Πιθανοί αντίπαλοι του iPad

 Νίκος;1205182 said:
Εδώ θα'μαστε.Αναμένουμε...

Δες και αυτό. Θα γλυτώσεις χρήματα.

Νίκο το θέμα οθόνη για μένα είναι το σπουδαίοτερο. Είχα με 7" και δεν κάνεις δουλειά. Εάν το wetab είναι έστω σαν ένα netbook εγώ θα είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος. Η τιμή του είναι ήδη χώμα.
Βέβαια αυτό που έβαλες είναι τρελό gadgetάκι για τα λεφτά του. Αν μη τι άλλο για μόνιμα στο αμάξι είναι τέλειο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι για την ώρα το Android δεν υποστηρίζει apps στην sd και 128mb μνήμη είναι πολύ λίγα. Επίσης δεν ξέρεις τι support θα έχεις.

Από ότι φαίνεται όμως ήδη βγάλανε καλύτερο http://micgadget.com/3381/ipad-knockoff-upgraded-with-android-2-1-and-larger-display/

Last edited:
Dell Streak : 5" βασισμένο σε Android λειτουργικό

dellstreak-100525.png

http://www.youtube.com/watch?v=Ski1hOvDbKg&feature=player_embedded

Πηγή : http://www.appleinsider.com/article...k_a_5_inch_android_based_ipad_competitor.html

Χαρακτηριστικά :
  • multitouch display 800x480 pixel
  • 1GHz Snapdragon ARM επεξεργαστής από την Qualcomm
  • 5 megapixel autofocus φωτογραφική με dual LED flash
  • VGA camera στην πρόσοψη για video κλήση
  • αφαιρούμενη μπαταρία
  • 3.5 χιλ θύρα ακουστικών
  • 3G
  • Wi-Fi
  • Bluetooth
  • Micro SD θύρα μέχρι και 32GB

Sorry για το ΟΤ αλλά εγω τελικα ειμαι περιεργος να δω τις νεες AMOLED οθόνες των HTC κλπ (δεν ξερω αν και το Dell φοράει κάτι αντίστοιχο) και το πόσο καλύτερες ειναι (όπως λένε) από των iphone / ipad....

Απάντηση: Re: Πιθανοί αντίπαλοι του iPad

Αδιάφορο μηχάνημα. Σαν αρκετά μεγάλο κινητό, αλλά που δεν είναι και τηλέφωνο..

Οι 5 ίντσες της οθόνης είναι τελείως άχρηστες. Ούτε σοβαρή δουλειά κάνεις, ούτε χωράνε στην τσέπη σου.

Συμφωνώ, θεωρω τις 8-9 ινσες ιδανικες για portabily και να μπορεις να κανεις δουλειά...

παιδιά το θέμα είναι να είναι και προσιτό σε τιμούλα...το dell νομίζω πως θα κοστίζει αρκετά από οτι ακούγεται..και 5" μου φαίνονται τραγικά λίγες

εγώ θα προτιμήσω μια κινεζιά στο τέλος 7" που να έχει πλήρεις λειτουργίες(και ας μου χαλάσει σε 1 χρόνο)

είχε κανένας το Archos 7" Home Tablet?

είναι φτηνότατο μηχάνημα αν και τρέχει 1.5 android και είναι κάπως laggy απο ότι λέγεται...

archos-7-review-02.jpg

Re: Απάντηση: Πιθανοί αντίπαλοι του iPad

 Νίκος;1205182 said:
Εδώ θα'μαστε.Αναμένουμε...

Δες και αυτό. Θα γλυτώσεις χρήματα.

είναι εύκολο να παραγγείλεις απο εξωτερικό?...πχ απο eBay?
στοιχίζει πολύ η μεταφορά του πρϊοντος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πιθανοί αντίπαλοι του iPad

είναι εύκολο να παραγγείλεις απο εξωτερικό?...πχ απο eBay?
στοιχίζει πολύ η μεταφορά του πρϊοντος

Το να αγοράσεις από ebay είναι σχετικά εύκολο, ειδικά αν πληρώνεις με λογαριασμό paypal, που σε προστατεύει στο μέγιστο.

