ΠΛΑΙΣΙΟ - Απαράδεκτο !!!!!!!!!

Παιδία εμένα μου την έφεραν την Panasonic 50G20. Την είχα παραγγείλει Παρασκευή γύρο στις 7 το πρωί. Αλλά νομίζω αυτό που έκανε την διαφορά είναι ότι πήρα τηλέφωνο στις 9,15-9,20 περίπου και μίλησα με ένα παλικάρι εκεί αφού τον ρώτησα 10 φορές για το αν είναι λάθος η όχι και για το αν υπάρχει ετοιμοπαράδοτη με διαβεβαίωσε ότι θα μου την στείλουν. Μετά μου ήρθε και το e-mail της επιβεβαίωσης παραγγελίας οπότε δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι μετά.

Προσωπικά έχω κάνει καταγγελία στο Πλαίσιο και όχι μόνο για παρόμοιο περιστατικό και φυσικά δεν έβγαλα άκρη και απλά κατάλαβα ότι μόνο με δικηγόρο γίνετε δουλεία γιατί οι αρμόδιοι φορείς είναι αρμόδιοι για να πληρώνονται μόνο στην μπανανία.

και εγω στις 9.10 πηρα γιατι δεν το πιστευα και μου το επιβεβαιωσε ο τηλεφωνητης

Τελικά η 50S20 με 790 σε 24 άτοκες δεν με χαλάει και πολύ.
Οπότε παραλαμβάνω αύριο πρωί.

c3a50684493546

από www.insomnia.gr

απόδειξη ότι μας δουλεύει το πλαίσιο.

http://www.synigoroskatanaloti.gr/docs/law/gr/N_2251_1994_final_3587_2007.pdf
N_2251_1994 Νόμος προστασίας καταναλωτών.
Μέσα περιέχει κάποια από τα άρθρα που παραβίασε με τη συμπεριφορά του το Πλαίσιο.
Όσοι θέλουν να προβούν σε καταγγελίες, μπορούν απλά να στείλουν email στο [email protected]
Μην ξεχάσετε μόνο τα στοιχεία σας και τηλέφωνο επικοινωνίας. Δε χρειάζεται φωτοτυπία της ταυτότητας.

Παιδια,

Οποιος εχει αποδειξη απο πλαισιο με την τιμη της προσφορας στα 899 παρακαλω ας την αναρτησει για να εχουμε στοιχεια!

Ηδη πηρα το πλαισιο και τους ειπα τι εχει γινει.Περιμενω νεα τους αλλα θελω στοιχεια..

Ας κανουμε τα λαθη τους να πληρωθουν!

Δειτε εδω : http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=1242609&postcount=840

ΥΓ.batigOal δεν μπορω να ανοιξω την φωτο που εχεις βαλει.:huh2:

Last edited:
ιδού η απόδειξη του batigoal (όπως λέει) αλλά λείπουν ημερομηνίες.

Attachments

• 50G20.jpg
    50G20.jpg
    50.6 KB · Views: 48
Παιδια,

Οποιος εχει αποδειξη απο πλαισιο με την τιμη της προσφορας στα 899 παρακαλω ας την αναρτησει για να εχουμε στοιχεια!

Ηδη πηρα το πλαισιο και τους ειπα τι εχει γινει.Περιμενω νεα τους αλλα θελω στοιχεια..

Ας κανουμε τα λαθη τους να πληρωθουν!

Δειτε εδω : http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=1242609&postcount=840

ΥΓ.batigOal δεν μπορω να ανοιξω την φωτο που εχεις βαλει.:huh2:
Την έχω κρατήσει την εικόνα της απόδειξης. Το μόνο κακό είναι πως δε φαίνεται ημερομηνία αγοράς. Φαντάζομαι πως ο φίλος που την ανέβασε να μας βοηθήσει αν ζητηθεί.
Τι σου είπανε από το Πλαίσιο;
Με πρόλαβε ο Αντώνης...

Re: Απάντηση: ΠΛΑΙΣΙΟ - Απαράδεκτο !!!!!!!!!

Με αυτό υπάρχει ένα θέμα ....
Ελπίζω οτι θα ενημερωθείτε όλοι σύντομα, γιατί τα όσα αναφέρονται στο ποστ #10144, αργότερα διαψεύστηκαν απο τον ίδιο το γράφοντα σε κατ' ιδίαν επικοινωνία του με την Διαχείριση.

Θα παρακαλέσω λοιπόν, να μην ληφθεί υπ'όψιν, τουλαχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει τί απο τα όσα γράφτηκαν είναι αληθές και τί όχι.

Πιστεύω ότι μόλις ξεκαθαριστεί, θα υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση της Διαχείρισης, γιατί το θέμα είναι λεπτό ....

Φιλικά,

Φίλιππος

Δυσκολη θεση οντως...καλο θα ηταν να μην το αναφερουμε σε κανα πλαισιο αυτο..

Η αποδειξη θα ηταν καλο να εχει ημερομηνια τουλαχιστον..Το ονομα του αγοραστη δεν ενδιαφερει κανεναν και προσωπικα δεν θα το χρησιμοποιουσα ακομα και αν μου εταζαν επιστροφη χρηματων (η ελπιδα πεθαινει τελευταια).

Το μονο που θελω ειναι να καταλαβουν οτι αυτο που εκαναν ειναι λαθος...Αν μπορεσω να γλυτωσω κατι απο την υποθεση να ειστει σιγουροι οτι θα το μοιραστω με το φορουμ για να μπορεσουν και καποιοι αλλοι ισως να κανουν κατι παρομοιο.

Εκει στο Πλαισιο δεν ελεγχουνε τι μας στελλουνε?? μολις παρελαβα μια Panasonic 50S20 και μολις την ανοιξα, ο οθονη ηταν κομματια. Ευτυχως την ανοιξα μπροστα στον τυπο που την εφερε. Για αυτο παιδια, παντα ελεγχετε τι περνετε πριν φυγει ο οδηγος απο το σπτι σας. Και εις ανωτερα. Ευτυχως παει αμεσως για αντικατασταση!

Εκει στο Πλαισιο δεν ελεγχουνε τι μας στελλουνε?? μολις παρελαβα μια Panasonic 50S20 και μολις την ανοιξα, ο οθονη ηταν κομματια. Ευτυχως την ανοιξα μπροστα στον τυπο που την εφερε. Για αυτο παιδια, παντα ελεγχετε τι περνετε πριν φυγει ο οδηγος απο το σπτι σας. Και εις ανωτερα. Ευτυχως παει αμεσως για αντικατασταση!

:furious3:

Καλη τυχη Gdem

:furious3:

Καλη τυχη Gdem

Να 'σαι καλα φιλε!! ευτυχως, (για να λεμε και του στραβου το δικαιο) μου ειπανε θα μου την αντικαταστησουνε. Δεν θα χρειαστει να τρεχω. Ας το ελπισουμε δηλαδη. Υπομονη μεχρι την Παρασκευη. Αν και ολο αυτο δεν επρεπε να γινει!!

Να 'σαι καλα φιλε!! ευτυχως, (για να λεμε και του στραβου το δικαιο) μου ειπανε θα μου την αντικαταστησουνε. Δεν θα χρειαστει να τρεχω. Ας το ελπισουμε δηλαδη. Υπομονη μεχρι την Παρασκευη. Αν και ολο αυτο δεν επρεπε να γινει!!
Είσαι από αυτούς της αντιπροσφοράς;
Good luck!

Αντιπροσφορα εννοεις απο την περιπτωση με την G20?? Οχι. Πηγαινα για την G20 αλλα είχα δει την S20 στα 899 και την πηρα. νομιζω δεν αξιζει η διαφορα. Με ενα media player κανεις το ιδιο. Για την διαφορα στην εικονα πρεπει να εισαι πολυ ψαγμενος για να δεις διαφορα. Εξαλλου σε 3 χρονια οταν ωριμασει το 3D αυτη θα ειναι παρελθον :2thumb22sup:

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δηλαδη σ αυτο το νημα δεν μπορουμε να αναφερουμε απαραδεκτες πρακτικες πωλησεων απο καταστηματα?Οταν δηλ πας στο Πλαισιο Καλαμαριας στις 11/7/10 και εχουν τιμη προσφορας ,οχι ημερας, την Sony 37 EX 500 ,στα 645 ευρω και πας στις 13/7/10 μετα λεφτα στο χερι να την αγορασεις και σου λενε οτι η τιμη δεν ισχυειι ,δεν πρεπει να το αναφερουμε?Και οταν ρωτας τον υπευθηνο αν ηταν προσφορα ημερας και σου απαντα οτι δεν ηταν,τοτε δεν το γραφουμε εδω?
Γιατι σβηστηκε μηνυμα μου ,που εγραφε οτι οι υπαλληλοι του συγκεκριμενου καταστηματος , η πρεπει να αλλαξουν δουλεια,η το Πλαισιο ειναι απαραδεκτο.
Αυτο δεν βοηθαει τα μελη για να σχηματισουν αποψη για τις εκπτωσεις-προσφορες των καταστηματων?

Όπως βλέπεις υπάρχει ήδη νήμα (εδώ που σου μετέφερα το μήνυμα) στο οποίο αν ήθελες να κάνεις κάποια παρατήρηση για την πολιτική του συγκεκριμένου καταστήματος μπορούσες άνετα να την κάνεις, αρκεί να το έψαχνες....ώστε να υπάρχουν συγκεντρωμένες οι εμπειρίες μας από το συγγκεκριμένο κατάστημα σε ένα νήμα και να βρίσκονται στην ευχέρεια οποιουδήποτε μιας διαβάζει.

