ΠΛΑΙΣΙΟ – ΕΛΛΙΠΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Μα σε οτι γραφει ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΛΑΙΣΙΟ την εγγυηση την εχει το πλαισιο.Σε οτι γραφει ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ την εχει η αντιπροσωπεια.Στα ειδη οπως αυτά που ανεφερες την εχει το πλαισιο μπες στο site να το δεις και στα οποια εαν υπαρχει βλαβη γινετε επιτοπου αντικατασταση.Τα πραγματα πιστευω ειναι αυτονοητα δεν μπορω να καταλαβω τι δεν μπορει να κατανοηθει.

P.s ΔΕΝ δουλευω στο πλαισιο

Kατανοητο.

Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί χρειάζεται ένα μηνά στο service (τηλέφωνο εταιρίας) και αν το βρίσκεις λογικό ?

Jim.. αν ήταν έστω και ενός χρόνου το τηλέφωνο δεν θα το συζητούσα καν.

Αυτό που με έχει ενοχλήσει αφάνταστα είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει εξυπηρέτηση.
Εκτός αν θεωρείτε εξυπηρέτηση να περιμένει 1 μηνά στο service.

Μάλλον έπεσες στην περίπτωση. Συμβαίνουν αυτά.

Εγώ θα έπαιρνα τηλ την Τετάρτη το πρωί τον περιφερειακό τους ή τον product και θα του εξηγούσα. Λογικά θα βρεθεί λύση.

Kατανοητο.

Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί χρειάζεται ένα μηνά στο service (τηλέφωνο εταιρίας) και αν το βρίσκεις λογικό ?

Για να το ειπανε καποιος λογος θα υπαρχει δεν ειμαι τεχνικος για να τον ξερω και εδω λογικα πρεπει να ρωτησεις το service της siemens.
Εφοσον εισαι πελατης και μαλιστα εταιρικος μου φαινεται ΠΑΡΑΛΟΓΟ να μην θελουν να λυθει το προβλημα.Αρα κατι μου λεει οτι ειναι θεμα siemens.

Για να το ειπανε καποιος λογος θα υπαρχει δεν ειμαι τεχνικος για να τον ξερω και εδω λογικα πρεπει να ρωτησεις το service της siemens.
Εφοσον εισαι πελατης και μαλιστα εταιρικος μου φαινεται ΠΑΡΑΛΟΓΟ να μην θελουν να λυθει το προβλημα.Αρα κατι μου λεει οτι ειναι θεμα siemens.

Αν είναι θέμα Siemens κάτι πρέπει να κάνει το Πλαίσιο ώστε να εξυπηρετεί τους πελάτες του και όχι να τους αφήνει ακάλυπτους για 1 μηνα.
Μην ξεχνάς ότι είμαι πελάτης Πλαισίου και όχι Siemens.
Μην ξεχνάς ότι στο τέλος η εταιρία ζημιώνει όταν χάνει τους πελάτες της .

Last edited:
Αν είναι θέμα Siemens κάτι πρέπει να κάνει το Πλαίσιο ώστε να εξυπηρετεί τους πελάτες του.
Μην ξεχνάς ότι είμαι πελάτης Πλαισίου και όχι Siemens.

Εδώ κολλάει αυτό που έγραψα παραπάνω. Κάνει αντικατάσταση το πλαίσιο, και με την ησυχία του ξεκινάει διαδικασία εγγύησης.

Έτσι κι αλλιώς δεν χάνει τίποτα. Στην αντίθετη περίπτωση χάνει (έχασε?) τον πελάτη του.

Εδώ κολλάει αυτό που έγραψα παραπάνω. Κάνει αντικατάσταση το πλαίσιο, και με την ησυχία του ξεκινάει διαδικασία εγγύησης.

Έτσι κι αλλιώς δεν χάνει τίποτα. Στην αντίθετη περίπτωση χάνει (έχασε?) τον πελάτη του.

Jim στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει πρόβλημα η βάση μετάδοσης σήματος διότι οι repeaters δεν παίρνουν σήμα.

Θα μπορούσαν κάλλιστα να μου δώσουν την demo βάση τους να κάνω την δουλειά μου.
Βέβαια όλα αυτά απαιτούν καλή πρόθεση και ευελιξία.

Δηλαδη αμα βαλεις "πειραγμένη" βενζινη, θα κυνηγησεις την "Αιγαιον Πετρέλαια" ή το πρατηριο? -bye-

Αν θυμαμαι καλα, εχουν παραταθεί ολόκληρα αρθρα απο νομους σε αυτον τον ιστοτοπο που αναφερουν την αποκλειστική ευθυνη του πωλητή (και οχι του αντιπροσώπου...)

Άκη ζήτα πάντως να σου δώσουν κάποιον για να σε εξυπηρετεί. Να μπεις δλδ στη λίστα με τις εταιρείες που έχουν αποκλειστικο υπεύθυνο στο πλαίσιο. Τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Πραγματικά σου λέω οποιοδήποτε πρόβλημα λύνεται πολύ πιο γρήγορα. Το τελευταίο που είχε προκύψει με μένα ήταν ότι είχα πάρει έναν εκτυπωτή και μου στείλανε λάθος μοντέλο. Αλλά επειδή δεν ήταν στο γραφείο μου το πήρα πρέφα ένα μήνα μετά. Πήρα τηλέφωνο να ζητήσω να τον αλλάξω και μου λέγαν διάφορα για ένα μήνα αναμονή γιατί πρέπει να ελεγθεί το προιόν και διάφορα. Με το που μίλησα με τον υπεύθυνο για μένα και του εξήγησα ότι δεν παίζει να είμαι χωρίς εκτυπωτή για ένα μήνα το επόμενο πρωί είχε έρθει άνθρωπος να παραλάβει τον παλιό και να μου φέρει τον καινούριο χωρίς πολλές ερωτήσεις. Το συγκεκριμένο περισταστικό και λόγω του ότι είχε περάσει και ένας μήνας από την αγορά δεν περίμενα να λυθεί εύκολα αλλά...

Δηλαδη αμα βαλεις "πειραγμένη" βενζινη, θα κυνηγησεις την "Αιγαιον Πετρέλαια" ή το πρατηριο? -bye-

Αν θυμαμαι καλα, εχουν παραταθεί ολόκληρα αρθρα απο νομους σε αυτον τον ιστοτοπο που αναφερουν την αποκλειστική ευθυνη του πωλητή (και οχι του αντιπροσώπου...)

Εχει η βενζινη εγγυηση και δεν το ηξερα?Αυτο που λες ειναι απατη ειναι αλλο πραγμα οποτε αστοχο παραδειγμα.
Παρε για παραδειγμα τα αμαξια απο εκει που το αγοραζεις ειναι και αντιπροσωπεια αποτε οτι και να σου παθει το πας εκει.
Στο πλαισιο αλλα προιοντα τα αντπροσωπευει αυτο και αλλα οχι στα δικα του κανει αμεση αντικατασταση στα αλλα το στελνει service. Και για να καταλαβω κατι σου αρνηθηκε κανεις στο πλαισιο οτι δικαιουσαι service εντος εγγυησης; η διαφορα ειναι στον χρονο αποκαταστασης. Πιστευω οτι εαν ειχες παρει αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=960438&page=3&category=69978086&catalog=22 σε ενα λεπτο θα ειχες αντικατασταση.

Άκη ζήτα πάντως να σου δώσουν κάποιον για να σε εξυπηρετεί. Να μπεις δλδ στη λίστα με τις εταιρείες που έχουν αποκλειστικο υπεύθυνο στο πλαίσιο. Τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Πραγματικά σου λέω οποιοδήποτε πρόβλημα λύνεται πολύ πιο γρήγορα. Το τελευταίο που είχε προκύψει με μένα ήταν ότι είχα πάρει έναν εκτυπωτή και μου στείλανε λάθος μοντέλο. Αλλά επειδή δεν ήταν στο γραφείο μου το πήρα πρέφα ένα μήνα μετά. Πήρα τηλέφωνο να ζητήσω να τον αλλάξω και μου λέγαν διάφορα για ένα μήνα αναμονή γιατί πρέπει να ελεγθεί το προιόν και διάφορα. Με το που μίλησα με τον υπεύθυνο για μένα και του εξήγησα ότι δεν παίζει να είμαι χωρίς εκτυπωτή για ένα μήνα το επόμενο πρωί είχε έρθει άνθρωπος να παραλάβει τον παλιό και να μου φέρει τον καινούριο χωρίς πολλές ερωτήσεις. Το συγκεκριμένο περισταστικό και λόγω του ότι είχε περάσει και ένας μήνας από την αγορά δεν περίμενα να λυθεί εύκολα αλλά...

Φίλε Eddie καλημέρα.

Το Πλαίσιο αν δεν βρει λύση στο συγκεκριμένο περιστατικό ΤΕΛΟΣ για εμένα.

Μονό για τις ετικετουλες και να μην σου πω ότι και αυτές θα ψάξω να τις βρω από αλλού. Να μηδενίσω δηλαδή ως λογαριασμός και ως εταιρία και ως ιδιώτης.

Μια φορά τους χρειάστηκα και δεν κάνανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ !!!
Αν έχουν τέτοια υποστήριξη ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να αγοράζω από αυτούς.
Δηλαδή όταν ψωνίζω είναι καλά και όταν ζηταω υποστήριξη περαστέ σε ένα μηνά. :slapface:

Εχει η βενζινη εγγυηση και δεν το ηξερα?Αυτο που λες ειναι απατη ειναι αλλο πραγμα οποτε αστοχο παραδειγμα.
Παρε για παραδειγμα τα αμαξια απο εκει που το αγοραζεις ειναι και αντιπροσωπεια αποτε οτι και να σου παθει το πας εκει.
Στο πλαισιο αλλα προιοντα τα αντπροσωπευει αυτο και αλλα οχι στα δικα του κανει αμεση αντικατασταση στα αλλα το στελνει service. Και για να καταλαβω κατι σου αρνηθηκε κανεις στο πλαισιο οτι δικαιουσαι service εντος εγγυησης; η διαφορα ειναι στον χρονο αποκαταστασης. Πιστευω οτι εαν ειχες παρει αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=960438&page=3&category=69978086&catalog=22 σε ενα λεπτο θα ειχες αντικατασταση.

Θα σου μιλήσω ως έμπορος για την λέξη ευελιξία.
Επιτρέπετε ΟΛΟΚΛΗΡΗ εταιρία να χρειάζεται 1 μηνά για να αποκαταστήσει ένα τηλέφωνο αγοραζόμενο πριν 3 μήνες ???
Σοβαρά μιλάς ?
Το τηλέφωνο είναι εταιρίας και όχι ιδιώτη.

Πιάνεις μια βάση και την δίνεις στον πελάτη να τον εξυπηρετήσεις.
Μετά ας κάνει και 1 χρόνο να την φτιάξει.
Αυτό απαιτεί ευελιξία, που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρχε.

Και στο τέλος ποιος νομίζεις ότι θα ζημιώσει ο πελάτης με λογαριασμούς 5ψηφιους η η εταιρία ?

Δεν ισχύει αυτό που λες.
Η εγγύηση είναι αντιπροσωπείας, και όχι μεταπωλητή. Παρακαλώ να είμαστε σίγουροι για ότι αναφέρουμε.-bye-

Το θέμα είναι η εξυπηρέτηση, στη συγκεκριμένη περίπτωση η οποία είναι απαράδεκτη.

edit. και άτυχες και το παράδειγμα.

Last edited:
Δεν ισχύει αυτό που λες.
Η εγγύηση είναι αντιπροσωπείας, και όχι μεταπωλητή. Παρακαλώ να είμαστε σίγουροι για ότι αναφέρουμε.-bye-

Το θέμα είναι η εξυπηρέτηση, στη συγκεκριμένη περίπτωση η οποία είναι απαράδεκτη.
edit. και άτυχες και το παράδειγμα.

OK Jim, προφανώς διάβασα λάθος το νομο (και το 'ψαχτηρι' μας δεν ειναι οτι καλύτερο για να το αναζητησω). Οπότε αν θέλει ο διαχειριστής μπορεί να σβήσει το μήνυμα μου (μην παραπληροφορώ κιόλας!:slapface:)

Οσο για το παραδειγμα... ναι, δεν ηταν ευστοχο αφού η βενζίνη δεν συνοδεύεται απο εγγύηση... Το αντίθετο μαλλον (μπρρ...)-bye-

OK Jim, προφανώς διάβασα λάθος το νομο (και το 'ψαχτηρι' μας δεν ειναι οτι καλύτερο για να το αναζητησω). Οπότε αν θέλει ο διαχειριστής μπορεί να σβήσει το μήνυμα μου (μην παραπληροφορώ κιόλας!:slapface:)

Οσο για το παραδειγμα... ναι, δεν ηταν ευστοχο αφού η βενζίνη δεν συνοδεύεται απο εγγύηση... Το αντίθετο μαλλον (μπρρ...)-bye-

Δεν υπάρχει θέμα παραπληροφόρησης, και το post σου μια χαρά ήταν. Την άποψη σου είπες.-bye-

Αλήθεια Άκη τελικά τι έγινε?

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Και όχι μόνο αυτό. Είναι σαν το πλαίσιο (και το κάθε πλαίσιο) να "πειράζει" τα προιόντα του.:BDGBGDB55:

Τίποτα δεν έγινε παιδιά.

Μπορώ να γράψω και φυσικά αυτό γίνετε επώνυμα ότι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

Δεν αξίωσαν ούτε το τηλέφωνο να σηκώσουν παρόλο που υποσχεθήκαν ότι θα επικοινωνήσει μαζί μου ο/η Διευθύντης/ια Εξυπηρέτησης Πελατών.
Περίμενα χθες και σήμερα …. τίποτα.

Φυσικά και με εγώ κουράστηκα να ασχολούμαι με διευθυντές και υπαλλήλους που το μονό που ξερόυν να λένε είναι λυπούμαστε.

Από την άλλη το Service της Siemens είναι εξυπηρετικότατο.
Θέλει μονό μια εβδομάδα σε αντίθεση με τον 1 μήνα του Πλαισίου.
Δηλαδή το Πλαίσιο ήθελε 3 εβδομάδες για να στείλει το τηλέφωνο από την Γλυφάδα στην Βουλιαγμένης 60.
Δυστυχώς αυτό είναι το after sales support του Πλαισίου με όλη την έννοια του !!!

Εννοείτε ότι Μαχαίρι σε όλες τις αγορές από το Πλαίσιο και σαν ιδιώτης και σαν εταιρία.

Ειλικρινά λυπάμαι που η εξυπηρέτηση σας είναι να εμπαίζετε τους πελάτες σας.

Δηλαδη πηγες στην siemens σε μια βδομαδα το τηλεφωνο θα ειναι ετοιμο αλλα το πλαισιο ειναι κακο που δεν εκανε τον μεταφορεα.
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω...

Re: ΠΛΑΙΣΙΟ – ΕΛΛΙΠΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Δηλαδη πηγες στην siemens σε μια βδομαδα το τηλεφωνο θα ειναι ετοιμο αλλα το πλαισιο ειναι κακο που δεν εκανε τον μεταφορεα.
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω...

Απλά είναι.

Siemens 1 εβδομάδα,
Πλαίσιο 4 εβδομάδες.

ψάχνοντας για μπαταρία για το Χ500 ειδα οτι το πλαίσιο αποφάσισε
να φέρει και τα ακουστικά.... click εδώ
μάλλον θα είχαν και απο αλλους παράπονα.