mplip^
Established Member
- 6 June 2010
- 131
Όταν τα μαγαζιά έχουν υπαλλήλους των 800 ευρώ χωρίς πείρα, μην περιμένετε εξυπηρέτηση χωρίς λάθη.
Προσωπικά την έπαθα και από τα δύο καταστήματα, multirama και plaisio με τις προσφορές των panasonic και αναβάλλω πια για το φθινόπωρο την αγορά TV από όποιο μαγαζί υπάρχει ακόμα μέχρι τότε...
Συγκεκριμένα την Δευτέρα πηγαίνω στο multirama, παραγγέλλω την 50U20 στα 630 και δίνω προκαταβολή, με την υπόσχεση από τον Πωλητή ότι είτε θα παραλάβω σε 2 ημέρες ή σε 8-10 ημέρες αν δεν είναι ετοιμοπαράδοτη και περιμένουν την νέα παραλαβή.
Σε δύο μέρες βλέπω την ίδια προσφορά στο Public, επιβεβαιώνω ότι υπάρχει διαθέσιμο κομμάτι στο Σύνταγμα, επικοινωνώ με το multirama για να δώ που είναι η παραγγελία και μου λένε ότι προχωρά και επειδή ίσως υπάρξει πρόβλημα με την διαθέσιμη ποσότητα των U20 είναι σε συνεννόηση με την panasonic να καλύψουν τις εκκρεμείς παραγγελίες με την S20 στην ίδια τιμή. Έτσι δεν προχωρώ σε αγορά από Public.
Την Παρασκευή είδα την προσφορά από το Plaisio για την 50G20 στα 899 .
Επειδή μου φάνηκε μεγάλη η διαφορά με τις τιμές των υπόλοιπων καταστημάτων, τους παίρνω τηλέφωνο για επιβεβαίωση. Μου επιβεβαιώνει ο υπάλληλος που μίλησα ότι ισχύει η τιμή για 24 άτοκες, ότι δεν είναι ετοιμοπαράδοτη και ότι θα περιμένω 8-12 ημέρες την παραλαβή και μου ζητά τα στοιχεία της πιστωτικής για παραγγελία. Επειδή δεν μου αρέσει να δίνω πιστωτική από τηλέφωνο του λέω ότι θα παραγγείλλω από inet.
Πρίν παραγγείλλω παίρνω το multirama και ζητάω την ακύρωση της παραγγελίας. Ο υπάλληλος μου λέει ότι μπορώ να ακυρώσω και να πάρω την προκαταβολή ότι ώρα θέλω αφού η τηλεόραση δεν είναι ετοιμοπαράδοτη. Μου λέει ότι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πείσουν την panasonic να τους δώσει την 50S20 στην τιμή προσφοράς της 50U20, με ρωτάει τι τηλεόραση επέλεξα, του λέω για την προσφορά του Πλαισίου, μου λέει ότι θα το ψάξει και θα με πάρει τηλέφωνο.
Παραγγέλλω από inet στο Πλαίσιο και όταν ολοκλήρωσα την παραγγελία, διαπίστωσα ότι δεν την επέλλεξα τις 24 δόσεις. Παίρνω πάλι τηλέφωνο και επειδή ήταν απασχολημένο το κέντρο, κρατάνε τα στοιχεία να πάρουν αυτοί.
Με παίρνουν κατά τις 12:00, τους λέω για τις δόσεις, τσεκάρει ο υπάλληλος την παραγγελία, μου λέει ότι είναι όλα οκ και ότι θα έχω 24 δόσεις αφού είναι μέσω πιστωτικής.
Το απόγευμα βλέπω ένα email για πρόβλημα στην διαθεσιμότητα και να επικοινωνήσω στο τηλέφωνο ή να τους στείλω email. Τους στέλνω email και τους λέω ότι γνωρίζω ότι θα καθυστερήσει η παραλαβή.
Κατά τις 9:00 με παίρνει μία ευγενική κοπέλα και μου λέει για πρόβλημα, για λάθος και ότι μπορώ να πάρω αντί της 50G20 την 50S20 στα 790 .
Της λέω ότι δεν γνωρίζω ακριβώς μοντέλα και τιμές και πρέπει να το σκεφτώ. Μου λέει ότι θα ξαναπάρει την Δευτέρα.
Πηγαίνω χθες στο Plaisio της γειτονιάς μου, βλέπω την 50S20, ρωτάω τον υπάλληλο για την διαθεσιμότητα, με το σκεπτικό να την πάρω και να φύγω. Ελέγχει και λέει ότι δεν είναι άμεσα διαθέσιμη, αλλά θα την έχει σε 4 ημέρες.
Φεύγω από εκεί και το βράδυ βλέπω στο site του Πλαισίου ότι αφαίρεσαν την σελίδα της 50S20 !!!
Είμαι περίεργος τι θα μου προτείνουν αύριο, αν και το έχω πάρει απόφαση να ακυρώσω, όχι για τίποτε άλλο, αλλά γιατί ξέρω ότι θα την πληρώσει στο τέλος κανένας φουκαράς υπάλληλος. Αν μη τι άλλο, τα παιδιά ήταν ευγενικά, μου έδιναν το όνομά τους, ακόμα και το κατευθείαν τηλέφωνο να τους πάρω...
τα ιδια και μενα
σ20 στα 790
σιγουρα μια προσφορα που αξιζει και ηταν πολυ ευγενικη (εχω τα στοιχεια της εγω παντως)
Προσωπικα επειδη με κοροιδεψαν και μενα και οχι μονο απο το Πλαισιο αλλα και μουλτιραμα/ παμπλικ αποφασισα και εγω αγορα νεας τηλεορασης απο Σεπτεμβρη και μετα.
Για να μαθουν ολοι οτι δεν ειμαστε κουτορνιθια.
Και στη τελικη 790 για την Σ, οχι , δεν ειναι καλη προσφορα οταν η αντιστοιχη lg ths g20 ειναι ... 750!
οτι αποφασισετε ενημερωστε με και μενα με πμ