Προσοχή θέλει αν το αντικείμενο είναι εκτός Ευρώπης, όπου υπάρχει η πιθανότητα να το βρει το τελωνείο κ να πληρώσεις εκτελωνισμό. Οπότε καλό είναι αυτά τα πακέτα να έρχονται με απλό ταχυδρομείο και όχι με courrier.

Όσον αφορά το κόστος αποστολής, αυτό ορίζεται πάντα από τον εκάστοτε πωλητή κ το αναγράφει στην σχετική αγγελία. Οπότε, από πριν ξέρεις την τελική τιμή του προϊόντος.

Καλές αγορές. :a0210:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πιθανοί αντίπαλοι του iPad

Το να αγοράσεις από ebay είναι σχετικά εύκολο, ειδικά αν πληρώνεις με λογαριασμό paypal, που σε προστατεύει στο μέγιστο.

Προσοχή θέλει αν το αντικείμενο είναι εκτός Ευρώπης, όπου υπάρχει η πιθανότητα να το βρει το τελωνείο κ να πληρώσεις εκτελωνισμό. Οπότε καλό είναι αυτά τα πακέτα να έρχονται με απλό ταχυδρομείο και όχι με courrier.

Όσον αφορά το κόστος αποστολής, αυτό ορίζεται πάντα από τον εκάστοτε πωλητή κ το αναγράφει στην σχετική αγγελία. Οπότε, από πριν ξέρεις την τελική τιμή του προϊόντος.

Καλές αγορές. :a0210:

να ρωτήσω κάτι...και συγνώμη για το offtopic..εγώ θα ήθελα να αγοράσω κάτι απο Αγγλία πχ...εαν το παραγγείλω και το πληρώσω..πως θα μου έρθει?στο σπίτι με courier?...και αυτό που θα πληρώσω είναι η αξία του προϊόντος και τα μεταφορικά που αναγράφονται?ή υπάρχει κάποια έξτρα χρέωση?

ρωτάω επειδή δεν έχω ποτέ παραγγείλει μέσω e-bay και ας έχω paypal..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πιθανοί αντίπαλοι του iPad

να ρωτήσω κάτι...και συγνώμη για το offtopic..εγώ θα ήθελα να αγοράσω κάτι απο Αγγλία πχ...εαν το παραγγείλω και το πληρώσω..πως θα μου έρθει?στο σπίτι με courier?...και αυτό που θα πληρώσω είναι η αξία του προϊόντος και τα μεταφορικά που αναγράφονται?ή υπάρχει κάποια έξτρα χρέωση?

ρωτάω επειδή δεν έχω ποτέ παραγγείλει μέσω e-bay και ας έχω paypal..
Στην κάθε αγγελία-δημοπρασία στο ebay, γράφει τον τρόπο αποστολής, ο οποίος μπορεί να είναι κ πάνω από ένας, πχ με απλό ταχυδρομείο με χρέωση χ και με courrier με χρέωση ψ.

Εσύ επιλέγεις τον τρόπο αποστολής φυσικά. Όλα αυτά αναγράφονται πρωτού καν αγοράσεις ένα προϊόν. Επιπλέον κάποια χρέωση δεν υπάρχει, όλα φαίνονται ανοιχτά στην εκάστοτε δημοπρασία.

