ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ PAYPAL.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;

akisnm156

AVClub Enthusiast
1 July 2007
1,012
Καλημέρα.Παρόλο που γενικά είμαι άνθρωπος του αν τα έχω cash τότε αγοράζω, πρίν λίγο καιρό πήρα μια κάρτα National Go VISA της Εθνικής.(Χωρίς συνδρομή για πάντα).Ενδιαφέρομαι να κάνω αγορές από το internet και σκέφτομαι να το κάνω μέσω paypal. Ξέρει κανείς πως γίνεται όλο αυτο το κόλπο; Δίνω τον αριθμό της κάρτας στο site της paypal; Αν κάποιος έχει κάνει κάτι παρόμοιο μπορεί να μου δώσει καμία πληροφορία;

Δημιουργεις εναν λογαριασμο στο paypal. Απο εκει και περα, μπορεις να βαλεις μεσα την πιστωτικη σου και να την εχει αποθηκευμενη ή να την βαζεις απλα καθε φορα που θελεις να κανεις καποια αγορα. Απο εκει και περα, υπαρχουν καταστηματα που υποστηριζουν αγορες μεσω paypal. Με αυτο τον τροπο δεν βαζεις καθολου την πιστωτικη σου καρτα σε αυτα τα sites, αλλα σε παραπεμπει το εν λογω site στο paypal και πληρωνεις μεσω αυτου, για περισσοτερη ασφαλεια. Επισης, εαν δεν κανω λαθος, πρεπει να εχεις και καποιος ειδος "ασφαλειας συναλλαγης" (κατι σαν εγγυηση των χρηματων σου) με αυτο τον τροπο. Πρεπει να διαβασεις τους κανονισμους του paypal για να καταλαβεις τι εννοω. Παντως σιγουρα ειναι ενας παρα πολυ ασφαλης τροπος για να κανεις ηλεκτρονικες συναλλαγες, ισως και ο πιο ασφαλες, μαζι με αυτον του amazon.
-bye-

Last edited:
Σαφώς και θα το ξεζουμίσω το site της paypal. Δηλαδή γίνεται με οποιαδήποτε πιστωτική Visa και να έχει κάποιος. Δεν χρειάζεται να μπλέκω με τράπεζες!!

Απάντηση: Re: ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ PAYPAL.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;

Σαφώς και θα το ξεζουμίσω το site της paypal. Δηλαδή γίνεται με οποιαδήποτε πιστωτική Visa και να έχει κάποιος. Δεν χρειάζεται να μπλέκω με τράπεζες!!

Ακριβώς.

Re: Απάντηση: Re: ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ PAYPAL.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;

Γιατι δεν βγαζεις μια prepaid καρτα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο? Βαζεις οποιο ποσο θελεις μεσα και δεν μπορει να σε χρεωσει κανενας χωρις να το ξερεις.

http://www.prepaidcards.gr/

Μια τετοια καρτα ομως τη δεχονται ''ολα'' τα site του εξωτερικου; (η εστω η πλειοψηφια τους;)