Πιθανοί αντίπαλοι του iPad

7 ίντσες δεν ειναι άμεσος ανταγωνισμός του ipad πάντως (που ακούγεται ότι κι αυτός θα αποκτήσει μικρότερα αδερφάκια...)
Για μένα 10 ίντσες είναι απαραίτητες για τετοιο εργαλείο, αλλά βέβαια στις 7 το κόστος θα είναι μικρότερο

Νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο ''εναλλακτικό'' του ipad έχω δει μέχρι τώρα.
Τιμές Αμερικής : 300$ τα 8gb -350 $ τα 16gb !!!!

Το 7'' από 200$ !!!!!!!!!!!!

Aπ οτι διαβαζω ομως, το android 2.2 δεν ειναι φτιαγμενο για οποιαδηποτε tablet.
και δεν παιζουν ολα τα apps σε ολα τα tablets.
Kαι δεν τρεχουν ολα τα tablets το market store της google...μα τι σκεφτονται επιτελους ?

Aπ οτι διαβαζω ομως, το android 2.2 δεν ειναι φτιαγμενο για οποιαδηποτε tablet.
και δεν παιζουν ολα τα apps σε ολα τα tablets.
Kαι δεν τρεχουν ολα τα tablets το market store της google...μα τι σκεφτονται επιτελους ?

χαος δλδ

αππλε και παλι αππλε

οι τιμες ειναι τσουχτερες βεβαια οποτε θα το παρουν(ετε ) οσοι μπορειτε αλλα οχι οτι τα αλλα ειναι καλυτερα ...

τα αλλα ειναι συμβιβασμος
βεβαια μια usb θυρα και μια ethernet ( usb to ethernet adapter ισως ) δεν θα κανε κακο ... ( και μια sd card αλλα ετσι πως θα πουλαγε το 32 gb / 64 gb ? )

το πιασα στα χερια μου σε ενα mediamarkt λιγο και η ταχυτητα ειναι κορυφαια

δε θελω να ξερω πως παει το iphone 4 που εχει και παραπανω ραμ την οποια θα αποκτησει και το ipad στην επομενη εκδοση φανταζομαι ...

παντως με εκμεταλλευση του camera connection kit ως usb θυρα και jailbreak μπορουν να γινουν πολλα !

ηδη καταφερε καποιος να συνδεσει στικ usb μεσω του camera connection kit

φορμαρισμενο αδειο με μονο φακελο μεσα ενα φακελο με ονομα DCIM και αναγωνρισε φωτος το ipad μεσα απο το στικ

επισης εχουν καταφερει να συνδεσουν πληκτρολογιο ενσυρματο ( usb ) αππλε η αλλο μεσω poewered usb hub ...

καταφερε επισης καποιος να διαβασει περιεχομενα εξωτ δισκου με ξεχωριστη τροφοδοσια ( με jailbreak )

τωρα που υπαρχουν και εφαρμογες που παιζουν avi / divx ...
οι δυνατοτητες ειναι πολλες ...