Πιστωτικο απο πλαισιο αξιας 241 ευρω

Status
Not open for further replies.

andreas19

New member
4 May 2010
98
Εχω ενα πιστωτικο απο Πλαισιο αξιας 241ευρω.Μπορειτε να παρετε ο,τι θελετε απο το καταστημα (Υπολογιστη,λαπτοπ,τηλεοραση).
Το δινω στα 200ευρω και εναν καφε κερασμα!
Περιοχη Ιλιον,Αθηνα.
Για να αξιοποιηθει το πιστωτικο πρεπει να παμε μαζι στο μαγαζι που θα κανονισουμε.
Ευχαριστω.

Επειδη εχω δεχθει αρκετα μηνυματα απο παιδια που ειναι εκτος Αθηνας, η κοπελα στο Πλαισιο με ενημερωσε πως το Πιστωτικο μπορει να το χρησιμοποιησει ο καθενας, αρκει να επιδειξει την αστυνομικη του ταυτοτητα.
Αλλα επειδη σου λενε διαφορετικα πραγματα καθε φορα, προτιμω να γινει συναντηση χερι με χερι και να παρετε απευθειας το προιον που θελετε.
Οποιο παιδι -απο Αθηνα- ενδιαφερεται θα τα βρουμε και στην τιμη.
Μην διστασετε να στειλετε. Κριση εχουμε!

6934288062, Ανδρεας.

Last edited:
Εφόσον πρόκειται για πιστωτικό τιμολόγιο, αναφέρεται σε κάποιο ΑΦΜ. Χρήση αυτού του πιστωτικού μπορεί να κάνει ο νόμιμος εκπρόσωπος αυτού του ΑΦΜ και μόνον. Άρα μόνο παρεούλα

Για να το παρουμε απο την αρχη.
Εκανα επιστροφη καποια τονερ που ειχα που ηταν σφραγισμενα.
Τα τονερ ειχαν αγοραστει σε αλλουνου το ονομα.
Επειδη τα παιδια που τα ειχαν αγορασει εχουν κινητικα προβληματα, ρωτησα την κοπελα 3(!) φορες για να μου επιβεβαιωσει οτι εγω ο ιδιος μπορω να παραλαβω ο,τι θελω με το πιστωτικο.
Εγραψε το ονομα μου στο αντιγραφο του πιστωτικου που κρατησε εκεινη στο μαγαζι, και μου απαντησε ΚΑΙ τις 3 φορες οτι κανονικα μπορω να παραλαβω αρκει να εχω αστυνομικη ταυτοτητα μαζι.
Για αυτο και θελω να παμε αν γινεται στο καταστημα Περιστεριου, απο οπου εγινε και η συναλλαγη.

Δεν μπορω να κανω edit οποτε ξαναποσταρω..

**Επειδη αυριο θα παω να χρησιμοποιησω το Πιστωτικο, κανω μια τελευταια προσπαθεια μηπως ενδιαφερεται καποιο παιδι..
Τελικη τιμη 170ευρω. Κερδιζετε δηλαδη 71 ευρω.

Σε πιο Πλαισιο θα πας Ανδρέα ; Σε οποιοδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ;

Ναι σε οποιοδηποτε μπορει να χρησιμοποιηθει, αλλα προτιμω στο Πλαισιο στο Περιστερι απο οπου και εκδοθηκε.

Ουσιαστικα το Πιστωτικο εχει κλεισει, απλα θα περιμενω μεχρι να γινει η συναλλαγη.
Ειναι 6 παιδια που μου εχουν στειλει και θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας.
Ευχαριστω.

Για να το παρουμε απο την αρχη.
Εκανα επιστροφη καποια τονερ που ειχα που ηταν σφραγισμενα.
Τα τονερ ειχαν αγοραστει σε αλλουνου το ονομα.
Επειδη τα παιδια που τα ειχαν αγορασει εχουν κινητικα προβληματα, ρωτησα την κοπελα 3(!) φορες για να μου επιβεβαιωσει οτι εγω ο ιδιος μπορω να παραλαβω ο,τι θελω με το πιστωτικο.
Εγραψε το ονομα μου στο αντιγραφο του πιστωτικου που κρατησε εκεινη στο μαγαζι, και μου απαντησε ΚΑΙ τις 3 φορες οτι κανονικα μπορω να παραλαβω αρκει να εχω αστυνομικη ταυτοτητα μαζι.
Για αυτο και θελω να παμε αν γινεται στο καταστημα Περιστεριου, απο οπου εγινε και η συναλλαγη.

Θεώρησα πως επρόκειτο για πιστωτικό τιμολόγιο και προφανώς έκανα λάθος. Καλή πώληση!

Θεώρησα πως επρόκειτο για πιστωτικό τιμολόγιο και προφανώς έκανα λάθος. Καλή πώληση!
Και ομως, καλα καταλαβες!
Πιστωτικο τιμολογιο ηταν..
Η συναλλαγη εγινε πριν 2 ωρες περιπου χωρις κανενα απολυτως προβλημα!
Το μονο που μου ζητησαν ηταν η αστυνομικη μου ταυτοτητα και φυσικα το πιστωτικο.Τιποτα αλλο..
Να κλεισει παρακαλω!

Status
Not open for further replies.