Πλαίσιο: Προϊόντα προσφοράς αναξιοπιστία και παραπλάνηση

Πήγα προχθές να αγοράσω ενα λαπτοπ απο τον αδερφό μου.
Συνειδητά μπήκα στα Multirama και το πήρα ξέροντας οτι κατα 99% στο Πλαίσιο θα το είχαν φθηνότερο.Με τις μ@λα@κίες που κάνουν όμως τον τελευταίο καιρό δεν είχα όρεξη ούτε την πόρτα τους να διαβώ. Τουλάχιστον μέχρι να πειστώ ότι άλλαξαν ρότα τα 3-5 χιλιαρικάκια που τους έσκαγα κάθε χρόνο θα τα αναζητήσουν....

Με αυτα και μ`αυτα κοιταξα για εναν δισκο που ενδιαφερομαι.

WESTERN DIGITAL 1TB WD10EALX

PriveShop 58.6

Πλαισιο 68.6

Δεκα ευρω διαφορά...
Και αναξιοπιστοι και ακριβοι...

πλαίσιο και eshop είναι καιρό τώρα αρκετά πιο ακριβοί απο άλλα eshops

με αυτά που διάβασα προβληματίστηκα

είδα κάποιες προσφορές από πλαίσιο που λένε web offer και είναι φθηνότερα 30-40 ευρώ απ' ότι αν το πάρεις από το κατάστημα
αν υποθέσουμε πως όντως υπάρχουν και θα μου τα στείλουν υπάρχει περίπτωση να είναι εκθεσιακά προϊόντα γι' αυτό τα βάζουν τόσο φθηνά;
(στο site πάντως δεν τα αναφέρει ως εργοστασιακά προϊόντα)

γενικώς να ψιλιαζόμαστε ότι κάτι τρέχει όταν σου λένε ότι στο μαγαζί κοστίζει "τάδε" και αν το πάρεις μέσω internet είναι πολύ φθηνότερο;

ευχαριστώ

Όχι, τέτοιο θέμα δεν υπάρχει. Τα καταστήματα έχουν το καθένα τους δικιά του αποθήκη, και το site έχει τη δικιά του. Ότι βλέπεις σαν Web Offer προέρχεται από την αποθήκη του site, η οποία δεν έχει κομμάτια demo.

Τα παραπάνω από την σχετική εμπειρία μου φυσικά.. δεν έχω καμία σχέση με το Πλαίσιο.

Οτιδήποτε έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε απ' το εξωτερικό (ebay ή κανονικά καταστήματα), έχετε 70-80% πιθανότητες να το βρείτε σε καλύτερη (ως ΠΟΛΥ καλύτερη) τιμή.
Λυπηρό να ξοδεύεις τα δύσκολα κερδισμένα χρήματά σου εκτός της χώρας, αλλά όταν εδώ κοιτάνε πώς να σε κοροϊδέψουν για να κερδίσουν, τότε δε σού αφήνουν περιθώριο εμπορικών φιλοπατριωτικών αισθημάτων...
:tdown:

Εχεις δίκιο δυστυχώς.. Παρότι θα θέλαμε ειδικά με την τρέχουσα συγκυρία τα χρήματα να μένουν στην Ελλάδα, εντούτοις οι περισσότεροι έμποροι δυστυχώς δεν φαίνεται να βάζουν μυαλό :smash:

δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο σκοπό που θέλει τέτοιες εποχές να κάνει μεγάλους τζίρους να ´χάνει με τέτοιες πολιτικές τόσους πελάτες.
Δεν υπάρχει ούτε ενα φορουμ που να μην έχει το αντίστοιχο νήμα.
Δεν νομίζω οτι χάνει απλα μονο 2-3 "ψαγμένους"
Εγω πέρσι πήρα εκεί κάποια πράγματα για αναβάθμιση.
ενώ είχα κάνει checkoyt και είχα πληρώσει με την κάρτα μου αμέσως,
με πήραν την άλλη μερα το μεσημερι να μου πουν οτι λειπει ο ενας σκληρος και το DVD.
Αναγκαστικά έπρεπε να τα ψωνίσω απο άλλο μαγαζί και να πληρώσω 10 ευρω μεταφορικά κάθε κομάτι διαφορετικό,
ενω μου ειχαν δεσμευσει ήδη ένα μεγάλο ποσό για καρτα γραφικών, cpu ,Motherboard και μνημες.
Αν εκανα τις αγορες μεμονομενα απο την αρχή απο διαφορετικά μαγαζια σιγουρα θα πλήρωνα λιγότερα λεφτα. Πχ για μνήμες δεν θα έπρεπε να παρω τις μοναδικές επωνυμες σπεσιαλ που ειχαν αυτοί.
εκτός αυτού έχει χάσει το μεγάλο του ποσοστό απο πελάτες λόγω τιμων.
Και η κουτσή Μαρίκα πλεον μπαίνει στο SKroutz και συγκρίνει τιμές.
Δεν νομίζω ότι πλεόν αγοράζει κανείς έστω και λαπτοπ χωρίς να συγκρίνει τιμές με άλλο μαγαζί.
ΜΕγάλο μειων το τελευταίο χρόνο για μένα και η ποικιλία.
ψαχνοντας δηλαδή αμα ξερεις τι θέλεις, βρίσκεις ΕΛάχιστα πράγματα.

Όχι, τέτοιο θέμα δεν υπάρχει. Τα καταστήματα έχουν το καθένα τους δικιά του αποθήκη, και το site έχει τη δικιά του. Ότι βλέπεις σαν Web Offer προέρχεται από την αποθήκη του site, η οποία δεν έχει κομμάτια demo.

Τα παραπάνω από την σχετική εμπειρία μου φυσικά.. δεν έχω καμία σχέση με το Πλαίσιο.
Σ' ευχαριστώ -bye-