Πιθανό πρόβλημα με Philips 26" HD Ready DVB-T

ultrex

New member
1 January 2011
7
Γεια σας και καλή χρονιά!Πριν από μερικές μέρες αγόρασα μια Philips 26" HD Ready DVB-T και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της (ειδικά την πρώτη μέρα) παρατήρησα το εξής:κατά άτακτα χρονικά διαστήματα που κυμαίνονταν απο 20 λεπτά έως κάποιες ώρες η εικόνα γινόταν λίγο πιο "σκοτεινή" για ένα περίπου δευτερόλεπτο και επανερχόταν.Το παρατήρησα ακόμη και σε teletext mode!Θα ήθελα να μου πείτε τι μπορεί να συμβαίνει και αν πρέπει να την επιστρέψω στο κατάστημα ή οτιδήποτε άλλο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
ultrex.
 
Καλημέρα και καλή χρονιά. Δες αν υπάρχει ενεργοποιημένη κάποια λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, απενεργοποίησέ την και τσέκαρε αν έχεις το ίδιο πρόβλημα. Αν ναι επικοινώνησε με το κατάστημα και πες τους το πρόβλημα σου, απ'τη στιγμή που υπάρχει εγγύηση μην ανησυχείς. Θα βοηθούσε βέβαια αν έγραφες και το μοντέλο της TV. Δυστυχώς δε μπορώ να βοηθήσω περισσότερο.
 
Από όσο μπορώ να καταλάβω παρεμβαίνει το global dimming.Ανάλογα με την εικόνα που απεικονίζεται μεταβάλλεται και ο φωτισμός.Για την ακρίβεια ο λόγος της αντίθεσης μεταβάλλεται.
 
Ευχαριστώ πολύ όλους σας.Έχει κανείς σας υπ'όψιν του αν αξίζει ως τηλεόραση;Ευχαριστώ.
ultrex
 
Όπως είπαν τα παιδιά, δες τις ρυθμίσεις της αυτόματης μείωσης φωτισμού.
Για το αν αξίζει... εσένα σου αρέσει? Έχεις την ποιότητα εικόνας που θα ήθελες? Αν ναι, ξέχνα τι λέμε όλοι εμείς και κοίτα να την χαρείς! :a0210:
 
Επανέρχομαι μετά από αρκετό καιρό για να ρωτήσω κάτι ακόμη.Όταν συνδέω κάποιο dvd player ή τον αποκωδικοποιητή του connx-tv μέσω hdmi,παρατηρώ ότι δεν λειτουργεί η επιλογή "αυτόματο φορμά" και η εικόνα παραμένει 16:9.Όταν χρησιμοποιώ άλλη σύνδεση (είσοδο κεραίας,scart,composite video κλπ),η εικόνα προσαρμόζεται αυτόματα στην σωστή αναλογία που έχει το σήμα.Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;Ευχαριστώ.
 
Αν βάλεις την οθόνη στην είσοδο HDMI, δώσεις το σήμα που θες, κλείσεις την οθόνη και την ξανανοίξεις, κάνει την αυτόματη προσαρμογή;