Πιθανοί αντίπαλοι του iPad

WePad σήμερα στην Γερμανία, Android tablet με Atom

Το WePad είναι έτοιμο προς παρουσίαση σε όσους τυχερούς βρεθούν στην Γερμανία τις επόμενες ώρες. Η Neofonie θα μοιραστεί
με τον υπόλοιπο κόσμο της δημιουργία ενός Android tablet με Intel Atom στα 1.66GHz, οθόνη 11.6″ με ανάλυση 1366 x 768 pixels
και ότι άλλο θα περιμένατε από μια Android συσκευή. Αυτό σημαίνει webcam, USB ports, modem, flash card reader, υποστήριξη για
Adobe AIR και κάτι σαν WePad app store που θα αποκαλυφθεί σήμερα το απόγευμα στο Βερολίνο.

Αν θέλετε Live κάλυψη ρίξτε μια ματιά στο newgadgets.de/live. Είναι στα Γερμανικά αλλά με λίγο
Google translate και φωτογραφίες θα πιάσετε το νόημα όσων γράφει ο Johannes.

Pestaola

wepad.jpg

wepadpic10.jpg
wepadpic20.jpg

wepadpic40.jpg
wepadpic50.jpg

ελέω του ψαχτηριου του φορουμ ανοιξα νεο τόπικ για το we pad αλλου...............

http://wepad.mobi/en/product-comparison

Διαφορές μεταξύ iPad kai WePad
Γιατι δεν εχουν στις διαφορες το βαρος ?;) που ειναι πολυ σημαντικο για τα tablet

edit
οk βρηκα το βαρος στο pdf που εχουν
+ 120gr ...... it's ok γιατι εχει κ διαφορα οθονης 1,9''

Last edited:
Το wepad μετονομάστηκε σε WeTab και αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι. Εάν τα μισά από αυτά που φαίνεται να κάνει είναι αλήθεια, αλίμονο σε αυτούς που τρέξανε να δώσουνε 600 και ευρώ για την πατάτα της Apple.

Ναι... τα κοροιδα... :p

ΥΓ.Τις ιδιες μπαρουφες ακουγαμε για τους κατα καιρους ανταγωνιστες του Iphone και ειδαμε την "επιτυχια" τους...

Ναι... τα κοροιδα... :p

ΥΓ.Τις ιδιες μπαρουφες ακουγαμε για τους κατα καιρους ανταγωνιστες του Iphone και ειδαμε την "επιτυχια" τους...

Δηλαδή τι είδαμε? Ότι βγήκανε 10άδες τηλέφωνα καλύτερα από την πατάτα το iphone? Μην είστε κολλημένοι. Επειδή λέει ο NoJobs ότι το μέλλον είναι αυτό που θέλει η apple σημαίνει ότι οι άλλοι δεν βγάζουν καλά πράγματα?
Τέσπα, μόλις βγει το wetab και το πάρω και πaαίζω και τα 1080p βιντεάκια μου αλλά καί βάζω τον Usb δίσκο μου αλλά και και και, εσύ κάτσε με την σερβιέτα να λες τι ωραίο που είναι.

Pontie, καθολου κολλημενοι δεν ειμαστε, οταν μαλιστα ως gadget-maniacs εχουμε την δυνατοτητα να αγοραζουμε οτι καλυτερο κυκλοφορει και επιλεγουμε συνειδητα να αγοραζουμε iphone.
Για εσενα μπορει και ολα τα τηλεφωνα να ειναι καλυτερα απο την "πατατα" το iphone. Για εμενα, αυτη η δηλωση ειναι απο αστεια εως γραφικη, για λογους που εχουμε υπερ-αναλυσει..
Η διαφορα μας ειναι οτι εγω δεν θα χαρακτηρισω πατατα κατι που δεν προτιμω ενω φυσικα ΟΤΑΝ βγει κατι καλυτερο overall απο το iphone, θα το αγορασω (οπως ειχα αγορασει ενα καρο smartphones πριν βγει αυτο..)

Εγώ πιστεύω ότι η apple είναι μια μέτρια προς καλή εταιρία, αλλά "δέρνει" γιατί είναι καλή σε όλα ταυτόχρονα.
Software - hardware (με παρελθόν και εγκατεστημένη βάση) , marketing και πωλήσεις.

Η MS πχ είναι χάλια στο software και πιο χάλια σε hardware ... αλλά και άλλοι καλύτεροι από αυτήν, δεν έχουν όλο το πακέτο της apple.

Δηλαδή τι είδαμε? Ότι βγήκανε 10άδες τηλέφωνα καλύτερα από την πατάτα το iphone? Μην είστε κολλημένοι. Επειδή λέει ο NoJobs ότι το μέλλον είναι αυτό που θέλει η apple σημαίνει ότι οι άλλοι δεν βγάζουν καλά πράγματα?
Τέσπα, μόλις βγει το wetab και το πάρω και πaαίζω και τα 1080p βιντεάκια μου αλλά καί βάζω τον Usb δίσκο μου αλλά και και και, εσύ κάτσε με την σερβιέτα να λες τι ωραίο που είναι.

Όπως έτσι εύκολα το λες εσύ, άλλο τόσο το λέω κ εγώ για εσένα...χωρίς παρεξήγηση φυσικά. :ernaehrung004:

Όταν βγει, αν βγει, πότε θα βγει, πως θα βγει κτλ.

Κάτσε να βγει πρώτα...γιατί έχουμε διαβάσει όλοι μας πολλά κ τελικά λίγα είδαμε...