Πιστεύετε στις προλήψεις?

Ωπ ωραιο το γατακι σου chriss :)

Και γω τα βρισκω χαριτωμενα ακομη και τα μαυρα. Δε μου κανανε πραμα τα καημενα αλλα θα αρχιζω να κατεβαζω καντηλια οποτε βλεπω απο δω και περα :D

Από τον καιρό που υιοθέτησα ένα μαύρο γατάκι το Μάιο, όλα πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Οπότε ναι, πιστεύω στις προλήψεις (από την ανάποδη) :silly:

Γιάννη μην ανησυχείς........

Την 1η φορά που είδα μάυρη γάτα, έφαγα μιά ξεγυρισμένη κλήση επειδη οδηγούσα με 129 χλμ σε δρόμο των 60. (ίδια μέρα)

Την 2η φορά, με απέλυσαν απο την δουλειά μου (ίδια μέρα).

Την 3η όμως κτύπησα φλέβα χρυσού, οπότε απο τότε ψάχνω σαν τρελλός μπας και ξαναδώ καμμία κατάμαυρη γατούλα, αλλά πέφτω μόνο σε γκρί!!!!:grinning-smiley-043

View attachment 121182

Απάντηση: Re: Πιστεύετε στις προλήψεις?

Την δίδυμη αδερφή της που ήταν σχεδόν ολόμαυρη, μου την κλέψανε όταν ήταν περίπου ενός χρόνου.

Από τον καιρό που υιοθέτησα ένα μαύρο γατάκι το Μάιο, όλα πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Οπότε ναι, πιστεύω στις προλήψεις (από την ανάποδη) :silly:

ελα,σου βρηκα τον κλεφτη!

Πιό μαύρος απο τον Ρίκο δεν υπάρχει.
Στην 2η φωτό την ώρα που εξουδετερώνει επιτυχώς έναν εισβολέα (ένα μάντις - αλογάκι της Παναγίας, το μεγαλύτερο (νομίζω) έντομο στην Ελλάδα)

t22 001_resize.JPG

t22 014_resize.JPG

Last edited:
Re: Απάντηση: Πιστεύετε στις προλήψεις?

(ένα μάντις - αλογάκι της Παναγίας, το μεγαλύτερο (νομίζω) έντομο στην Ελλάδα)

Νομίζεις. :p

Για να καταλάβεις το μέγεθος, δες πόσο πιάνει μία λάμπα σε κάθε δοκό.
Αυτό θα έπαιρνε το γατί να το φάει στη φωλιά του!

20130530_142358.jpg

Ε, αν σκεφτείς ότι το είδα από απόσταση τουλάχιστον 10 μέτρων και μέσα από παράθυρο, ήταν λίγο μεγάλο.
Μέσα στην Αθήνα τουλάχιστον, δεν έχω πετύχει κάτι τέτοιο ξανά.

Και μετά μιλάμε για γάτες. :p

Λιβελούλη είναι (το ελικοπτεράκι που λέμε).
Οκ έχω δει και σαρανταποδαρούσα 30 πόντους, αλλά σε ιπτάμενα, αυτα τα 2 είναι μάλλον τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα.
Το πρόβλημα με τον Ρίκο είναι οτι το βραδυ γύρω απο το σπίτι πρέπει να έχω φακό γιατί μπλέκει συνέχεια στα πόδια μου. Είναι αόρατος.

Last edited:
Παντως, αν για οποιοδηποτε λογο, ο ασπρος σκυλος ηταν σημαδι καλοτυχιας
τοτε δεν θα ενδιεφερε κανεναν ποσες μαυρες γατες ειδε !!!

Ενας ασπρος σκυλος .... αρκει ... :proud:

Retriever.jpg

Δεν πα να χω δει διακοσιες μαυρες γατες .... εχει φτιαξει η μερα μου :p

Το ξερω οτι θα ασχημονησουν οι γατοφιλοι
(ο σκυλος ειναι βλακας, μπουνταλας, εξαρτημενος, κλπ)

Δεν μου καιγεται καρφι ! :proud:

Είναι απλό βρε... τα μαύρα γατάκια δεν τα υιοθετούν τόσο εύκολα όσο τα υπόλοιπα (πολύ κακώς).
Για αυτό και πολλά αδέσποτα είναι μαύρα.
Παρεπιπτόντως τα μαύρα με άσπρη κοιλίτσα τα λένε tuxedo.
Σαν τη δική μου.
Sittin' here being beautiful by Chris Brn, on Flickr

Την δίδυμη αδερφή της που ήταν σχεδόν ολόμαυρη, μου την κλέψανε όταν ήταν περίπου ενός χρόνου.

Ωραιο μαναρακι Χρηστο. Να το χαιρεσαι! Μου εχει ληψει απιστευτα ενα γατι, αλλα δεν προβλεπετε στο συμβολαιο του ενοικιου. Ασε που πονεσε τοσο πολυ οταν πεθανε ο Σιαμεζος μου. Ευτυχως που υιοθετησε τη μανα μου στα γεννεθλια της ενα αδεσποτο 40 ημερων γατακι στο χωριο (και το πηρανε στο σπιτι) κι εχω κατι να ζουλαω οποτε ερχομαι Ελλαδα

Έτσι που το πάτε, σε αυτό το νήμα ο MSTR θα δει τόσες μαύρες γάτες όσες δεν έχει δει όλο αυτό τον καιρό! :flipout: