Πλαίσιο-Τηλετεχνική.Το δράμα μιάς ΚRP-500A

Φίλε chris είναι η 2η που αλλάζω μέσα σε ένα μήνα και εμένα την είχαν 14 μέρες εκεί οπότε σε πιστεύω..
Και όπως λέει και ο φίλος sc3l είναι η κοροϊδία που μου την δίνει και οτι με αναγκάζουν να μπλέκω σε κάτι χωρίς να το θέλω και να είμαι στίς υποχρεώσεις μου απέναντι τους παραπάνω απο σωστός..

εγω επιμενω οτι την μεγαλυτερη ευθυνη την εχει το πλαισιο.
το πλαισιο κανει την εισαγωγη,το πλαισιο πρεπει να αναλαβει και την απαραδεκτη αντιμετωπιση του σερβις που αυτο εχει επιλεξει.

εγω επιμενω οτι την μεγαλυτερη ευθυνη την εχει το πλαισιο.
το πλαισιο κανει την εισαγωγη,το πλαισιο πρεπει να αναλαβει και την απαραδεκτη αντιμετωπιση του σερβις που αυτο εχει επιλεξει.

Aκριβώς.Πάντως σε ερώτηση μου στον υπεύθυνο αν αυτός θα την παραλάμβανε που απάντησε πως ουτε αυτός θα την έπαιρνε.Παρόλο που πρίν μου έλεγαν οτι είναι μία χαρα λειτουργική απλά είναι χάλια..:slapface:

Aκριβώς.Πάντως σε ερώτηση μου στον υπεύθυνο αν αυτός θα την παραλάμβανε που απάντησε πως ουτε αυτός θα την έπαιρνε.Παρόλο που πρίν μου έλεγαν οτι είναι μία χαρα λειτουργική απλά είναι χάλια..:slapface:

χεσε ψηλα κι`αγναντευε....!

καλα κουραγια....:grandpa:

........... Τελικά η τηλεόραση ήρθε πίσω τα παιδία στο Πλαίσιο δέν ήξεραν τί να μου πούν καθώς και αυτοί δέν περίμεναν τόσο άσχημη την κατάσταση και τώρα έχω βάλει ένα κέρατο στο κεφάλι μου χωρίς να φταίω σε τίποτα.
Πάλι καλά που υπάρχει και το avclub και λέμε τον πόνο μας ο ένας στον άλλο.:ernaehrung004:

Δηλαδή την παρέλαβες; τώρα την έχεις σπίτι;

Δηλαδή την στοίβαξαν σαν τους λαθρομετανάστες,επάνω στην καρότσα του ημιφορτηγού,γιατί δεν ζήτησαν συσκευασία,για να την μεταφέρουν αφού είναι ευπαθές προϊόν η οθόνη, απορώ πως συνεχίζεται η συνεργασία του με το πλαισιο, εσυ θα πρέπει να κινηθείς ενάντιών του πλαισου αυτό έχει την ευθύνη απέναντί σου.

Όχι δέν την παρέλαβα φίλε Κώστα και ούτε πρόκειται και να την παραλάβω γιατί απλά η τηλεόραση δέν είναι στη κατάσταση στην οποία την παρέλαβαν που όπως λεεί και ο VASI απο την στιγμή που είναι ένα ευπαθές προιόν έπρεπε να είχαν πάρει τα μέτρα τους.
Εγώ έκανα ότι μού είπαν και προειδοποιήσα πως θα έχουμε πρόβλημα αν φύγει η τηλεόραση αλλα δέν τους έκαιγε απο ότι δείχνει.Αύριο θα πώ στον δικηγόρο μου να πάρει τηλ και άν δέν βγάλουμε άκρη με κάποιον συμβιβασμό(είτε τα χρήματα μου πίσω είτε ώς πιστοτικό)θα ξεκινήσω νομικά και θα κάνω και καταγγελία στα υπουργείο.

Nα κάνω μια ενημέρωση οτί τελίκα το πλαίσιο(αφού ανέλαβε την ευθύνη της τηλετεχνικής) και εγώ ήρθαμε σε συμφωνία και τελικά το θέμα πήρε τέλος.

Υποθέτω ότι πιστωτικό πρέπει να πήρε, γιατί από γνωστό κατάστημα της Pioneer έμαθα ότι πήρε καινούρια KRP-500 από εκεί.
Αν δεν κάνω λάθος για τον Heller μιλούσαν.
Θα μας πει και ο ίδιος....

Ακριβώς όπως τα λεεί ο φίλος kblachos.Μού έδωσαν με πιστωτικό τα χρήματα μου(με μία μικρή χασούρα βέβαια και απο την μεριά μου) ώστε να πάρω ότι άλλο θέλω απο το μαγαζί τους και τέλος καλά όλα καλά.Εγώ πήρα μια krp-500 απο το pioneer center η οποία είναι άψογη και μου την σύνδεσε ο Κ.Γιώργος και έγιναν και οι σχετικές ρυθμίσεις στον ενισχυτή ώστε να παίζει σωστά στον χώρο μου και πλέον έχω ηρεμήσει με αυτό το θέμα και την απολαμβάνω..

τελος καλο ολα καλα Heller επεσες σε καλα χερια ο Γιωργος ειναι μορφη και εχει βοηθησει ουκ ολιγους

καλοθεατη!!!!!