Πιθανοί αντίπαλοι του iPad

Απάντηση: Παρουσίαση : iPad

Μας έπρηξε στην πάρλα αντι να μας δείχνει τι κάνει, αλλά αυτό το smooth floating touch interface της apple, πολύ φοβάμαι ότι δεν θα το χει.

Re: Απάντηση: Παρουσίαση : iPad

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Eπιτέλους βγαίνει και το σοβαρό tablet.

Το παιχνίδι γίνεται ενδιαφέρον..

Microsoft Courier:

courier8.jpg

Last edited by a moderator:
Re: Παρουσίαση : iPad

Τελικα δεν ηταν δυσκολο να βγει κατι καλυτερο/πληρεστερο απο το ipad...
Αλλα μας εχει συνηθισει η apple, το σωστo θα το βγαλει με το ipad 3 ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση : iPad

Aν βγει οντως αυτη η συσκευή και ειναι οπως δειχνουν τα video τοτε εχουμε θέμα....

Re: Απάντηση: Παρουσίαση : iPad

Καλα ας βγουν ολα στην παραγωγη και το ξανασυζηταμε...
+1

(δεν πιστευα οτι θα το κανω ποτε αυτο στην Mac κατηγορια :p)

Απάντηση: Re: Παρουσίαση : iPad

αμφιβαλλεις?

H Apple δεν ανακοινώνει τίποτα απο πριν, δεν το συζητάει και όταν το ανακοινώνει ο κόσμος παραμιλάει γιατί έχει το προιόν.
Οι υπόλοιποι ξεκινάνε ένα χρονο πριν με το "θα" βγάλουμε, "θα" κάνει παπάδες και στην πορεία μπορεί να μην βγει και ποτέ.Να χαμε να λέγαμε.
Δες το παραπάνω βιντεάκι. Κρατάει μια ταμπλέτα και μπλα μπλα μπλα. Δείξε κάτι όμως στην πράξη και άσε τα λόγια.Δωσε το και στην δημοσιογράφο να δει τι κάνει.

Last edited:
Απάντηση: Re: Παρουσίαση : iPad

 Νίκος;1096104 said:
H Apple δεν ανακοινώνει τίποτα απο πριν, δεν το συζητάει και όταν το ανακοινώνει ο κόσμος παραμιλάει γιατί έχει το προιόν.
Οι υπόλοιποι ξεκινάνε ένα χρονο πριν με το "θα" βγάλουμε, "θα" κάνει παπάδες και στην πορεία μπορεί να μην βγει και ποτέ.Να χαμε να λέγαμε.
Δες το παραπάνω βιντεάκι. Κρατάει μια ταμπλέτα και μπλα μπλα μπλα. Δείξε κάτι όμως στην πράξη και άσε τα λόγια.Δωσε το και στην δημοσιογράφο να δει τι κάνει.

Δεν ανακοινωνει τιποτα, sure επίσημα, απο δήθεν rumors που οργιάζουν ομως σχεδον ξερουμε ηδη το προιον και περιμενουμε απλα να το πουν αφου εχει βουηξει ο τοπος....

κοίτα που θα γεμίσουμε ταμπλέτες...

ποια να πάρουμεεεεεεεεεεεε?

Όλες !

Θα τις διακορεύσουμε
και θα τις ταξινομίσουμε με αλφαβητική σειρά σε αδιάβροχο και μηχανικά απομονωμένο με πισόχαρτο
ταμπλετοντοσιέ στην μπροστινή πλευρά του οποίου (...εξωτερικά) θα τρέχει συνεχώς ένα Psion Revo που θα μας πληροφορεί με ακρίβεια και σαφήνεια τι συμβαίνει εντός του. :BDGBGDB55:

Ξαφνικά από τότε που άρχισαν οι φήμες για το iPad θυμήθηκαν οι υπόλοιπες εταιρίες τα Tablets τα οποία κυκλοφορούν εδώ και πολλά χρόνια με απόλυτη αποτυχία. Και ξαφνικά γεμίσαμε με Tablets από το πουθενά. Ξαφνικά το Tablet έγινε απαραίτητο.

Απάντηση: Re: Πιθανοί αντίπαλοι του iPad

Ξαφνικά από τότε που άρχισαν οι φήμες για το iPad θυμήθηκαν οι υπόλοιπες εταιρίες τα Tablets τα οποία κυκλοφορούν εδώ και πολλά χρόνια με απόλυτη αποτυχία. Και ξαφνικά γεμίσαμε με Tablets από το πουθενά. Ξαφνικά το Tablet έγινε απαραίτητο.[/QUOTΕ]

Εμενα μου δειχνει την δυναμη της παραπαλανησης και του υπνωτισμου τις apple προς τον κοσμάκη...

Μα, είπαμε, τα tablets είναι το νέο cash cow της αγοράς. Αυτό είναι "ανακοινωμένο" εδώ και πολλούς μήνες.

Πέρυσι είχαμε τα netbooks. Φέτος πρέπει να βρούμε κάτι καινούργιο.. άσχετα αν χρειάζεται ή όχι, πράγμα που θα φανεί στο μέλλον.

Last edited:
Αυτο ειναι το θεμα. Οτι η Apple κατάφερε να δημιουργήσει μια ανάγκη και μια αγορά με ενα προϊόν το οποίο δεν είναι δα και καινούργιο. Αυτη είναι η δύναμη της Apple. Σκεφτείτε το.

Απάντηση: Re: Πιθανοί αντίπαλοι του iPad

Αυτο ειναι το θεμα. Οτι η Apple κατάφερε να δημιουργήσει μια ανάγκη και μια αγορά με ενα προϊόν το οποίο δεν είναι δα και καινούργιο. Αυτη είναι η δύναμη της Apple. Σκεφτείτε το.

Εγώ πάντως το περίμενα χρόνια:
Μάλλον δεν είμαι ο αρμοδιότερος γιά να απαντήσω και θα μιλήσω γιά την πλευρά μου μόνο.

Από καιρό ψάχνομαι γιά ένα διαχειριστή των ψηφιοποιημένων μουσικών μου
(τώρα το κάνω με pc που σημαίνει +οθόνη +πληκτρολόγιο +ποντίκι)
που να έχει τα βασικά

Φίλος που επέλεξε τη λύση squeezebox έχει συχνά προβλήματα διακοπής της μουσικής ροής με το πισί του και τώρα ψάχνει κάποιο mac
Ένα laptop έχει φουρφούρι –α που σημαίνει βρόμικο ρεύμα (μην ξεχνάς πως το αντιμετωπίζω σαν hiend συσκευή)
Ένα desktop καίει πολύ

Αν, τώρα, μπορώ επιπλέον να έχω πάντα μαζί μου κείμενα, φωτό και απροβλημάτιστο λειτουργικό τα 800ευρώ δεν είναι και πολλά

Ας δούμε τελικά Τί από τα παραπάνω θα μπορεί να κάνει
και βλέπουμε

Δεν την δημιούργησε η Αpple. Απλά, αυτή τη στιγμή αυτή είναι που κάνει την πιο πολλή φασαρία. :D

Το αν όντως τελικά δημιουργήθηκε η ανάγκη, θα το διαπιστώσουμε σε περίπου έναν χρόνο.