Πιστολι Σιλικονης

billytsik

Senior Member
2 January 2009
361
Internet
Έχει να προτείνει κάποιος κάποιο πιστόλι σιλικόνης ?
Η χρήση θα είναι καθαρά περιστασιακή (να κολληθεί κανένα καλώδιο στα ντουλάπια , καμία κολλήσει σε παιδικό παιχνίδι.
Βλέπω σε αυτά https://www.skroutz.gr/c/952/kollit...html?from=catspan&keyphrase=πιστολι+σιλικονης

αλλά οι τιμές είναι πραγματικά ότι νάνε και έχω χαθεί!

αυτο που λεει ο φιλος Νεκταριος ειναι αρκετα καλο για τη χρηση που το θελεις
εγω εχω ενα της stanley δεν εχω προβλημα μεχρι τωρα

απλα να ξερεις και εγω για περιστασιακη χρηση το πηρα αλλα σιγα σιγα ολο και το χρησιμοποιουσα περισσοτερο
ειχα παρει ενα φτηνιαρικο αλλα ετρεχε η κολλα,μια απελπισια ηταν το ολο θεμα,μετα πηρα ενα της stanley το Stanley 6-GR100 Dualmelt Pro

και ησυχασα

Οκ, μιας που το Dualmelt Pro είναι κομμάτι ακριβότερο θα πάρω το STEINEL.
Το έχει και κοντά στο σπίτι μου ο Καφκάς.
Ευχαριστώ παίδες.

Εδω εισαι για να μην ξανασχοληθεις.
http://www.kafkas.gr/proionta/ergal...s-glue-matic-3002_86206/?affid=4&skuId=149955

Εχω δυο και παω για τριτο.
Ενα σε καθε σπιτι.

Neκτάριε αυτό πού έχουμε από τά Alex-pak ,σέ σχέση μέ τό Steinel πώς τά συγκρίνεις ?
Γιατί από τότε έχω ησυχάση από θέμα πιστόλι θερμοσιλικόνης,ότι μασούρι θερμο-σιλικόνης καί να βάλω σκληρή-μαλακή τίς λυώνει γιά πλάκα σχεδόν αμέσως,δέν τού αντιστέκεται τίποτα.

Απάντηση: Re: Πιστολι Σιλικονης

Η κολα μετραει,πιστολι παρε ότι θελεις...

Μπαααα, έχουμε δει πιστόλια να μπορείς να τα ακουμπήσεις οταν ζεσταθουν κι άλλα να στάζουν οι κόλλες δίχως να τα αγγίζεις.
Ότι πληρώσεις παίρνεις. Φυσικά δε χρειάζεται να στάξεις ένα σκασμό χρήματα για περιστασιακή χρήση, αλλά άπλα ένα επώνυμο σε λογική τιμή θα δουλέψει άψογα.

Απορίας άξιο γιατί χρησιμοποιείται ο όρος "σιλικόνη", πιστόλια θερμόκολλας είναι.

Οπότε αν κατάλαβα καλά το κυριότερο πρόβλημα με τα φθηνά είναι ότι σταζει η κόλλα. Σωστά?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Έχουν και άλλα προβλήματα τα φθηνά . Το steinel που προτάθηκε το έχω είναι άψογο. Ακόμα πιο φθηνά το έχει το Leroy από τον καυκα.

Επίσης μια μακρυα μύτη που έχει το κέντρο βίδας για το bosch κάνει και σε αυτό αφού είναι το ίδιο πιστόλι. (το λέω γιατί ανάλογα την χρήση ή μακρυά μύτη μπορεί να είναι σωτηρία)

Το είδα ότι στο λεροι το έχει 2 ευρώ φθηνότερο. Δεν πειράζει, ήμουν εχτές εκεί και βαριέμαι να ξανά πάω. Θα πάω καφκα. Η επιλογή της κολλας / ραβδους παίζει κανένα ρόλο ή βάζουμε ότι νανε?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Παίζει ρόλο τι ραβδο θα βάλεις ανάλογα με το τι κολλάς, όλα αυτά στη θεωρία όμως γιατί στην πράξη εγώ τουλάχιστον στην ελληνική αγορά δεν βρίσκω παρα ελάχιστες μάρκες και όχι όλη την σειρά από κάθε μάρκα.

Φθηνή σε μεγάλη ποσότητα έχει το πρακτικερ την Pattex και είναι και σχετικά καλή.

Προσπαθώ να το αλλάξω αλλά δεν ξέρω πως?
Να το κάνω
"Πιστόλι για Θερμοσιλικονη, θερμοκολλα σιλικονης ή θερμοπλαστικό παράγωγο"