Νίκος;1205182 said:
Αδιάφορο μηχάνημα. Σαν αρκετά μεγάλο κινητό, αλλά που δεν είναι και τηλέφωνο..
Οι 5 ίντσες της οθόνης είναι τελείως άχρηστες. Ούτε σοβαρή δουλειά κάνεις, ούτε χωράνε στην τσέπη σου.
Νίκος;1205182 said:
είναι εύκολο να παραγγείλεις απο εξωτερικό?...πχ απο eBay?
στοιχίζει πολύ η μεταφορά του πρϊοντος
Το να αγοράσεις από ebay είναι σχετικά εύκολο, ειδικά αν πληρώνεις με λογαριασμό paypal, που σε προστατεύει στο μέγιστο.
Προσοχή θέλει αν το αντικείμενο είναι εκτός Ευρώπης, όπου υπάρχει η πιθανότητα να το βρει το τελωνείο κ να πληρώσεις εκτελωνισμό. Οπότε καλό είναι αυτά τα πακέτα να έρχονται με απλό ταχυδρομείο και όχι με courrier.
Όσον αφορά το κόστος αποστολής, αυτό ορίζεται πάντα από τον εκάστοτε πωλητή κ το αναγράφει στην σχετική αγγελία. Οπότε, από πριν ξέρεις την τελική τιμή του προϊόντος.
Καλές αγορές. :a0210:
Στην κάθε αγγελία-δημοπρασία στο ebay, γράφει τον τρόπο αποστολής, ο οποίος μπορεί να είναι κ πάνω από ένας, πχ με απλό ταχυδρομείο με χρέωση χ και με courrier με χρέωση ψ.να ρωτήσω κάτι...και συγνώμη για το offtopic..εγώ θα ήθελα να αγοράσω κάτι απο Αγγλία πχ...εαν το παραγγείλω και το πληρώσω..πως θα μου έρθει?στο σπίτι με courier?...και αυτό που θα πληρώσω είναι η αξία του προϊόντος και τα μεταφορικά που αναγράφονται?ή υπάρχει κάποια έξτρα χρέωση?
ρωτάω επειδή δεν έχω ποτέ παραγγείλει μέσω e-bay και ας έχω paypal..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.