Πιθανο προβλημα με V3000!

Geo_x

Senior Member
11 August 2006
443
Πόλη του καφέ
Χθες το βραδυ και ενω σερφαριζα στο net αρχισε να κανει κατι περιεργα.....ολα τα ανοιχτα χρωματα (ασπρο, κιτρινο, κτλ) αρχισε να τα "καει" (αν το λεω σωστα) και οι γραμματοσειρες φαινοντουσαν καπως!!!

Το προβλημα το παρατηρησα μονο στις γραμματοσειρες, στα εικονιδια, στα παραθυρα (σκιες, ασπρο φοντο) και σε τηλεοπτικο σημα. Σε dvd και xbox360 δεν μου φανηκε να εχει καποιο προβλημα. Της εκανα ενα reset μηπως και.....αλλα τιποτα, το προβλημα παραμενει!


Αυτο που μου εκανε εντυπωση οταν λειτουργει σαν monitor για το pc, βιντεο .mkv και φωτογραφιες φαινονται καμπανα, αλλα ολα τα υπολοιπα οχι!

Τι μπορει να επαθε?
 
Περιεργα πραγματα.

Βγαλε την απο την μπριζα για 2-3 ωρες και αν συνεχισει να κανει τετοια παρε τηλ. το σερβις γιατι μαλλον επαθε βλαβη το κυκλωμα εικονας.
 
Απο DVi σε HDMI ειναι η συνδεση με το pc. Τελικα αυριο θα την παω, ερχονται και αυτοι να την παρουν, αλλα δεν τους εμπιστευομαι.
 
Δοκίμασες με SCART σύνδεση και σου κάνει τα ίδια? Για δοκίμασε γιατί τέτοια θεματάκια όπως το δικό σου είναι συνηθισμένα και οφείλονται τις περισσότερες φορές στις παιδικές ακόμα ασθένειες των HDMI.
 
Με λιγο καλυτερο ψαξιμο παρατηρησα οτι το προβλημα παρουσιαζετε μονο στην συνδεση με το pc (hdmi) και σε αναλυση full hd (σε χαμηλοτερες αναλυσεις φαινετε να δουλευει σωστα) και σε τηλεοπτικο σημα! Με συνδεση scart (dvd) και component (X360) παιζει μια χαρα!
 
Το αποκλειω να ειναι θεμα ασυμβατοτητας, δεν εχω αλλαξει κατι στον εξοπλισμο και τοσο καιρο δουλευαν ολα μια χαρα! Και στο κατω-κατω τι ασυμβατοτητα να υπαρχει στο τηλεοπτικο σημα, με την κεραια? :P
 
Τελικα το προβλημα ηταν στο panel. Εγινε αντικασταση της τηλεορασης με μια ολοκαινουργια, κι ολα αυτα 4 μερες πριν ληξη η εγγυηση! Βεβαια ολη η διαδικασια κρατησε 29 μερες.....αλλα χαλαλι.