οχι, απλά πρέπει η τηλεόρασή σου ή ο προβολέας σου να υποστηρίζει 24fps για να δεις ομαλή κίνηση. Εννοείται και η πηγή σου το ίδιο.

Αμάν ρε Τάσο βιάστηκες . Από σήμερα η ίδια ακριβός έκδοση και με Ελλ.. υπ/λους παίζει από σήμερα στην αγορά μας. Μάλιστα κατά περίεργο τρόπο με τιμή 24,99

Και που να δείτε τι σας ετοιμάζω για την πρωταπριλιά :flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Pirates 3 - Bluray 2 discs

στην πανεπιστημιου το εχουν ολοι

ποιο καταστημα ειναι στην πανεπιστημιου?

τελεια... θα κατεβω στην πανεπιστημιου να ψαχνω τα βιντεαδικα ενα ενα...

Last edited:

το PMW που πηρα τωρα μου ειπε οτι θα φερει μονο οτι βγαζει η σονυ η τελος παντων ο,τι εχει ελληνικα...

αρα παμε αλλου...