Σήμερα το πρωί μίλησα με φίλο έλληνα που ζει στην Ιταλία και το έχει αρκετό καιρό και μου είπε...τα καλύτερα λόγια! Ολο λεω ότι στο τέλος θα βγάλει κάποιος μιά αντίστοιχη ταμπλέτα αρκετά φτηνότερη αλλά....δεν είμαι και σίγουρος ότι θα είναι πράγματι ανταγωνιστική.
Μου έβαλε να ακούσω απο το skype ....ελληνικά audiobooks σε απαγγελία, απο νόμιμη εφαρμογή που με ποσον γύρω στα 3 ευρώ δίνει πρόσβαση σε πολύ μεγαλο κατάλογο (γενικότερα αυτός το έχει..."κρακάτο" το ipad, όπως ανέφερε στα... ιταλοελληνικά, αλλά κάποιες εφαρμογες τις αγοράζει....)
Το καλοκαιρι ήταν στην Ελλάδα και το έπαιρνε μαζί του σε εστιατόρια και καφέ και...είχε γίνει το επικεντρο, με πολλούς να του κάνουν άμεσες προσφορες αγοράς! Ειχε κόψει και μία sim της Wind και ειχε και ίντερνετ παντού (μου ειπε οτι ειναι προτιμότερη σαν εταιρεία γιατι σου δίνει τζαμπα τις σιμ και πληρώνεις όταν τις ενεργοποιήσεις και η πρώτη σιμ που έκοψε δεν του πέτυχε!)

Dell Inspirion Duo

10" μεχρι το τελος του χρονου διαθέσιμο.

Περιστρέφεις την οθόνη και το κάνεις tablet.

Χωρίς συμβιβασμούς έχεις και τα 2

BlackBerry PlayBook - Preview

BlackBerry PlayBook : Το tablet που ανεβάζει τον πήχυ

BlackBerry
Οι μνηστήρες για το καλύτερο tablet της αγοράς και άξιου αντιπάλου του iPad πληθαίνουν όσο περνάνε οι ημέρες και ο ανταγωνισμός καλά κρατεί. Από σήμερα, ένας ακόμα μεγάλος παίκτης της αγοράς, η RIM, κατασκευάστρια εταιρεία των BlackBerry εισέρχεται στην ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά των tablets παρουσιάζοντας τη δική της «επαγγελματική» πρόταση.

Το BlackBerry PlayBook δεν είναι ένα ακόμα tablet που στηρίζεται στο Android. Η RIM ανεβάζει τον πήχη παρουσιάζοντας μια συσκευή που όχι μόνο έχει κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά η πραγματική δύναμη της κρύβεται στη νέα πλατφόρμα της εταιρείας.

Εξετάζοντας πρώτα τα τεχνικά χαρακτηριστικά, βλέπουμε ότι το PlayBook διαθέτει capacitive touch οθόνη 7' ιντσών ανάλυσης 1024x600 και με υποστήριξη multi-touch. Η ταχύτητα του διπύρηνου επεξεργαστή είναι στο 1GHz ενώ η συσκευή διαθέτει και 1GB μνήμη. Ο επεξεργαστής όπως υποστηρίζει η RIM είναι σε θέση να αναπαράγει περιεχόμενο υψηλής ανάλυσης έως 1080p και να το προβάλει σε μεγαλύτερη οθόνη ή προτζέκτορα μέσω της εξωτερικής HDMI θύρας.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά συναντάμε υποστήριξη wifi 802.11n, bluetooth, δύο κάμερες στο μπροστινό και οπίσθιο μέρος του PlayBook με ανάλυση 3 & 5 megapixel αντίστοιχα. Εκτός από την υποστήριξη βιντεοκλήσης, είναι δυνατή η εγγραφή video υψηλής ευκρίνειας.

Η πραγματική δύναμη του BlackBerry PlayBook είναι η νέα πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται και αποκαλείται απλά BlackBerry Tablet OS. Υποστηρίζει πραγματικό multitasking, OpenGL, POSIX, δυνατότητα δημιουργίας εντυπωσιακών εφαρμογών/παιχνιδιών ενώ ο browser στηρίζεται στο webkit και υποστηρίζει το Flash 10.1 με εντυπωσιακά αποτελέσματα όπως αναφέρθηκε.

H RIM αναφέρει ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2011 χωρίς να υπάρχει κάποια ενημέρωση για την τιμή. Ενδεχομένως μάλιστα να υπάρχουν ανακοινώσεις σημαντικών προσθηκών στα τεχνικά χαρακτηριστικά τις επόμενες ημέρες (πχ υποστήριξη GSM/3G). Μια ματιά στο παρακάτω βίντεο κρίνεται αναγκαία.
insomnia.gr

http://www.youtube.com/watch?v=eAaez_4m9mQ