Στο νήμα των Εκπτώσεων-Προσφορών έχω παρακαλέσει να αναγράφονται μόνο προσφορές δεν χρειάζεται τίποτα άλλο εκτός από το κατάστημα, το μοντέλο και τη τιμή που βρίσκουμε.....για οτιδήποτε άλλο θέλει να καταθέσει κάποιος φίλος μπορεί να ανοίξει ελεύθερα κάποιο θέμα για συζήτηση στις κατηγορίες που θέλει ...αν δεν υπάρχει ήδη.

Για πολλοστή φορά θα θερμοπαρακαλέσω όλα τα μέλη να μην γράφουν στο παρών νήμα οτιδήποτε άλλο εκτός από προσφορές καταστημάτων...

... και για πολλοστή φορά θα υπενθυμίσω ότι είναι κρίμα να εξαφανίζονται πληροφορίες που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμες σε κάποιον άλλον στις πίσω σελίδες, επειδή συζητιέται κάτι, το οποίο είναι εκτός θέματος προσφορών-εκπτώσεων .....

....καλό είναι όταν αποφασίζουμε ποια τηλεόραση θα παραγγείλουμε και ακόμα καλύτερο όταν έχουμε τηλεόραση, υπάρχουν όμως και παιδιά που είναι στο ψάξιμο...

:grinning-smiley-043 .....σε αυτούς που ψάχνουν κάποια ευκαιρία για να αποκτήσουν τηλεόραση...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

-bye-

Θερμή παράκληση στο παρών νήμα να γράφονται μόνο προσφορές που βρίσκουμε για διάφορα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Αν υπάρχουν απορίες για τεχνικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες, είναι καλύτερα να γίνονται στα αντίστοιχα νήματα των μοντέλων που μας ενδιαφέρουν....

.....ας σεβαστούμε όποιον ενδιαφέρεται, (είτε είναι μέλος είτε όχι) να παρακολουθεί τις προσφορές, είναι κρίμα να χαθεί μια καλή προσφορά, που ίσως ενδιαφέρει κάποιον σε πίσω σελίδες, επειδή εμείς συζητάμε για τεχνικά χαρακτηριστικά....:grinning-smiley-043

ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ

...βρε παιδιά υπάρχουν ένα κάρο θέματα για οτιδήποτε άλλο εκτός από προσφορές...

...και δύο κάρα θέματα που μπορεί να ανοίξει ο καθένας μας στις διάφορες κατηγορίες των τηλεοράσεων...

ΕΔΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ

...σχόλιο χρειάζεται αν βρει κάποιος χαμηλότερες τιμές από τις αναφερόμενες προσφορές....
(όπως έκανε τώρα ο african)

...τόσο δύσκολο είναι??? δεν έχουν περάσει 12 ώρες από χθες και οι προσφορές έχουν χαθεί δύο φορές σε προηγούμενες σελίδες...

....ας σκεφτούμε και κάποιον που μας διαβάζει για πρώτη φορά και δεν ψάχνει λίγο πιο πίσω...

...δεν ξέρω τι άλλο να πω και δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω, απλά παραδίνομαι......και με συγχωρείτε αν σας ενοχλώ... :grinning-smiley-043

EDIT

Κάθε επαγγελματίας γνωρίζει ότι ο μισός πληθυσμός συμβουλεύεται το skroutz και αρκετές φορές είναι stand by για να αλλάζουν την τιμή και να τους βγάζει πρώτους η λίστα...

...αλλά σας παρακαλώ ας μην το συζητήσουμε στο παρών νήμα, όποιος φίλος θέλει ας ανοίξει ένα σχετικό θέμα στην Αγορά νέας τηλεόρασης.

Από άλλο νήμα......

Επαναλαμβάνω στο παρών νήμα ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ....

...λόγω του μουντιάλ θα υπάρξουν πολλές προσφορές την ερχόμενη εβδομάδα, ευελπιστώ ότι δεν θα με αναγκάζεται να διαγράφω οτιδήποτε ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ από δω και πέρα...

... επειδή σκέφτομαι και σέβομαι αυτούς που μας διαβάζουν και προσπαθούν από τα υστέρημά τους να βρουν μια προσφορά, ώστε να νοιώσουν έστω και λίγες στιγμές χαρούμενοι...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ

:grinning-smiley-043

EDIT

Ως εκ τούτου, φίλε unstoppable με το καλό να την παραλάβεις στην εξαιρετική τιμή που κυκλοφορεί και περιμένουμε εντυπώσεις (να δούμε ποιος κάτοχος U20 θ' ανοίξει πρώτος νήμα.... -bye-), αλλά το μήνυμά σου διαγράφεται μιας και δεν αναφέρει προσφορά (όπως διέγραψα νωρίτερα και δικό μου).

Last edited: